DV2023 Sohbet Odası
-
@abrakadabra Tebrikler umarım olumlu sonuçlanır, green card çıkma ihtimalinden daha yüksek :)
-
@vartorian, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@abrakadabra Tebrikler umarım olumlu sonuçlanır, green card çıkma ihtimalinden daha yüksek :)
Çok teşekkürler, umarım iyi gider beni bir heyecan bastı :D
Ama gönlüm ister ki GC çıksın, Avrupa'dan ziyade biraz Amerikancıyım -
@gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Onurfidan sizin kafayı bende istiyorum. Hiç aklimdan çıkmıyor
İnşallah size çıkar :)
-
Sizin imzanızı da yeni fark ettim.
Şirket içi transfer ile mi gidiyorsunuz ABD'ye? -
@Onurfidan genelde böyle unutanlara çıkıyor galiba okuduğum bir çok yorumda unutmuştum diyor hayırlısı olsun inşallah :)
-
@madmizah ben çiğli-bostanlı-karşıyaka arası dolanıyorum o kokuya dün geç saatlerde biraz denk geldim sonra geçti. İzmirin tamamını kaplayan bir koku değil merak etmeyin
-
@gülşahegemen çok güzel bir yere benziyor izmirlinin yapabileceği yerlerden biri gibi. Umarım çıkar ve oraya gidersiniz :)
-
https://www.youtube.com/watch?v=RFfqoE1CMgw işimiz fallara kaldıysa bir de buradan bakabilirsiniz :)
-
@gülşahegemen yaşadıkları yerle ilgili tecrube paylaşmaları için siteye davrt etmez misiniz 🤗
-
@abrakadabra Evet, şans bana da böyle güldü ama konsolosluk çok yoğun olduğu için Ocak başında başvurduğum vize randevusunu 7 Mart 2023 e verdi, neyseki sonra 3 Ekim 2022 ye çektiler.
Daha öne çekmeleri için duadayız :)
-
@madmizah, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Amerikalı arkadaşım gelecek 20 güne ve İzmir'e gideceğiz. Ama bakıyorum ki koku problemi falan diyorsunuz. Korkutmayın çok :sad_but_relieved_face: (Ben gidemeyince Amerikaya ordakini buraya getiriyorum napayım :grinning_face_with_big_eyes: )
Siz yine arkadaşlarınızı gözünüzden ayırmayın. Malum burası Türkiye. En son dertleri koku olur gibi sanki. Eğer kadınsa hiç gelmeseler mi acaba diye bi düşünmedim desem yalan olur. :face_with_raised_eyebrow:
-
@abrakadabra Evet, şans bana da böyle güldü ama konsolosluk çok yoğun olduğu için Ocak başında başvurduğum vize randevusunu 7 Mart 2023 e verdi, neyseki sonra 3 Ekim 2022 ye çektiler.
Daha öne çekmeleri için duadayız :)
Çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun :)
Ekim yine de geç değil, ilk sefer verdikleri tarih çok daha kötüymüş yine iyidir Ekim.Umarım her şey yolunda gider de GC'ye ihtiyacınız kalmaz H1B'den yürür gidersiniz.
-
@abrakadabra Teşekkürler, L1-B benim vize türü, Amerikaya gidince işveren sponsorluğunda green card başvurusu yapacağız. Umarım herşey yolunca gider :) sizin içinde herşeyin yolunda gitmesini dilerim, Avusturya da çok güzel :)
-
@vartorian Selamlar, adınıza sevindim. Sorunsuz şekilde atlatırsınız süreçlerinizi de, bir an önce adapte olursunuz yeni yaşantınıza :)
-
@abrakadabra Teşekkürler, L1-B benim vize türü, Amerikaya gidince işveren sponsorluğunda green card başvurusu yapacağız. Umarım herşey yolunca gider :) sizin içinde herşeyin yolunda gitmesini dilerim, Avusturya da çok güzel :)
Doğru diyorsunuz vize türü çok olunca karışıyor L1-B yazmıştınız imzanızda :)
ABD dışında hiçbir ülkeye gitmedim henüz ama güzeldir tabi ki Avusturya da :D En azından buradan güzel olduğu kesin. -
@december ooo benim Amerika çizgim var hoscagalinn gidiyom ben
-
@december bana Avustralya çıktı ben Avustralya ya gidiyorum 👋
-
@Göksel-Aksu Ben ulukent te oturuyorum bazen bize geliyor.nereden geliyor bilemiyorum.bazen pencere açılmayacak kadar agir bir koku oluyor.insaallah bu sorunu çözerler.
-
@denizergün kayinpeferlerim çigli Aydinlikevlerde oturuyorlr.AOS yapilmadan once havasi cok guzeldi.simdi cevre yolunda arabayla giderken bile camlari kapatiyoruz aseton kokusundan.
-
@hsnnzknn dallas sehir merkezi .uygunsa plano veya frisko olsun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum