DV2023 Sohbet Odası
-
Kırmızı üzüm suyunu da aldım. Tamam, yarına hazırım 🍷
-
@berke1998, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
2022 talihlisi olarak sizlere şans getirmek için aranıza katılayım bari, safları sıklaştıralım lütfen!
Sizden de mülakat haberi bekliyoruz 🙏🏻 Teşekkürler iyi dilekleriniz için 🙋🏻♀️
-
"DV2023 TÜRKİYE" Telegram grubunu kurduk, yeni üyelerini bekliyoruz sadece, bizde de heyecan yok değil yani. :beaming_face_with_smiling_eyes:
Heyecanı daha da körüklüyorsunuz ama 😅 Telegram ayarlarımı da düzenledim, biz de gireriz o gruba umarım 🙏🏻
-
Herkese merhaba arkadaşlar inşallah yarın "Randomly selected" yazısını gördüğümüz bir gün olur ve buraya mutlu haberlerle geliriz :folded_hands_light_skin_tone:
-
@ayvalik10 hocam ds260 doldurulmasıyla ilgili döküman bekliyorum hala sizden. Ben mi gözden kaçırdım ki dedim bi yandanda. Şurda son bikaç saat sonuçta. Oturur dersimizi çalışırdık :)
-
@berke1998 4. Başvurum benimde bakalim. Çıktığını gördüğünüzde nasıl tepki verdiniz? Uyuyabildiniz mi :)
-
@Erkand Ben de ilk sene çıkmadığında çok üzülmüştüm, 4. başvuruda ise hiç beklemiyordum açıkçası, grupta ilk başvurusunda kazanan da var, 15. başvurusunda kazanan da var, arka arkaya 2 sene kazanan da var, var da var yani, şans işi bu maalesef.
Evet öyle kaderimiz neyse onu yaşayacağız..
-
Ben GC çıksa da gitmekten vazgeçtim bu video dan sonra 🙃
https://www.instagram.com/reel/CcQ50JHFnTv/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
@dytmelek Biraz daha körükleyeyim öyleyse:)

-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Ben GC çıksa da gitmekten vazgeçtim bu video dan sonra 🙃
https://www.instagram.com/reel/CcQ50JHFnTv/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
dermişimm 😄
-

Bu bizim forumun kanalı değilmi
-
@berke1998 tabi yaaa, ver coşkuyu :face_with_tears_of_joy:
-
o kadar zamanı geçirdik ama şu 19 saat sanki uzadıkça uzuyor
-
Ben biraz zaman eritiyorum arkadaşlar yani uyuyorum.. iyi geceler umarım yarın hayatımızın en güzel günü olur.. 🙏💫
-
@avar dün sabah paylaştım tekrar sana linkleri atıyorum
https://drive.google.com/file/d/1GSiI4BkD_TMKDD9mKXor_pkIdqFt-yrG/view?usp=sharing
-
@marpessa, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
çıkarsa net bırakacağım sigarayı hadi güldür bakalım yüzümüzü gc
başvururken bende bırakacağım demiştim içimden
-
umarım bana çıkmaz
-

🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Allahım sen konuyu biliyorsun, çok çok amin 🤩
-
@Erkand, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Bu bizim forumun kanalı değilmi
Evet evet bizim kanal yarın oraya girmeye hak kazanacağız umarım 🙏🏻 Yine geldim gaza 😂
-
@avar bilgisayardan mı giriyorsun yoksa cepten mi cepten giriyorsan winrar çıkarırken hata veriyor ondan tek tek linkler de var
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum