DV2023 Sohbet Odası
-
God bless you
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ping-PONG stresli değilde fazla nazlı davranıyor :D 10 günde nasıl ne rengi senin dediğin daha da tanımak ben şuan onun ilişkiye açık mı değil mi onu bile kestiremiyorum bi var bi yok gibi renk orda :D
😂 Ya bırak yanıyorum ben seni. Kapılmış gitmişindşr 😂
-
@Ping-PONG he la :D
-
@Ozkan-aksan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
God bless you
Your Highness, I imagine the times of my childhood when you are writing something in english. Dirty dirty debutantes.
Bir meeting set edin de yazdıklarınızı private olmaktan out edicek explain yapın bize. Push out oluyoruz anlamaya çalışırken.
🙃
-
Californiada su kıtlığı varmış CNN haberlere çıktı araba bahçe yıkama yasaklancakmış azönce izledim
-
@Ping-PONG a few girls were next to me last year lottery day
-
@Ozkan-aksan CNN Türk kanalında gördüyseniz çokta itibar etmeyin haberlere :)
-
@Ping-PONG stresli değilde fazla nazlı davranıyor :D 10 günde nasıl ne rengi senin dediğin daha da tanımak ben şuan onun ilişkiye açık mı değil mi onu bile kestiremiyorum bi var bi yok gibi renk orda :D
Biraz geyik tarafından bakıyoruz olayın ama şayet azıcık ciddileşirsek @Ping-PONG çok haklı. 10 gün yani. Azıcık naz eh hadi de "fazla naz aşık usandırır"
Sen rengini belli ettiysen sıra onda. Eğer dediğin gibi bir var bir yok durumuysa çok da üzerinde durup üzme kendini. Zaten ekran kartım bozuldu, üzüldüm bir de sana üzülmeyeyim beee, ühü...
-
@berkayy, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
selamlar herkese. buradan sorsam bir sikinti olmaz diye dusundum. Anne tarafim butun akrabalarim abd de yasiyor ( evet sivasliyim, sagolsun dedem kiz cocugu oldugu icin annemi goturmemis.) green card disinda yapabilecegim birsey var mi ?
Alınma ama dedeye kızdım şu an!
-
@hadi-BE yoktan drama yaratıyorum kendime ya yapacak birşey bulamadım kendimi üzdüğüm yok hatta işin ucunda latinolar var :D asdkhasd
-
@hadi-BE cahillik iste malesef umarim bizler cinsiyet, etnik koken vb. ayrimlara son veren insanlar oluruz.
-
matrix filminde silah sistemine Zınk diye geliyo ya öyle bi hacker lazım bize varmı aramızda kimse isabetleri tutup forumdakilere dağıtacak😼
-
@hadi-BE yoktan drama yaratıyorum kendime ya yapacak birşey bulamadım kendimi üzdüğüm yok hatta işin ucunda latinolar var :D asdkhasd
Latinolar kelimesini okuyunca gülümsüyorum. Alalalaaa 😂
-
Ben Greencard talihlisi olmayı değil Greencard talihlisi olma hayalini kurmayı sevdiğimi farkettim. Hakkımdan feragat ediyorum arkadaşlar umarım benim yerime size çıkar
-
-
@sonar en iyi Türk hackerlara ateş ettik buradan yardımcı olacaklar inşallah forumdakilere isabet etittireceğiz
-
@sonar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Ben Greencard talihlisi olmayı değil Greencard talihlisi olma hayalini kurmayı sevdiğimi farkettim. Hakkımdan feragat ediyorum arkadaşlar umarım benim yerime size çıkar
Hepimize çıksında gidelim ya
Ben kendim kadar @ibrahimasar kardeşimize çıkmasını isterim uzun yıllardır bir türlü olmamış geçenlerde turist vizesinden ret vermişler,küstü gitti yazmaz oldu oysa biz onun postlarını zevkle okuyorduk inşallah çıkar bu sefer ve sorunsuzca vizesini alır gider
-
@sonar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Bir çok konuda hayal etmek işin gerçeğinden daha güzel. O yüzden hayal tadında gerçeklerle karşılaşmayı dilerim.
Ama bu durum farklı. Hayali güzel, kendisi çok daha güzel olacak. Yok oyle ben gelmiyorum siz gidin demek. Hep beraber!
-
5 gün kalmış yaw :astonished_face:
-
Yeni hayata ilk adımları atmaya 5 gün.umarim herkes hayal ettiklerinden daha fazlasını elde eder.bekle bizi Amerika geliyoruz 😀
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum