DV2023 Sohbet Odası
-
Bu ileti silindi! -
Geçen yıl rabbim ile bir anlaşma yapmıştım. İş değişikliği düşünüyordum (polis memurluğundan başka bir memurluk). Eğer memuriyetimi değiştirir ve gc kazanırsam yine de Amerika’ya gideceğim diye söz vermiştim. Ne memuriyet işi oldu ne de gc çıktı. Bu sene ise memuriyet işim oldu, gc’yi bekliyoruz. Açıkçası geçen yıl gibi bir heyecanım yok. 3. Başvuru. Çıkmayacağını biliyorum. Rabbim ile anlaşmam geçen yıl içindi, çıkarsa değerlendireceğim :))
-
@Zelene, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
craigslist uygulamasını indirebilen var mı ülkenizde desteklenmiyor diyor bunu bir yolu var mıdır
Bunun için zamanında sitenin kurucusu olan Craig Newmark'a mesaj atmıştım LinkedIn üzerinden ve adam üşenmeden bana cevap verip hükümetiniz ile görüşebilirsiniz bunun nedenini tarzı bir cevap vermişti :D
-
12 gün 21 saat kalmış. Çıkarsa zaten parti ama çıkmazsa da gc çıkacak diye beklettiğim alışverişlerimi yapacağım, para harcama partisi 🌚
-
Çok az kaldı artık. Heyecan tavan yaptı bende o yüzden biraz zaman geçirmek lazım. Şöyle bir şey yapsak; kendisine çıkmasına kesin gözüyle bakan arkadaşlar ve tabii daha gerçekçi olan arkadaşlar da dahil olarak GC çekilişinde seçilirseniz CN sayınız sizce ne olur?
Ben başlayayım. Kendimi o konuda şanslı hissediyorum 3784 civarı bir CN gelir tahminimce :)
-
5 ve katları olabilir ya takıntılıyım 5 ve katlarına:)
-
@batuhannulusoyy, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Çok az kaldı artık. Heyecan tavan yaptı bende o yüzden biraz zaman geçirmek lazım. Şöyle bir şey yapsak; kendisine çıkmasına kesin gözüyle bakan arkadaşlar ve tabii daha gerçekçi olan arkadaşlar da dahil olarak GC çekilişinde seçilirseniz CN sayınız sizce ne olur?
Ben başlayayım. Kendimi o konuda şanslı hissediyorum 3784 civarı bir CN gelir tahminimce :)
Bu sene xxx01 numarayı alacağım ve dünya üzerindeki ilk sıra benim olacak :D
-
@abrakadabra Hahah var bir hayalimiz be. Aynı şeyi ben de düşündüm ama çok abartmamak lazım dedim kendime :D
-
@batuhannulusoyy, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@abrakadabra Hahah var bir hayalimiz be. Aynı şeyi ben de düşündüm ama çok abartmamak lazım dedim kendime :D
Ben çok abarttım ve bu yüzden o nunara bende bu sene kaçmaz :)
-
Genelde kaçıncı başvurular çıkıyor acaba kimilerine üst üste bile çıkıyormuş diye duymuştum
-
@marpessa Bu şekilde bir istatistik yok maalesef ama aramızdan bazıları çok şanslı. Üst üste çıkanlar var.
-
@marpessa, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Genelde kaçıncı başvurular çıkıyor acaba kimilerine üst üste bile çıkıyormuş diye duymuştum
Geçen gün birisi bu konuda paylaşmıştı, önceki iletilerde bulabilirsiniz. Sanırım %50 veya %55 gibi ilk başvurusu olanlara çıkıyordu.
-
Ben çok şanslı bir insan değilim ama eşim şanslıdır genelde çıkarsa ona çıkar ben daha amorti bile tutturamadım🤭
-
Ben çok şanslı bir insan değilim ama eşim şanslıdır genelde çıkarsa ona çıkar ben daha amorti bile tutturamadım🤭
Ben de geçen yılki şansımı çekilişten Dyson V11 Absolute Extra kazanarak harcamış ve GC'yi kaçırmıştım :D
Bu yıl artık herhangi bir şey kazanmadım herhangi bir çekilişten. O nedenle xxx01 numaralı case no'mu bekliyorum :)
-
@batuhannulusoyy CN 14-15binler gibi hissediyorum. Yani korkutmaz ama ayık tutar😂
-
Arkadaşlar, dv2022 yi kazanan biri 30 eylül 2022 de mülakata girse, Amerikaya gidebiliyormu? Yoksa engeç 30 eylülde Amerikaya mı girmesi lazım?
-
@abrakadabra, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Ben de geçen yılki şansımı çekilişten Dyson V11 Absolute Extra kazanarak harcamış ve GC'yi kaçırmıştım :D
Bu yıl artık herhangi bir şey kazanmadım herhangi bir çekilişten. O nedenle xxx01 numaralı case no'mu bekliyorum :)
Aa çok sevindim sizin adınıza güle güle kullanın :) umarım bu sene de sizin seneniz olur 🍀
-
@OrlandoGücü, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Arkadaşlar, dv2022 yi kazanan biri 30 eylül 2022 de mülakata girse, Amerikaya gidebiliyormu? Yoksa engeç 30 eylülde Amerikaya mı girmesi lazım?
O vize mulakatina katilip vizeyi alabilecegi son tarih.
Evet 6 ay icerisinde girebilir. (Unganlar sonucunun son tarihi) -
Bu aralar o kadar çok ruhsal çöküşteyim ki acilen dv2023 kazananlardan olmalıyım 😂🗽
-
@abrakadabra, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Aa çok sevindim sizin adınıza güle güle kullanın :) umarım bu sene de sizin seneniz olur 🍀
Umarım sadece benim değil, forumdaki aktif olan herkesin senesi olur bu sene :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum