Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
21.4k 1.6k 1.7m 1.5k

• Merhaba, daha önce soruldu mu göremedim ama green card eşime çıktı ve benim pasaportumda kızlık soyadım var, evlenmeden önce aldığım icin ve hala süresi dolmadığı için, başvuruda da bu pasaportu kullanmıştım, bir sorun olmaz degil mi kızlık soyadımı girersem

• @ustk23 e devlette yurda giriş çıkışları ve pasaportları arattirirsaniz oradan bu bilgilere ulaşabilirsiniz. Vizenizin tarihlerini ise e devlette olacagini sanmiyorum.Surecinizi de imzanıza tasimalisiniz bu arada

• Bu ileti silindi!

• @enemy türkiyede evlenmeyi düşündük aöa aramızda 10-12 yaş fark var vize görüşmesinde sahte gibi görünebilirmi diye şüphemiz var yani sevgiliminde vizesine envel olmasın düşüncesi oluştu o gittiği taktirde sonrasında benim amerikaya gitmem orada evlenmek yada o kartını aldıktan sonratürkiyede evlenmek hangi yol daha sağlıklı olur erkek 32 yaş sevgilim 45

• Sevgilime greencard çıktı benimde faydalanmam için nasıl bir yol izlemeliyiz erkek 32 kadın 45 yaşında en kolay nasıl olur

• @AYSY33 mesela Amerika’ya gitti. Yıllar önce.
    Pasaporta da mühür tarıhı var
    Ama aynı gün mü vardın bilemiyorsun
    O zaman mühürdeki tarihi mi yazmalıyız

• Arkadaşlar, ds 260 formunda 16 yaşından sonraki kalınan bütün yerlerin kesin adreslerinin mi yazılması gerekli? Ben kaldığım bütün yerlerin adreslerini hatırlamıyorum?
    Ayrıca ds 260 formunu gönderdikten sonra yapılacak adres değişikliklerini nasıl bildirmelimiyiz?

• Merhaba arkadaslar sizce bu sene caseler nereye kadar cikar ? bende case 31 binde sizce cagrilib cagrilmama ihtimalim nedir ?

• @idealist sahte olmadığını ispat edecek delilleriniz varsa sıkıntı olmaz.o vize aldıktan sonra evlenirseniz süreç uzun sürer

• İlk başvurumda talihli oldum. Bakalım inşallah mülakata çağırılıp neticesi olumlu olur.

• @Gökhan-Öz zaten vardığın gün mühür basıldığı için o tarihi yazabilirsin.yine de e devlette yurda giriş çıkış diye aratirsan bulabilirsin.

• @cumhur-kutlu en fazla hangi adresler de oturduysanız onları yazmanız yeterli.

• Merhabalar ds260 formunda okuduğum lisedeki müfredat kısmına general yazdım(anadolu lisesine gidiyorum) ve şuan üniversite öğrencisiyim ve okul bitmediği için mezun değilim ve benden tarih istiyor bende youtubeda ki videodan bakıp bir kaç gün önceki tarihi seçtim ve diplomaya none yet yazdım. Herhangi bi sıkıntı yaratırmı bu iki yaptığım şey? Formu tekrar açtırmam gerekir mi yani

• ⭐⭐

@Darwin, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Çıkmayan arkadaşlar ümidinizi kaybetmeyin 11. başvuru sonunda bana çıktı hayallerinizin peşini bırakmayın

Çok sevindim adınıza.

Darısı başımıza inşallah :)

• Merhaba arkadaşlar, geçen seneler de GC ile America’ya giden bir arkadaşın videolarınızı izlerken şöyle bir bilgiyi denk geldim. Kendisi diyor ki, GC ile gelenlere American hükümeti $25.000 kadar kullanabileceğiniz ücretsiz dil eğitim kursları mevcut demiş parayı nakit değil, kurslar da kullanabildiğini söylemiş. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Hangi video da dediğini hatırlamıyorum ama arkadaşın Youtube linkini bırakıyorum.

https://www.youtube.com/c/SerkanTepe

• Merhaba arkadaşlar, dv2023 talihlileri olarak katılacağımız telegram grubunun linkini alabilir miyim ?

• @Maku lütfen bu konuyu Dv2023 green card loto aşamaları grubuna yazınız. Ayrıca imza işleminizi gerçekleştirin ki arkadaşlar size daha hızlı yardımcı olsun.

• @sibrikoz merhaba bu konuyu DV2023 green card loto aşamaları grubuna yazınız ayrıca grubun ilk sayfasında telegram için yönlendirme bulunmakta ve imza işleminizi gerçekleştirin ki arkadaşlar size daha hızlı yardımcı olsun.

• @sirvan cok sansli birisisin gercektennn 😔😔😔😔😔😔😔😔😔

• Arkadaşlar 29 bininci sıra için sizce şans nedir? Mülakat için sıra gelir mi?

Benzer Başlıklar

• DV2026 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    9k
    30 Oy
    9k İleti
    438k Bakış
    Y
    @alplion Bir çıktı vardı alıp dolduruyor, fotoyu yapıştırıp abd ye postalıyordunuz.
  • DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k