DV2023 Sohbet Odası
-
@berke1998 tabi yaaa, ver coşkuyu :face_with_tears_of_joy:
-
o kadar zamanı geçirdik ama şu 19 saat sanki uzadıkça uzuyor
-
Ben biraz zaman eritiyorum arkadaşlar yani uyuyorum.. iyi geceler umarım yarın hayatımızın en güzel günü olur.. 🙏💫
-
@avar dün sabah paylaştım tekrar sana linkleri atıyorum
https://drive.google.com/file/d/1GSiI4BkD_TMKDD9mKXor_pkIdqFt-yrG/view?usp=sharing
-
@marpessa, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
çıkarsa net bırakacağım sigarayı hadi güldür bakalım yüzümüzü gc
başvururken bende bırakacağım demiştim içimden
-
umarım bana çıkmaz
-
@berke1998, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@dytmelek Biraz daha körükleyeyim öyleyse:)

🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Allahım sen konuyu biliyorsun, çok çok amin 🤩
-
@Erkand, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@berke1998, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@dytmelek Biraz daha körükleyeyim öyleyse:)

Bu bizim forumun kanalı değilmi
Evet evet bizim kanal yarın oraya girmeye hak kazanacağız umarım 🙏🏻 Yine geldim gaza 😂
-
@avar bilgisayardan mı giriyorsun yoksa cepten mi cepten giriyorsan winrar çıkarırken hata veriyor ondan tek tek linkler de var
-
https://youtube.com/shorts/hFPtOBbfx2k?feature=share
Şimdiden bu sevinçleri körüklemek dileğiyle :face_with_tongue: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@MysticTiesor, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Şimdiden bu sevinçleri körüklemek dileğiyle :face_with_tongue: :beaming_face_with_smiling_eyes:
Bu arkadaşlar vizeyi alabildi mi acaba
-
Tarih 8 Mayıs 2021. Sonuçlar akşam TSİ 19.00'da açıklandı, fakat uzun bir süre yoğunluktan dolayı sisteme giremedim. O gün de Galatasaray-Beşiktaş maçı vardı, maç sonrası yorumlarını izlerken salonda kanepede uyuyakalmışım, diğer kanepede babam televizyon izliyor, saat gecenin iki buçuğu. Uyandım. Bir bakayım dedim, heyecan filan da yok, uykuluyum zaten. Telefondan bilgileri girdikten sonra enter yapınca :

Önce şok oldum, ayıptır söylemesi küfürler etmeye başladım ve yüzüm bembeyaz oldu, babam endişelendi, oğlum ne oldu? diye sormaya başladı, yüz ifadem sanki tabiri caizse yakın bir tanıdığımın ölüm haberini almış gibiydi doğrusunu söylemek gerekirse. Ben "baba çıktı" dedim, ne çıktı dedi, yine çıktı diye cevap verdim, bu sırada gözüm sadece ekranda. Yine sordu, bu sefer "Greencard çıktı" dedim. Tabi kendisi kızdı haklı olarak en başta, öyle tepki mi verilir aklım çıktı birine bir şey oldu zannettim dedi. O andan sonra şaşkınlığın yerini sevinç aldı. Merdivenleri çıkıp üst katta uyuyan abimi uyandırdım ona haber verdim, yüzükoyun yatıyordu, döndü, "hadi lan" dedi geri yattı :beaming_face_with_smiling_eyes: Arkadaşlarımı aradım, ve o gün balkonda bilgisayarda müzik dinleyerek sabahladım. Sizlere de nasip olur umarım bu duygular.
-
@dytmelek en sonda küfür ediyor alamamış olabilirler :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Herkese iyi şanslar gerçekten cok isteyen herkes kazanır insallah. Benim ilk başvurum ve kasımdan beri kalbim sonuçlarda umarım kazanırım 🙏
-
merhabalar ben azerbaycanda yasiyorum ve mayis ayin 7si olur olmaz 00:53de conf kodu yazdim bana hatali oldugunu soyledi pdfsini almistim ve kodu otomatik olarak ora yazdim sebebi nedir? henuz baslamadimi? insAllah baslamamistir kodda bir yanlislik yoktur bilgili birisi cevab verirse cok cok sevinirim!
-
@dytmelek Sevinç çok hoşuma gitti de inşallah almışlardır valla bilgim yok o konuda :) :)
-
@AliSahHD tr saatiyle akşam 7de açıklanacak endişelenme
-
@dytmelek, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@MysticTiesor, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Bu arkadaşlar vizeyi alabildi mi acaba
Sanki birisi burada yazmıştı Mülakat günü almışlardı diye hatırlıyorum ama emin değilim
-
@berke1998 ne güzel ☺️ Şansınız daim olsun. Ben dahil, 2023 bekleyenlerin de bahtı açık olsun. Son gün inşallah maşallah derken geçecek😂
-
google maps de gideceğim yerin haritasını açtım şimdiden, zaten aylardır ABD haritasında sokak sokak gezmekten (abartmıyorum) baya bir tecrübe edindim.
Not: Havalanından taksiye bindiğimde taksici eleman boş yere gezdirip taksi metreye yazdırmasın, hemen anlarım ona göre şimdiden söyleyeyim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum