DV2023 Sohbet Odası
-
@Rüştü-Gürbüz Çok teşekkür ederim, çekincelerimiz var doğal olarak ama güzel olacağını düşünüyorum :)
-
@abrakadabra Türkiyenin Avrupa ve Amerika ile kıyas edilecek pek bir yanı da kalmadı malesef :)
-
merhaba herkese iyi günler diliyorum. Canı gönülden isteyen herkese çıkmasını dilerim. Pasaport zorunluluğu ilk defa bu yıl mı uygulanacak yoksa geçen yılda uygulandı mı acaba
-
@Junon Ben 4 Yıllık işletme ve 2 yıllık Lojistik mezunuyum, özel bir firmada Malzeme Tedarik uzmanı olarak çalışıyorum.
-
günaydın herkese şimdiden geçmiş olsun başımızda tayyip devam edecek. Neden mi
-
Günaydın arkadaşlar nasılsınız keyfiniz nasıl😊
-
@ayvalik10 ah ah çok üzücü bir durum umarım şakadır ya eğer gerçekse bugünlerimize ben iyi gözü ile bakıyorum
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
günaydın herkese şimdiden geçmiş olsun başımızda tayyip devam edecek. Neden mi
Sanırım muhalefetin amacı hep muhalefet olarak kalmak :)
Bu hareketlerden sorumluluk almak istemediklerini, başa gelene muhalefet etmek istediklerini çıkarıyorum. -
@ayvalik10 umarım ters köşe yaparlar yoksa rte devam edecek :(
-
@ayvalik10 bunların hepsinin soyadı oğluu değilmi kılıçdaroğlu, mollaoğlu, imamoğluu puroje işte bunlar purojee 😂
-
@sunti 2 yıldır bu zorunluluk vardı
-
Merhaba, benim DV-2023 başvuru sırasında kullandığım pasaportumun süresi bu Nisan ayında bitti (6 aylık almıştım çünkü başvuru esnasında geçerli bir pasaport şartı aranıyordu).
DS-260 formunda pasaport bilgileri kısmında ne yapmam gerekiyor?
Son olarak galiba son zamanlarda alınan bir kararla sadece case number değil artık DS-260 formunu erken göndermek de gerekiyormuş ama sonuçlar açıklanana kadar yeni pasaport almak istemiyorum ama öteki taraftan kazanınca yeni pasaportumun gelmesini beklerken DS-260 formunu da geciktirmiş olmuyor muyum? Kafam gerçekten çok karıştı yardımcı olursanız çok mutlu olurum🙏😊 -
@Koray283, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Herkese Günaydin...Cok net bir sorum var....Su anda bekarim ama 4 yıllık bir iliskim var...ayri ayri basvurduk...Cıkarsa ;
1-Ds-260 i bekar halimizle doldurup sonra evlenip sonra formu tekrar düzeltmek icin KCC ye mail mi atmali?
2-Once evlilik isini halledip DS-260 formunu evli mi doldurmali?
1 mi 2 mi sizce? Cidden bilgisi olan yazarsa cok sevinirim.Günaydın, ben olsaydım çekilişte kazandığımı gördükten sonraki ilk iş gününde nikahımizi kıyardım ve ona göre Ds260 formunu gönderirdim. Bu sene Formu erken gönderdikleri halde sonradan düzeltme yaptıkları için erken mülakat alamayan kişiler oldu. Hiç riske girmezdim.
-
@ahsenaydgdu telli oğulları ve sefer oğulları ilk başlatan soyadı ailesi bunlar
-
@sunti merhaba benim ilk başvurum ama öğrendiğim kadarıyla geçen sene de pasaport zorunluymuş
-
@ipeksarac sadece siz değil çoğu kişi böyle yaptı zaten 7 mayıs açıklandı 8 mayıs için hemen 10 yıllık pasaport için randevu oluşturup başvuru yapacaksınız. Ondan sonra sisteme pasaport bilgileri düşünce de hemen DS260 formuna YENİ pasaport bilgilerini yazacaksınız. SAKIN ama SAKIN eski pasaportu geri vermeyin gidince eski pasaport yok dediğiniz zaman onlar sisteme kayboldu yazacaklar. Daha sonra mülakata gidince de ESKİ + YENİ pasaport birlikte gideceksiniz bu kadar basit başka bu konuda araştırma yapmayın kafa bulanır. Özet geçiyim yeni pasaport bilgileri sisteme gelene kadar ds 260 göndermek yok
-
Hale bak açlık sınırı 5323 TL asgari ücret 4253 tl
-
bu Türkiye bir yanı diğer yanı ise bu kadar tezatlıklar içinde yaşıyoruz
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/turizme-bayram-bereketi-42052420
-
bu arada dolar yükselmeye başlarsa diye bayram geliyor diye el öpmeye gidip harçlık toplayacak
-
@ayvalik10 @marpessa çok teşekkür ederim.
DV-2020 221,271
DV-2021 128,743o zaman pasaport zorunluluğu sonrası başvuran sayısında yaklaşık 100.000 kişilik bir düşüş olmuş sizce bu yıl artış ne kadar olmuştur?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum