Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
21.4k 1.6k 1.7m 1.5k

• @datanist evet evet gördüm fakat bulbildiğimiz tek adres burası elimizde adres seçeneği yok oyüzden sordum 1 adres 2 başvuru içinde yazsak sıkıntı olurmu diye

• Merhaba arkadaşlar ds 260 formunu dolduramıyorum
    Your request cannot be processed at this time. hatası almaktayım bilgisi olan var mı acaba

• Merhaba confirmation numarasini biriyle paylasmak sakıncalı mıdır? Paylaşıldığı taktirde nasil bir sonuç olur ?

• Selamlar herkese ben dv 260 formunu doldurdum en son o numaraların barkodların olduğu onay sayfasında Requirements for photograps kısmı var.Oraya tıklayıp yine foto yüklemekmi gerekiyor yoksa gelicek maile göremi ilerlemek lazım o resim konusunda kafam karıştı.Yardımcı olurmusunuz formu dolduran arkadaşlar .

• @Whissper önerim sabah 7-8 gibi girmeye çalışın

• Selamlar herkese ben dv 260 formunu doldurdum en son o numaraların barkodların olduğu onay sayfasında Requirements for photograps kısmı var.Oraya tıklayıp yine foto yüklemekmi gerekiyor yoksa gelicek maile göremi ilerlemek lazım o resim konusunda kafam karıştı.Yardımcı olurmusunuz formu dolduran arkadaşlar .

• @zeynepturgut Ben varım 32k sıralamadayım.haftaya j1 görüşmem var inşallah alırım.alırsam orada işlemleri yapmak istiyorum. instagramdan ulaşabilirsin bana : emreyessilyurt

• @BURÇ-UYGUR DS-260 formunda fotoğraf yüklenmiyor. Bu arada sorularınızı aşağıdaki gruptan sorarsanız daha iyi olur

https://yesilkartforum.com/forum/topic/5335/dv2023-2023-green-card-lotosu-aşamaları

• ⭐⭐⭐⭐

@yukojo01 Merhaba aynı durumdayız bizde ağustosda J1 randevumuz vardı nişanlıma GC çıktı bu sene. 3-4 farklı avukatla görüştük ve hepsinin söylediği J1 vizesini vermeyeceklerdir durumu görünce ve bu yüzden Greencardınızı tehlikeye atabilirsiniz hiç J1 olayını araya karıştırıp riske atmayın yönünde.Dilerseniz sizde avukatlara ulaşıp fikir alın ama aynısını söyleyeceklerdir. Biz J1 başvurumuzu iptal etmek için aracı firma ile görüşme yaptık bu yüzden

• @esguven nasıl yapılıyor bende katılmak istiyorum oraya

• @Hokkabaz36 teşekkürler beklemedeyim

• @esguven zaman zaman alınıyor istekler ama alınırsınız merak etmeyin

• Abiler ablalar kardeşler ds 260 formunu doldurcam ama abd adresi bulamadım bana adres konusunda yardımcı olacak var mı

• Herkese merhaba, 2.başvurumda kazandım. Kendimin ve diğer kazanan arkadaşların yolu açık olsun. Meşakkatli bir süreç bizi bekliyor. Çıkmayan arkadaşlara da bol şans diliyorum. Hayallerinizin peşinden koşmayı bırakmayın 🙂

• Merhaba, daha önce sorulduysa bulamadım kusura bakmayın. Ds'i single olarak doldurduktan sonra evlenerek güncelleme yapmak istiyorum ileriki süreçte KCC'den gelecek mail direkt olarak mülakat tarihimizi mi verecek yoksa başka bir aşama daha oluyor mu anlayamadık. Sıra numaram gerilerde olduğu için mülakat süreci kesinleşince evlenmeyi planlıyoruz. Mülakat tarihimiz verilince evlilik durumunu güncelleyebiliyor muyuz, bu bizi sıralamada geriye mi atar ve DS'i önce doldurmamız mı önemli oluyor yoksa son güncelleme tarihi mi baz alınıyor? Şimdiden teşekkürler.

• @Anıl-Elmastaşı Merhaba adınızı listede gördüm.Sakarya değil mi?Sakarya dan bizimle birlikte 3 kişi vardı liste de 🙂 formu göndermişsiniz hayırlı olsun biz hala gönderemedik saat 6 7 falandı heralde başladığımız bu saat oldu bi kaç kez girdik ama Adres bölümü 5 Adres uzun sürüyor kaydedemiyoruz kapanıyor.Oglum en son başka bi yere kaydetti copy yapalım dedik ondan sonra bida giremedik hem dikkat etmeliyiz hem acelemiz var bilmiyorum nasıl olcak bi püf noktanız varsa paylaşırsanız seviniriz

• İyi geceler arkadaşlar.2023 green card talihlisiyim fakat talihsiz bir olay yaşadım.Ds 260 formunu doldurdum ve gönderdim.Gönderdikten sonra e mail adresini yanlış yazdığımı farkettim.Bunun geri dönüşü var mıdır nasıl düzeltebilirim?

• @Tugba54 Merhabalar, okul ve iş bilgileri alanında sıkıntı yaşadım daha sonra açıklama kısmı olan yerleri kısaca doldurarak tüm formu doldurdum ve save dedim, sonra kalan sürelerde detay yazmam gereken alanları doldurdum bu sefer süreyi yetiştirdim.Belki sizin için bir faydası olur bu yöntemin 🙂 ,

• @Emre-Kurtulmuş merhaba görüştüğünüz avukatlardan Greencard konusunda sağlam bilgisi olan var mı acaba? Tavsiye ettiğiniz Varsa iletişimini yazabilir misiniz? Ben de aileye sonradan vize çıkarmak ile ilgili bir soru soracağım? 🙏🏻teşekkürler

• Merhaba; sayfa 2023 talıhlılerındenım ancak DS 260 formunu dolduracagım zaman cok sık sayfa kapanıyor önüne geçemenin yolunu bilen var mı ?

Benzer Başlıklar

• DV2026 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    9k
    30 Oy
    9k İleti
    438k Bakış
    Y
    @alplion Bir çıktı vardı alıp dolduruyor, fotoyu yapıştırıp abd ye postalıyordunuz.
  • DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2022 Sonuç Odası

906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

41

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k