DV2023 Sohbet Odası
-
@MrtGnr, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@abrakadabra Amerika içerisindeysen case number'ın bir önemi kalmıyor diye duymuştum daha önce o nedenle sormak istedim.
Bunu ilk defa duydum şu an ama böyle bir şeyin olabileceğini düşünmüyorum. Neticede senin case number'ın yayınlanan bültenin aralığı dışındaysa zaten mülakat alamıyorsun ki Amerika'da olsan ne değişecek.
-
@abrakadabra Amerika içerisindeysen case number'ın bir önemi kalmıyor diye duymuştum daha önce o nedenle sormak istedim.
Başvuruyu Türkiye de yaptıysanız, ya Türkiye de yada oturum izniniz olan başka bir ülkede yapabilirsiniz. Örneğin amerikada yapabilmeniz için Amerikaya oturum izni olan vize türleriyle(örneğin E2 vizesi) giderseniz orda halledersiniz ama turist vizesiyle olmaz
-
Ayrıca CS numaran current olması lazım, yoksa yine olmuyor
-
@OrlandoGücü, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Başvuruyu Türkiye de yaptıysanız, ya Türkiye de yada oturum izniniz olan başka bir ülkede yapabilirsiniz. Örneğin amerikada yapabilmeniz için Amerikaya oturum izni olan vize türleriyle(örneğin E2 vizesi) giderseniz orda halledersiniz ama turist vizesiyle olmaz
Bu aslında bence önemli bir konu, ekonomik olarak imkanları elveren biri bu durumda case number'ı yüksek gördüğü anda e2 vizesiyle abd'ye giderek green card'ını oradan alabilir demek oluyor. E2 vizesi 100k dolar ve 6 ay gibi bir sürede alınabiliyor zira.
-
@Rüştü-Gürbüz Kayseri'de yaşayan birisi olarak Kayseri sucuğunu anlatmaya gerek yok. Afyon sucuğu Kayseri sucuğunun ancak getir götürünü yapar. (ufak bir espri olarak dursun) :D
-
bütün sucuklar Kadirli sucuğunun önünde biat eder ayağınızı denk alın :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
bütün sucuklar Kadirli sucuğunun önünde biat eder ayağınızı denk alın :D
Vallahi selected, vallahi lukanka
-
ds260 doldururken sorulan adreslere sadece ikametimiz olan adresleri mi yazacağız yoksa üniversitede otururken çıktığımız vs. adresleri de eklemeli miyiz
-
@mungoli 10 - 12 mayıs arası açılmasını bekliyoruz
-
I haven’t got like this afterward Ozkan is the classic
Answer the question lesson one
We come one. -
@umut-arda-adıgüzel 16 yaşından itibaren oturduğun adresleri yazacaksın aşağıdaki link kuruma ibraz kcc yazarsan adreslerin çıkar
https://www.turkiye.gov.tr/nvi-tarihceli-yerlesim-yeri-ve-diger-adres-belgesi-sorgulama?belge=goster
-
Test drive
-
@Ozkan-aksan bu nedir şimdi
-
@Ozkan-aksan oyun mu oynuyorsun
-
@ayvalik10 geri sayımda ingilizcemi geliştiriyorum yanlış bişeymi söyledim 😁
-
@Ozkan-aksan bambaşka bir yazı olunca anlayamadım ondan
-
@ayvalik10 cevabınız için teşekkür ederim e devletten bakınca bir adresim çıkıyor ama üniversitede oturduğum evin falan adresleri yok onları yazmam gerekli mi ben orasını anlayamadım yoksa sadece e devlette çıkan adres yeterli mi
-
@Ozkan-aksan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@travelleth öyle öyle herkes sıkı takipte herkeste kendisine çıkacağına inanıyor o çıkmayışları çok gördüm😁
bana iki senedir çıkmadı zaten.. bu sene tek fark, kız arkadaşım da başvuruyor :) şansımız iki kat yani.. bakalım hayırlısı.
-
@travelleth mülakatlara ingilizce girmek istiyorum artık kafamdan duman çıkartsınlar kabul.
-
Amerika en sonunda kafayı kırdırdı allahını seven üzerime online terapist attsın 😂😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum