DV2023 Sohbet Odası
-
@Ozkan-aksan oyun mu oynuyorsun
-
@ayvalik10 geri sayımda ingilizcemi geliştiriyorum yanlış bişeymi söyledim 😁
-
@Ozkan-aksan bambaşka bir yazı olunca anlayamadım ondan
-
@ayvalik10 cevabınız için teşekkür ederim e devletten bakınca bir adresim çıkıyor ama üniversitede oturduğum evin falan adresleri yok onları yazmam gerekli mi ben orasını anlayamadım yoksa sadece e devlette çıkan adres yeterli mi
-
@Ozkan-aksan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@travelleth öyle öyle herkes sıkı takipte herkeste kendisine çıkacağına inanıyor o çıkmayışları çok gördüm😁
bana iki senedir çıkmadı zaten.. bu sene tek fark, kız arkadaşım da başvuruyor :) şansımız iki kat yani.. bakalım hayırlısı.
-
@travelleth mülakatlara ingilizce girmek istiyorum artık kafamdan duman çıkartsınlar kabul.
-
Amerika en sonunda kafayı kırdırdı allahını seven üzerime online terapist attsın 😂😂
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Amerika en sonunda kafayı kırdırdı allahını seven üzerime online terapist attsın 😂😂
Tanıdık var, eşimi yönlendirebilirim 😂
-
Sucukculara bir tavsiye
Fabrikasyon sucukları sevenler Egetürk denesinler. Afyonuda kayseriyide bozar bence :)
-
@beceke bize Halis muhlis türk sucuğu lazım arkadaş ahhahahahhahah
-
İlk sayfadaki takvimde 8 Mayısta açıklanacak yazıyor. Ancak sayaç 7 Mayıs 19:00a kadar geri sayıyor. Sayın @ayvalik10 nedir doğrusu, aydınlatabilir misiniz? Siteye bir gün erken girip, 24 saat uyumadan F5 yapmak var işin ucunda 🤣
-
@MrtGnr Maalesef o mumkun degil. Case numaranizin current olmasi lazim.
-
@muhendisbey, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
İlk sayfadaki takvimde 8 Mayısta açıklanacak yazıyor. Ancak sayaç 7 Mayıs 19:00a kadar geri sayıyor. Sayın @ayvalik10 nedir doğrusu, aydınlatabilir misiniz? Siteye bir gün erken girip, 24 saat uyumadan F5 yapmak var işin ucunda 🤣
Doğrusu 7 Mayıs 19:00 yani sayaç. İlk sayfada yer alan takvim sohbet odası kurulur kurulmaz paylaşılıp güncellenmediği için öyle kalmıştır.
-
@umut-arda-adıgüzel bu sitede sen adresini değiştirmek için nüfus müdürlüğüne gidip yaptıysan çıkar ondan dolayı çıkmaz senin aklında ne kadar kaldıysa konsolosluk bu kafar noktasına virgülüne kadar herşey didklemez sana güveniyor bu kadar kasmayın aklında hangi adresler varsa eksik bile olsa kabul ediliyor.
-
@muhendisbey her zaman en yetkili siteden kontrol edilmesi gerekiyor
dvprogram.state.gov girince yazan resmi tarih

Erteleme de olsa yine bu siteden bakılacaktır. Geçmiş senelerde 1 kere ertelenmişti
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
bütün sucuklar Kadirli sucuğunun önünde biat eder ayağınızı denk alın :D
Acısını az daha azaltsalar benim de favorim gerçekten 😅Bayramdan bayrama Kadirliye gittiğimizde mutlaka yiyoruz, acısız istiyorum ama o bile fena 😂 Bu arada eşimin de hep aklında Amerikaya gidince sırf keyif için Kadirli Sucuk Ekmek Arabası yapacakmış🙈🙈
-
Soruları konu içine sıra ile yerleştireceğim bilgisi olan soruyu yanıtlarsa benim ve benzer soru işareti olan arkadaşların soru işaretlerini gideririz şimdiden teşekkürler.
Genel şartlarda son 5 yılda kesintisiz eğitim ya da uzmanlık isteyen bir iş geçmişi istiyor, sözleşmeli personelim Uzman Çavuş ve 5 yıl kesintisiz bir isim var, eğitim uzmanlık istiyor bu başvuru için geçerli bir iş mı?
Bu iş ile başvurumu yaptığında ABD'de benzer bir işte çalışmak zorunda mıyım?
Başvuru yapma ya da hak kazandıktan sonraki süreçte ingilizce yeterlilik var mı var ise ne düzeyde?
Sözleşmem devam ederken hak kazanırsam sözleşme feshi yapıp gidebiliyor muyum, hali hazırda 2 yıl kesintisiz sürecim tamamlandı çünkü.
Bu arada en az lise mezunu ve 2 yıl iş geçmişi mı lise mezunu veya 2 yıl iş geçmişi mı o arayı tam algılayamadım.
Şimdiden tekrar teşekkürler yorumlarda görüşmek üzere. -
@atillaavci3 lise mezunu musunuz?
-

Günaydınlar
-
@atillaavci3, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Soruları konu içine sıra ile yerleştireceğim bilgisi olan soruyu yanıtlarsa benim ve benzer soru işareti olan arkadaşların soru işaretlerini gideririz şimdiden teşekkürler.
Genel şartlarda son 5 yılda kesintisiz eğitim ya da uzmanlık isteyen bir iş geçmişi istiyor, sözleşmeli personelim Uzman Çavuş ve 5 yıl kesintisiz bir isim var, eğitim uzmanlık istiyor bu başvuru için geçerli bir iş mı?
Bu iş ile başvurumu yaptığında ABD'de benzer bir işte çalışmak zorunda mıyım?
Başvuru yapma ya da hak kazandıktan sonraki süreçte ingilizce yeterlilik var mı var ise ne düzeyde?
Sözleşmem devam ederken hak kazanırsam sözleşme feshi yapıp gidebiliyor muyum, hali hazırda 2 yıl kesintisiz sürecim tamamlandı çünkü.
Bu arada en az lise mezunu ve 2 yıl iş geçmişi mı lise mezunu veya 2 yıl iş geçmişi mı o arayı tam algılayamadım.
Şimdiden tekrar teşekkürler yorumlarda görüşmek üzere.Lise mezunu olmanız yeterlidir, değilseniz iş tecrübesi istiyor. İngilizce bilmenize gerek yok
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum