DV2023 Sohbet Odası
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
didim akbük oğlanları tatile götürdüm. Kürkçü dükkanı ofise geri döndüm. Gelirken de elim boş gelmedi herkes burada galiba. Ekte ki dosya da hem boş DS260 formu hem pdf dosyası var. Hem de youtube linki yazan not defteri var.
https://drive.google.com/file/d/1GSiI4BkD_TMKDD9mKXor_pkIdqFt-yrG/view?usp=sharing
Form için teşekkürler. İyi eğlenceler dilerim
-
@Eluinwe bayramda oradaydım çok teşekkür ederim. Şimdi iş başı yaptık.
-
Arkadaşlar şu anda konsolosluk açık değil mi yani DV-2022 gibi bizi de bekletmezler umarım
-
@ayvalik10 bir soru sorabilir miyim?
bu formu, kazanan kişi kendisi ve aile bireyleri için ortak dolduruyor değil mi? her aile bireyi DS-260 formunu ayrı ayrı mı dolduracak, eğer ayrı ayrı dolduracaksa Case number için kazanan kişinin numarasını mı girmeleri gerekecek_ -
@birisi aynen her bir cümlen çok doğru ayrı ayrı dolduracaksın. Tek bir case numara fakat her birey bunu kullanacak.
-
@ayvalik10 bu hep sorulan bir soru ben de net bilmiyorum bir sorayım dedim. çok sağolasın
-
@Eluinwe Söylediğinizde haklısınız çok teşekkür ederim yardımınız için
-
@datanist çok teşekkürler
-
@ayvalik10 İkinci sorum ABD'de adres için nasıl bir çözüm önerirsin veya nasıl yardımcı olursun?
-
@birisi bu dediğin olay çok basit kısmı ben bas bas yazıyorum aileyiz diye sen eyalete karar veriyorsun oradaki diğer aile üyesine haber veriyoruz sağ olsunlar onlarda ellerinden gelen her bir yardımı yapıyorlar.
-
@ayvalik10 şimdilik elimde bir adres olması açısından Florida olur, bana yardımcı olur musun?
-
@birisi tabiki de olurum.
-
@uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Benim anlamadığım bir nokta var. ABD'ye gitme hayaliniz varsa Türkiyeden emekli olmak neden bu kadar önemli sizin için? Yanlış anlamayın cidden kafama oturtamadığım için soruyorum. Burada 3500TL emekli maaşı alsanız 200 dolar ediyor. Çekilen emeğe değer bir durum değil bence. Ben mi yanlış düşünüyorum yoksa atladığım bir nokta mı var?
Edit: Bu arada gitme hayaliniz diye bahsettim ama aslında bahsettiğim durum ABD'ye gidenler için. Daha burada olan kişilerden bahsetmiyorum. Ama çıkarsa TR'den nasıl emekli oluruz diye soranlardan bahsediyorum. Yani zaten ABD'de olan ama TR'den emekli olmanın yolunu arayan kişiler.
Ben de ABD'ye gittiğimde TR'de emekli olmak isteyenlerdenim. Maaşı annem çeker, kirasını verse yeter.
Senelerce pirim ödendi vs. Öyle bir hakkım var ve alırım. Hani maaşı anneme bırakmasam bile atıyorum her ay 2-3 yere bağış yaparım. Ama gene alırım. Bırakmam :)
-
Bir şeyi kaçırmış olabilirim Ds260 formu ne oluyor 👀
-
@Burcu-Boz 7 mayısta sen kazandın dimi. Peki sen kimsin ailen kim senin tüm iş - ev - sosyal hayatının dolduracağın bir formdur. Bu forma göre ABD senin hakkında fikir edinip eğer bir sakınca yoksa sana mülakat tarihi verecek.
Turist vizesini sen kendin almadın mı yoksa senin yerine başkası mı aldı. Neden bu soruyu sordum çünkü orada DS160 formu doldurman gerekiyordu. Bu form da DS260 göçmenler için dolduracağın form. 160 olan göçmen olmayanlar için form.
-
@Regolit15 mobilden baktım da. Gerçi telefonda da yüklü winrar ama. Dediğimiz gibi akşam evde pc den bakayım. Teşekkürler.
-
@Burcu-Boz DS-260 formu GC kazanan kişi ve onunla beraber gidecek aile bireyi varsa onların doldurması gereken ve içerisinde kişi ile ilgili bilgileri içeren bir form
-
@kugutex sana özelden tek tek atıyorum sıkıştırmadan
-
@ayvalik10 allah razı olsun. 👍👍👍
-
@ayvalik10 ah anladım, kazandıktan sonraki olan süreç. Kendim doldurdum Ds160'ı ben bir an sanki çekilişten önce dolduruluyor sandım, bir endişelendim, bir korktum :) form doldurmaya alıştım bakalım 🙈🤣 umarım Ds260'ı da doldururuz 🤗
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum