Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Konsolosluğa soru sormak

Benzer Başlıklar

• Birkaç Sorum var Yardımcı olabilir misiniz?

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    9
    2 Oy
    9 İleti
    959 Bakış
    crazycellsC
    @temmuz Birkaç Sorum var Yardımcı olabilir misiniz? içinde söyledi: @crazycells "Mülakat deneyimleri" başlığında 15 bin dolar birikim diyor ama üstte de yazdığım gibi nakit birikimin tamamını eve yatırdık. Tek mal varlığı 2 adet ev. Eleniriz galiba?:) Eger yeteri kadar birikim yoksa, ya da hicbir varlik gosteremiyorsaniz bir sponsor bulmanizi ister konsolos. Ayrintili bilgiyi su konudan okuyabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/255/sponsorluk-islemleri-ve-yapilmasi-gerekenler-i-134-ve-i-864/1
  • Adli Sicil Kayıdı ve Mahkeme Belgesi Sorunu

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    9
    0 Oy
    9 İleti
    2k Bakış
    Sahin ÖmerS
    @crazycells iyi fikir artık öyle yaparım. @entelman vekalet vermek istediğim kişiler kağıtları türkiyeden halletmem gerektiğini söyledi , artık bilemiyorum belki de uğraşmak istemediler. Gidip alabildiklerimi alacağım olmazsa da kısmet değilmiş deriz, hayırlısı olsun. Teşekkürler @crazycells @entelman
  • Ds260 sorunu

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    861 Bakış
    Abdullah 1A
    @crazycells meerhaba. Ben ds260 formuyla ilgili sorucaktım. Ben türkmenistan vatandaşıyım türkiye örenci vizeyle ikamrt rtmekdeyim. Ben ds 260 foldurduğum zaman mülakat yeri türkmenistandaki abd elçiliği olarak gösterebilir miyim. Rica etsem cevaplarsanız sevinirim. Çünkü bazıları nerde ikamet rdyosan orsyı göstericen sonra dosya taşıyacan gibi bişeyker söylendi. Bu doprumu acaba. 2. Sorum ise benim yaşadığım şehrin adı değişti şimdi green card başvuru formunda yeni adını mı yazayım yoksa eski adıyla mı debvam edeyim. Geçen senelerde çğnkü eski adıyla yazmıştım. Eskiden serdardı şehrin adı şimdi kia dı ise Gyzylarbat oldu. Teşekkürler
  • OHAL ve Pasaport Alamama Sorunu

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card pasaport ohal randevu erteleme
    21
    0 Oy
    21 İleti
    8k Bakış
    W
    @crazycells Çok teşekkür ederim yardımınız için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

9

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k