DV2023 Sohbet Odası
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ramazan bu tarz şeyler çok çirkin ama şu da bir gerçek ki aşk evliliği 2 tas çorba olsun yeter evliliklerde de kıymet bilinmiyor 🥺 nasılsa idare ediyor nasılsa gözü tok diye bilmiyorum yanlışsam düzeltin darılmaca gücenmece olmaz bende
Ahsen çevremde bu liste kadar olmasa da bunu isterim bunu al bu adet bizde böyle diye diye yaptıranlar daha kıymetli sanırım çok yatırım yaptık bu gelini kaybedemeyiz diye düşünüyorlar
yanlış düşünce değil yani -
Ben 26ndeyim hala mail almadım 2022 kazananıyım bu arada herkes böylemi acaba
-
Herkese hayırlı sahurlar. Yarın Kadir gecesi. Bol bol dua edelim. İnşallah Allah tüm dualarımızı kabul etsin. İnşallah bu Mayıs ayında hepimiz kazanırız Grenncardı hayırlısıyla

-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ramazan bu tarz şeyler çok çirkin ama şu da bir gerçek ki aşk evliliği 2 tas çorba olsun yeter evliliklerde de kıymet bilinmiyor 🥺 nasılsa idare ediyor nasılsa gözü tok diye bilmiyorum yanlışsam düzeltin darılmaca gücenmece olmaz bende
Kesinlikle bu listeleri tasvip etmiyorum ama bizim toplum da gerçekten nankör isteyince açgözlü istemeyince enayi yerine koyuyorlar ortası yok
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
30 Nisan tarihinde Boğa burcunda Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarında kadersel değişimler ve öngörülemez durumlar, plan dışı gelişmelerle karşı karşıya olacaksınız. Kalpten bir dileğiniz ve isteğiniz için yaşamdan destek görebilir, kadersel bir şekilde dileğinize ulaşma fırsatı yakalayabilirsiniz. Yurtdışı, yabancılarla ilgili konularda uzun vadeli, yeni bir süreç açılıyor. Bu dönem size yurtdışında çalışma, yurtdışı bağlantılarıyla işinizi büyütme, dönemsel bir eğitim süreciyle yurtdışına yerleşme konusunu getirebilir. İş hayatınızda radikal bir değişiklik yapma cesaretini kendinizde bulabilir, kendi istek ve planlarınızın arkasında durabilir ve daha kararlı olabilirsiniz. Sözlerinizin etkisi çok daha güçlü olacak.
10 Mayıs - 4 Haziran tarihleri aralığında Merkür İkizler burcunda retro harekette ilerliyor. Retro döneminde hayatınızla ilgili bitiş ve başlangıç kararları almaya gidecek, mevcut yaşam düzeninizi değiştirme arzusunu daha güçlü hissedeceksiniz. Bu dönem birçoğunuz için taşınma ve yer değişikliği gündemini ortaya çıkarabilir. Gebelik süreçleri için nispeten daha dikkatli olmak gerekebilir.
Temmuz ve Ağustos aylarında Kuzey Ay Düğümü, Mars ve Uranüs arasında gerçekleşen kavuşumun etkilerini deneyimliyor olacağız. Bu dönemde hayatınız için bir ilki gerçekleştirme arzusu üst seviyede olacaktır. Özellikle yaşam düzeniniz ve çalışma hayatınızla ilgili yeni bir kapı açılacaktır. Nisan ayı ve civarında ortaya çıkan gündemlerinizi bu dönemde uygulamaya koyabilirsiniz. Konforunuzu ve rahatınızı bozacak bir değişime gitmenin kaçınılmaz olduğu bir dönem. Başlangıçta sizi huzursuz hissettirebilecek olan bu değişimler, uzun vadede maddi-manevi gelişiminizi sağlayacaktır.
Acaba?
Hadi yine iyisin kaptın GC ti

-
@Göksel-Aksu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@ahsenaydgdu izmir de pasaklı birsen var baya ünlü o öyle ilginç bir kadın evi falan çok pis temizleyince onlar rahatsız olur der millete. Baya da biliyor kadın
Hahahha kadın işin yolunu bulmuş hiç güleceğim yoktu

-
Herkese merhabalar arkadaşlar. Yıllardır takip ettiğim ve özellikle dv2023 sohbet odasındaki postların neredeyse tamamını okuduğum bu foruma sonunda bende üye olmak istedim.
Bu seneki çekilişin açıklanmasına 11 gün kaldı ama ben bayram tatilini saymıyorum 3 gün kaldı gibi hissediyorum
Umarım benim gibi uzun zamandır başvuran ve gerçekten isteyen herkese çıkar 
-
@hakan-karademir mail alma olayı kalktı ondan bekleme yapacağın tek bir şey var dvprogram.state.gov adresine girip sana mülakat tarihi verilmesini bekleyeceksin. İkinci bir olay burada ki kişiler kazanamayan yada ilk defa başvuru yapanlar ondan burada yazman ukalalık olur. 2022 başlıklı yerlere yazman gerekiyor. Hoşgeldin bilmiyorsun bugün gelmişsin. Hemen yazacağın takip edeceğin linkleri aşağıdaki gibidir. Bahsettiğim yere yazmışsın. Her yere yazma sakın yoksa ban yersin. Yenisin bilmiyorsun bunu unutma her başlığa yazma. Sadece aşağıdaki başlığa yazmalısın.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları/9917
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@dytmelek ahaha istihdamda sıkıntı yaşanabilir

Yanınıza birkaç kahve, tarot falı bakacak ya da doğum haritası çıkaracak kişi çalıştırırsınız alın size istihdam


-
@dytmelek @ahsenaydgdu bu filmin türkiye versiyonu
-
@this-time89, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@oznyldrm Bu sonuçta çeşitlilik lotaryası "Diversity Lottery" bundan dolayı eşitlik ilkesine aykırı önerdiğiniz. Pasaport çok iyi bir "ön eleme" çözümü bence. Ancak o durumda bile sahte numara ile başvurup seçilenler ancak mülakat sürecini haliyle devam ettiremeyecek olanlar oluyor.
Eşitlik ilkesine aykırı bir önermede bulunduğumu düşünmüyorum. Demek istediğim GC çıktığı zaman , gerçekten gidebilecek durumda olanlara çıksın diyorum ben.
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@dytmelek valla çıkarsa form bi kaç gün açılıyor galiba öyle sanıyorum emin değilim. Açıldığı gün bitiririm bu işi

Biz de öyle diyoruz ama son bir kaç yıla bakınca 'yeni bir durum da çıkarabilirler bu sefer de en son yollayanları alalım diyebilirler' diyorum
Eskiden ne güzelmiş CN numarana göre gidip gidememe durumunu az çok tahmin ediyormuşsun şimdi herşey karambole
Neyse yine de umudumuzu kaybetmeyelim evrene güzel mesaj yollayalım
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@dytmelek @ahsenaydgdu bu filmin türkiye versiyonu
Çok severim ve ordaki medyum da harika oynuyordu

-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@oznyldrm, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@marpessa, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Ki insan böylesine hayatını değiştirecek bir olayda başvurmadan önce bilinçli bir şekilde önünü arkasını düşünerek başvurmalı
Ama ne yazık ki önüne gelen başvuruyor. Bence pasaport zorunluluğu kalkmamalı , aksine başvuru daha da zorlaştırılmalı. Mesela başvuru ücreti 5$ olsa , başvuru sayısında önemli ölçüde azalma olur. Yada başvuru kabul edilmeden önce , kişilerin banka hesabında min 15k $ gösterme zorunluluğu olsa vs. gibi zorluklar gelse daha iyi olur bence.
Malesef kardesim.hesapta para göstererek başvuru kabul edilemez.Bahsettiğimiz ülke ABD,hak ve hurriyetlerin en cok olduğu ve önemsendiği ülke.Dediğin olsa ilk zaten kendileri itiraz ederler.
Kabul edilir yada edilmez onu demek istemiyorum. Bu öneriler çoğaltılabilir. Sadece pasaport dışında da bir ön eleme olmasının iyi olabileceği kanaatindeyim.
-
Tüm forum ailesinin kadir gecesi mübarek olsun dualarınız kabul Dilek ve hayalleriniz gerçek olsun. Umarım 7 Mayıs akşamı rabbim hepimize sadece kazanmayı değil süreci tamamlayıp vizemizi alıp Amerika'ya gidebilmeyi nasip etsin.
-

10 gün kaldı. Daha dün gibi 100den geri saymaya başladığım. Sanırım en zor geçen günlere gelmiş bulunuyoruz

-
@dytmelek, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

10 gün kaldı. Daha dün gibi 100den geri saymaya başladığım. Sanırım en zor geçen günlere gelmiş bulunuyoruz

Ben 2021 Mayısdan belli gün saymaya başladım
harbiden en zoru bu iki hafta -
@oznyldrm Anlamadığınız nokta bu bir çeşitlilik göçmenlik piyangosu vizesi başka tür puan bazlı göçmenlik başvurusu değil. Pasaport olabilecek en makul durum şu anda bunun dışınddaki her şey bu tür bir göçmenlik piyangosu için fırsat eşitliğine aykırı. Eğer başka kriterlere uyuyorum buna ihtiyacım yok diye düşünüyorsanız sadece olaya Amerika olarak bakmayarak; Avustralya ya da Kanada gibi ülkelerin puanlı göçmenlik başvurularına başvurabilirsiniz. Böylece gerçekten gitmek isteyen kişilerle yarışmış olursunuz. Amerika'da da var bildiğim kadarıyla farklı göçmenlik vize türleri yine puana bakan.
-
@this-time89, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@oznyldrm Anlamadığın nokta bu bir çeşitlilik göçmenlik piyangosu vizesi başka tür puan bazlı göçmenlik başvurusu değil. Pasaport olabilecek en makul durum şu anda bunun dışınddaki her şey bu tür bir göçmenlik piyangosu için fırsat eşitliğine aykırı. Eğer başka kriterlere uyuyorum buna ihtiyacım yok diye düşünüyorsanız sadece olaya Amerika olarak bakmayarak; Avustralya ya da Kanada gibi ülkelerin puanlı göçmenlik başvurularına başvurabilirsiniz. Böylece gerçekten gitmek isteyen kişilerle yarışmış olursunuz. Amerika'da da var bildiğim kadarıyla farklı göçmenlik vize türleri yine puana bakan.
amerika için puana bakan yine dv-lottery çekilişi, lise diploması olmayın geçerli meslek grupları ile puan olayı var.
Diğer hususda da; geçmiş sayfalarda biri yazmıştı hoşuma gitti çok güzel bir cevap : Sayısal loto bile oynarken para veriyoruz.
-
Arkadaşlar sizce önüne gelenin ülkeye girip vatandaşlık alması, batı dünyasıyla ilişkilerin kötüleşmesi gibi sebeplerden DV2024’ten Türkiye’nin çıkarılması gibi bir durum söz konusu olur mu ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
