@Onur-AKYILDIZ düğmeye basıldıgına dair kaynak belirtirsen daha iyi olur onur bey
-
@Onur-AKYILDIZ düğmeye basıldıgına dair kaynak belirtirsen daha iyi olur onur bey
-
@abdiyos bir sey bilmeden sadece kaos yaratiyorsunuz 70 bilmem kac tane kisitli ulke var o zaman onlarin hepsi mahkemeye basvursun onlar onaylasin ne sacma konusma bu Green Kart herkesi kapsayan bisey sen basvurdun mahkemeye dur sana vereyim gibi bir sey sacmalik ve para kaptirmak icin avukatlara acilan yol onlarda kaos yaratip milletin parasini yiyor sacma sapan seylere inanmayin vermiyorsada vermesinler cokta fifi yani.
-
-
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2023 Sohbet Odası
-
Arkadaşlar merhaba ben bu sene suresi geçmiş pasaportla basvuru yaptim cikarsa ne gibi bir sorunla karsilasirim
-
@yldrmmm çok yüksek ihtimalle yalan beyan dan dolayı ret
-
@yldrmmm Maalesef güncel pasaport bilgisi girmeniz gerekiyordu , olurda çıkarsa mülakatta yeni ve eski pasaportunuzu görmek isteyecekler geçersiz olduğu hemen anlaşılır , keza bu boyuta gelmeden random seçildikten sonra herşey inceleniyor kafadan geçersiz başvuru...
-
@yldrmmm Şu anda başvuru yaparken pasaport olma zorunluluğu kalktığı için bir sorun olacağını sanmıyorum. Kazanırsanız mülakata yeni eski pasaportları götürürsünüz ama. Eskiyi sormazlar ve Yeni pasaporta vize basarlar. Eskisinin zaten süresi bittiği için yenisini de almışsınız. Belki eski pasaporta bakmazlar bile.Çünkü pasaport zorunluluğu yok.şimdilik.
-
@AYSY33 kesin olmayan bilgileri kesinmiş gibi belirtmeniz doğru değil, devlet pasaport ile alakalı davayı bir üst mahkemeye taşıyor diye geçmiş postlarda paylaşıldı, ayrıca pasaport zorunluluğu gerçekten kalkmış olsa bile gelecek seneleri kapsar bu sene mevcut kurallarla bitirilir. Ekim ayında yeni başvuru dönemi gelene kadar kimse pasaport şartının kalktığını kesin olarak görmesin. Ek olarak mülakatta bile yalnızca doğruyu söyleyeceğinize yemin ediyorsunuz, yalan beyanın ne kadar tehlikeli olduğunu anlarsınız umarım...
-
@yldrmmm süresi dolmadan başvuru yapsaydınız ve süresi sonraki günlerde dolsaydı sıkıntı olmazdı fakat bu durumda ret yiyebilirsiniz
-
@marpessa gecen yıl ilk deneyimde hüsran olunca biraz sarstı.. bu yıl çok kasmıyorum

ama illaki amerikaa 

-
@Emtee sevindim o halde sizin adınıza hayallerinizin peşinde koşmanız çok güzel umarım bir an önce herkesin gönlünden geçtiği gibi sonuçlanır şu çekiliş

-
Merhaba forum ailem,
Bugün günlerden Salt Lake City (Utah)

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Utah eyaletinin başkenti ve en büyük şehri olan Salt Lake City doğal güzellikleri, tarihî yapıları, müzeleri, kayak merkezleriyle görülmeye değer şehirlerden biridir. Grand Canyon, Yellowstone Milli Parkı ve Las Vegas gibi dünyaca ünlü noktalara araçla 5 - 6 saat mesafede bulunan Salt Lake City’nin nüfusu yaklaşık 190.000’dir. Salt Lake City 1847 yılında Brigham Young önderliğinde, dini topluluk kurmaya çalıştıklarında karşılaştıkları şiddetli çatışmalar nedeniyle binlerce kilometre batıya göç eden Mormon öncüleri tarafından kurulmuştur. İsa Mesih’in Son Zaman Azizler Kilisesi’nin merkezi olarak da bilinmektedir. Şehir nüfusunun neredeyse yarısı bu kilisenin mensubudur. Bu özelliği ile Salt Lake City ABD’deki en dindar şehirlerden biridir.

Kuzey Amerika’daki Utah eyaletinde yer alan Salt Lake City, doğuda Oquirrh ve Wasatch Dağları, batıda Büyük Tuz Gölü ile çevrilidir. Salt Lake City Utah’a 175 kilometre, Las Vegas’a 675 kilometre mesafededir
Salt Lake City’de yaz mevsimi oldukça sıcak geçerken kışın karlı ve çok soğuktur. Sonbahar ve ilkbahar ise kısadır. Salt Lake City’de kışın sıcaklık -10’lara kadar düşerken çevredeki kayak merkezlerini keşfetmek için ideal dönemdir. Şehrin yüksek bölgeleri merkeze göre daha fazla kar yağışı alır. Şehirdeki kayak merkezlerinin birçoğu nisan ayının sonlarına kadar açıktır. Çünkü bahar aylarında da kar yağışı ve soğuk kısmen devam eder. Şehirde yazlar uzun, sıcak ve kuraktır. Termometreler çoğunlukla 40’lı dereceleri gösterir. Şehirde düzenlenen festivallerin hemen hepsi yazın başladığı için burayı keşfetmek için en ideal dönem yaz aylarıdır.

Salt Lake City’deki gezinize şehrin en ünlü kilisesi olan Tapınak Meydanı (Temple Square) ile başlayabilirsiniz. Sadece Salt Lake City’nin değil Utah’ın en fazla ziyaret edilen yeri olan Tapınak Meydanı Mormon dininin merkez üssü sayılmaktadır. İsa Mesih’in Son Zaman Azizler Kilisesi (LDS Church), Kilise Tarih Müzesi (Church History Museum), Aile Tarihi Kütüphanesi (Family History Library), bahçeler ve restoranların yer aldığı meydanı haftanın her günü 09.00-21.00 saatleri arasında ücretsiz ziyaret edebilirsiniz. Tapınak Meydanı’na on dakikalık yürüyüş mesafesinde bulunan Eyalet Yönetim Binası (Utah State Capitol Building) gezilecek yerler arasındadır. Mimarisi ile dikkat çeken binayı hafta içi rehberli turlarla ücretsiz gezebilirsiniz. Buradan şehir manzarasını da izleme şansı bulabilirsiniz. -
@Ozzy-han sen kendin açından yazdın peki tersini düşün hiç bilmediğin bir kişiyi amerika neden ülkesine soksun. Bu riski alması için senin ne gibi özelliğin var ki sana imtiyaz tanısın. Bence bu düşünceyi bırakmalısın açık ve net amerika girmek istiyorsan aşı olacaksın. Yoksa çıksa bile hiç ileri gitme vereceğin paralara yazık olur.
-

Günaydın
️ -

Amerika'yı ne kadar tanıyoruz bakalım, Sizce burası hangi şehir?
-
@hsnnzknn, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Amerika'yı ne kadar tanıyoruz bakalım, Sizce burası hangi şehir?
Seattle?
-
-
-
@hsnnzknn Kerry Park, Seattle, Washington (Google Lens hemen tanıdı)

-
@Emtee deme öyle ya... Allahım sen konuyu biliyorsun.. Amin.
-
@yldrmmm kural şudur pasaport bitiş tarihi sadece ekim - kasım aylarındaki başvuru tarihleri arasında aktif olan bir pasport olması şartı vardır. Ne zaman bitti tarih olarak yazar mısınız. Sizler bitmeden başvuru yaptınız mı yoksa bittikten sonra mı başvuru yaptınız burası önemli husus cevabınıza göre ben tekrar cevap yazıcam
-
@gariban
çok işe yarıyor gerçekten bu özellik, 
-
@AYSY33 @Yahya-Öztürk zaten gerekli açıklamayı yapmış sadece bir sorum olacak daha KCC eylül ayında yayınlanacak başvuru kılavuzunu hazırlamadan sizler bu kadar kesin nasıl biliyorsunuz. KCC daha haberi bile yok kılavuz içeriğinden
Benzer Başlıklar
157
Çevrimiçi
60.7k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.5k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
