DV2023 Sohbet Odası
-
Çektiyseniz salın artık sistemi de bakalım eyyyy abd
-
@sonar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hadi-BE Ben. Tam buğday ekmeği olursa sevinirim rejimdeyim de
Normali de kalmadı, hepsini yedim 😂
-
@LoneSkyKhan zamanı gelmedi daha
-
Yine bir çekiliş günü. Heyecan ve adrenalin tavan yaptığı saatler ama yine sonuç için bir süre daha bekleyeceğiz. Kuvvetle muhtemel bir kaç saat site yoğunlukta çöküş yaşayacak. Bu geleneği eskiler iyi bilir :)) Herkese bol şans! 🙏🙋♂️
-
@yild0 ben de içimde çıkmayacağını hissediyorum önemli olan katılmaktı falan demeye başladım :)
-
@yild0 Türkiye'yi terketmenin buruk üzüntüsü olsun :D
-
ilk seferde çıkar mı acaba? :)
-
Köpeğimin patisiyle enter a basayım diyorum
-
@marpessa, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ping-PONG şimdilik vpn ile idare etsin :)
VPN sandığınız gibi bir olay değil.
VPN olduğunuzda takip edilemediğinizi zannetmeyin.
Paket denen bir kavram vardır network te ve hiç bir şey takip edilemez değildir.Örnek vermek gerekirse; Whatsapp uçtan uca şifrelidir derken özel bir kriptografi kullandıklarını belirtir. Gelen giden paketler incelenebilir ama şifreli oldukları için okunamazlar.
Bunu size nasıl açıklayabilirim inanın bilemiyorum ama kazın ayağı sandığınız gibi değil. 🙃
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Bunun orijinali İtalya olabilir. Seneler önce İtalyan olanını izlemiştim. Ama doğru :/
-
@mustf201 valla vakit geçsin diye uyumaya çalıştım 1 saattir kıvranıyorum uyuyamadım 😂
-
İnşallah en çok isteyenlere ve ABD'yi kafasına yerleştirmişlere çıkar. Bu arkadaşlara bol şans.
-
@ozz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@yild0 Türkiye'yi terketmenin buruk üzüntüsü olsun :D
Yani tabi hiç bu açıdan düşünmemiştim. Sevindim :)
-
@udede ilk seferde kazanmistim hic umudum yoktu
-
@udede arkadasın birisi paylasmıstı cıkanların oran olarak %50 sine yakını ilk defa basvuranlar. dolayısıyla daha büyük orandaki cokluktasınız.
-
@Ping-PONG ben kullanmıyorum zaten hiç araştırmadım da o yüzden hiç zahmet etmeyin lütfen heyecanımıza odaklanalım bugün :)
-
@udede ilk başvuruda çıkanların oranı hayli yüksek (benim de ilk başvurum saatler geçmiyor)
-
@mathematiche hayatında hiç çekiliş kazanamamış bir insan olarak kesin o %50 falan da kurtarmaz beni
-
Beni feci heyecan bastı,yastığa kafamı koydugumda route 66'da tam gaz araba sürerken give me everything dinlediğimi hayal ediyorum ve kalkıp evde yürümeye devam editorum
-
@celica, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ping-PONG hangi sektordesin abi :D
Sorma yaa. Ooof çok karışık onun işler. 2 senedir çözemedik biz 😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum