DV2023 Sohbet Odası
-
@cyilmaz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
CASE 2023EU00006XXX
Allahım sana geliyorum..
Tebrikler, gözünüz Aydın çok iyi bir sıralama 🎉
-
Ya ben hala bakmadım sonuçlara. İçimdeki umut beni çok mutlu ediyor şuan. Yani ben kazanma ihtimalini seviyorum bu çekilişi. Şimdi bi bakicam has not been selected yazicak durduk yere 1 senemiz daha gidecek bu ülkede.
-
tebrik eden herkese teşekkür ederim. bu yıl totem yapıp forumu hiç okumadım ama ufak tefek değişiklikler var sanırım. Merak edenler için 4. başvurumdu case 6binlerde.. Umarım herkesin hayali birgün gerçek olur.
-
@Gökhan-A, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Erkand kardeşim birşey itiraf edeyim bu foruma üye olup bu başlığa ilk geldiğim gün sana karşı içimden çıkacak kazanacak hissi vardı bu mesajını görene kadar da böyle hissediyordum olmadı maalesef bu sene nasip değilmiş moral bozmak yok yolumuza inançla devam ediyoruz...
Tesekkür ederim belki ilk basvurumdu diye benimde inancim tamdi ama yüzüme vuran HNBS yazisi tokat gibi vurdu devam yok yola devam da diğer sene de pasaport şarti kalktigi için ayri bir bozuk moralimiz yaridan yariya şansimiz düsecek yine. hayirlisi neyse o olsun
-
Kazananlara tebrikler, Has not been selectedler gelin toplanalım arkadaşlar :(
-
@Oğuzhan-Gürleyen Boşver yüzleşmek en iyisi 😂
-
Benimki de has not been selected. Kazanan arkadaşları kutluyorum. Yolunuz bahtınız açık olsun. Kaybeden arkadaşlar da lütfen üzülmesin. Hayat devam ediyor. Herkese sevgi, saygı ve sağlıklı günler diliyorum.
-
@İsveçCadısı, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Benim mesajı okusaydın bu ne derdin.
Çok merak ettim sayfa kaçta acaba mesajınız :D
-
ilk defa başvurdum ve has not been selected olduk.
-
@frodo_2023 cok sevindik hayırlı olsun. Sürec güzei işler ve herkes kabul alır umarız.. ⭐🧿🙏
-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Benim için not selected fakat nişanlım için 3binlerde selected olan çekiliş sonucu oldu. Durumumuz karışık olduğu için avukatlara ulaşmaya çalışıyoruz şimdilik.Kazanan herkesi tebrik ederim
Tebrikler çok yi sıralama, Size tavsiyem başka bir sorun yoksa nikahınızı yapın ve ds260 I evli olarak gönderin böylece siz de faydalanmış olursunuz🙏🏻
-
@Drywall, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Benimki de has not been selected. Kazanan arkadaşları kutluyorum. Yolunuz bahtınız açık olsun. Kaybeden arkadaşlar da lütfen üzülmesin. Hayat devam ediyor. Herkese sevgi, saygı ve sağlıklı günler diliyorum.
Hocam daha da kötüsü, siteye confirmation numberini girip sorgulayamayan ve ne yapacağını insanlara çıkmış... Bir youtube kanalının chatinde confirmation num yağıyordu üzüldüm 3-5 tanesine çıkmış bu gidemeyecek olanların.
-
@Erkand Seneye kalkıyor mu tekrar pasaport olayı? Çok kötü olur ya önüne gelen başvuru yapar.
-
@cyilmaz harika, hayırlı olsun. Herşey güzel ildrlesin.. ⭐🧿🙏
-
@İsveçCadısı bende defalarca denememe ve her şeyi doğru yazmama rağmen bilgilerinizi kontrol edin diyor anlamadım valla
-
@İsveçCadısı Yazık gerçekten. İhtiyacı olmayan ve gitmek istemeyen kişilere çıkması beni çok üzüyor
-
@MysticTiesor, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Erkand Seneye kalkıyor mu tekrar pasaport olayı? Çok kötü olur ya önüne gelen başvuru yapar.
Hiç sorma şuan bile hiçbir şey bilmeden başvuru yapanlara çıkmış %99 da gitmeyecekler yazık gerçekten. Pasaport şartı kalktığı an bunlar çoğalacak kesin.
-
@İsveçCadısı Onlar dv lottery sitesine yoğunluktan dolayı girilemediği için orada baktırıyorlar. Bazıları da totem olsun diye. Siz yanlış anlamışsınız.
-
Bizimde ilk basvurumuzdu iki kisi cikmadi. Seneye artik
-
sayfa açılmıyor hangi tarayıcıdan giriyim önerisi olan varmı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum