@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
@SUAT-GUNAY bu devirde halen bunlara inanan varsa ne diyelim 🙂 $2500 ödediği GC çekilişini kazanır umarım
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler..
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen...
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize.
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyızYorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
@vartorian Teşekkür ederiz. Herkes buradaymış.
️
@denizergün, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@dytmelek bu forumun benim için en güzel yani "Deniz yaa abartıyosun!" diye düşündüğüm şeyleri birçok insanın yaptığını, hayal ettiğini görmek oldu
Sonuçlar açıklanana kadar Texas baskılı totem t-shirtümü mü giysem acaba
Zaten kafayı bu işe takmış kişiler bir şekilde forum veya benzeri platformlarda buluşuyordur o yüzden de burada yazılan şeyler kimsenin garibine gitmiyordur diye düşünüyorum
Bazılarına anlatıyorum sürekli forumda olup konuları okuduğumu hayal kurduğumu, eminim abarttığımı düşünüyorlardır. Hatta bir arkadaş çok inanma dolandırıcı tipler falan vardır demişti, bir türlü anlatamadım buradaki doğal samimi ortamı
Son sözüm bizi bizden başkası anlayamaz bence 
Countdown
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@rupica, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Şurada iki tene ağlayacaktım bırakmadınız, ben yazılanları okumaya devam
️
7 gün bekleyin o zaman. Bana çıkıcak ve bütün foruma makaron partisi vericem. Ağzınız tatlansın fukaralar. @gariban sana bir kutu
Bana da bir kutu. Ufak zaten yetmez öyle 2-3 tane.
Tamam o zaman görüyorum ve arttırıyorum.
Çekilişle 50 kişiye 10 lu
eğer keyfim peak yapmışken yakalarsanız belki 100 e çıkarabilirim.

Bu da benim number 1 ımdır. Belki beğenirsiniz.
Bekle beni blues un şehri bekle beni
️
Gotta travel on, ain't never comin' back
One way ticket huhhhhuhuhu 
@Calibraturbo yıl 1998 lisedeyiz bütün kızlar şarkıyı ezberlemişiz, her tenefüs dinleyip (cd player
) söylüyoruz 
bende bi hello good morning dinliyim
Şanslı kişilerden oluruz inşAllah’ da bir sorum var.. eşi gitmek istemeyen, çıksada biz yapamayız diyen var mı? Varsa ne tür ikna çabaları, fikirleri mevcut.. Yaratıcı fikirleri alalım

Bu çekiliş acaba gerçekten çekiliş mi?

Bu da benim number 1 ımdır. Belki beğenirsiniz.
Bekle beni blues un şehri bekle beni️
Gotta travel on, ain't never comin' back
One way ticket huhhhhuhuhu
7 Mayıs'dan sonra storylerimin müziklerinden olabilir kendileri. Aklımda.
Kimseye bir şey dememişsin. Sonra bir hikaye paylaşımı. Görselde bir bilet, altta bu müzik. Millet dicek "a-a neden böyle yapmış ki bu? Deli bir de USA bileti koymuş oraya. hahaha" falan.
Sonra bir bakmışsın sana yazıyorlar. Sen de cevap vermek yerine bulunduğun bölgeden foto atıyorsun. Sonra, kör olacak badem gözlü. Hey yavrum heey
@Bir-öykün-Olsun, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merhaba arkadaşlar , lütfen cevap verir misiniz çok önemli!! 6 yıl önce bir doktorla tartıştık, itiş kakış oldu ve kendisi gidip basit tedavi yöntemiyle rapor aldı, basit yaralama ve hakaretten 6 yıl sonra dava açıldı. Muhtemelen bir yıl altı ceza veya para cezası verilip hükmün açıklanması geni bırakılıcak. Yanı beş yıl içinde bir olay olmasa ceza silinecek. Bu durum benim vize almamı engeller mi?
Net cevabı bilemem ama aşağıda benzer konular var. İstersen bir göz at.
https://yesilkartforum.com/forum/search?term=sabıka kaydı&in=titles
@hadi-BE teşekkürler kardeşim. Ben bi youtubura sordum direkt engeller dedi
Merhaba
Eşim ve ben 2 başvuru yaptık. İkimize de çıkarsa nasıl bir yol izlemeliyiz?
@Emtee, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Şanslı kişilerden oluruz inşAllah’ da bir sorum var.. eşi gitmek istemeyen, çıksada biz yapamayız diyen var mı? Varsa ne tür ikna çabaları, fikirleri mevcut.. Yaratıcı fikirleri alalım
Benim eşim de gitmek istemiyor. Yani olsa istemezdi herhalde 
Alacakaranlık Gerard sahnesi geldi aklıma. “Seni her yerde takip ederim kadın!” Gördüğüm en karizma sahnedir.
Bak sana müzmin bekar bir ilişki adamı olarak
bir taktik vereyim. Uygulamaya başla. Kadına kedi gibi davranacaksın. Bişeyler söylemeye başladın mı şşşş tamam diyip elini uzakta kalan omzununa koyup kendine çekip yarı kolunun altına yarı göğsüne bastırarak diğer elini başının arkasına koyup sakin bir ses tonuyla onun önemsediği şeyleri fısıldayacaksın. Araya da talebini nazikçe sıkıştırıp yarım adım geri çekilip ellerini yanaklarına koyup gözlerinin içine bakıcaksın. Booom bitirici darbe. Hiç birisi senden, bizden önemli değil, seni mutsuz edecek herneyse üstünü çizeriz diceksin ve konuyu kapatıcaksın. Sonrası sadece sabır.
Sonuçtan beni de haberdar et. Olmadı gülersiniz biraz. 

@Cihangir-Namlı, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merhaba
Eşim ve ben 2 başvuru yaptık. İkimize de çıkarsa nasıl bir yol izlemeliyiz?
Haydaaaaa, ikinize de çıkarsa izlemen gereken yol burayı terk etmek. Hasetten vururuz sizi 
@Bir-öykün-Olsun, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merhaba arkadaşlar , lütfen cevap verir misiniz çok önemli!! 6 yıl önce bir doktorla tartıştık, itiş kakış oldu ve kendisi gidip basit tedavi yöntemiyle rapor aldı, basit yaralama ve hakaretten 6 yıl sonra dava açıldı. Muhtemelen bir yıl altı ceza veya para cezası verilip hükmün açıklanması geni bırakılıcak. Yanı beş yıl içinde bir olay olmasa ceza silinecek. Bu durum benim vize almamı engeller mi?
Hayır olmaz. Hüküm giymediğiniz için adli arşivde gözükmez. İdari makamlarca görülür ama TC idari makamlarınca! Konsolosluğa temiz adli arşiv kaydı götürebileceğiniz için bu durumdan bahsetmenize bile gerek yok.
Edit:Hüküm yanlış tabir oldu. Ceza yatmadığınız taktirde demek istemiştim.
@Emtee, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Benim eşim de gitmek istemiyor. Yani olsa istemezdi herhalde
Alacakaranlık Gerard sahnesi geldi aklıma. “Seni her yerde takip ederim kadın!” Gördüğüm en karizma sahnedir.Bak sana müzmin bekar bir ilişki adamı olarak
bir taktik vereyim. Uygulamaya başla. Kadına kedi gibi davranacaksın. Bişeyler söylemeye başladın mı şşşş tamam diyip elini uzakta kalan omzununa koyup kendine çekip yarı kolunun altına yarı göğsüne bastırarak diğer elini başının arkasına koyup sakin bir ses tonuyla onun önemsediği şeyleri fısıldayacaksın. Araya da talebini nazikçe sıkıştırıp yarım adım geri çekilip ellerini yanaklarına koyup gözlerinin içine bakıcaksın. Booom bitirici darbe. Hiç birisi senden, bizden önemli değil, seni mutsuz edecek herneyse üstünü çizeriz diceksin ve konuyu kapatıcaksın. Sonrası sadece sabır.
Sonuçtan beni de haberdar et. Olmadı gülersiniz biraz.
çok komik benim eşim böyle yapsa sen iyice kafayı yedin derim bu ne yeşilçam sahnesi gibi ahahahahha