DV2023 Sohbet Odası
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@denizergün günü bitmemiş bile olsa pasaportunuzu 10 yıllık yapın eski pasaportu ama SAKIN geri vermeyin. Çünkü başvuru eski pasaportu konsolosluk görmek isteyecek .Yeni pasaporta zaten eski pasaportun günleri eklenecek. DS260 formuna sizler yeni pasaportun bilgilerini yazacaksınız. Çünkü vize yeni pasaporta basılacak. Fakat sizler pasaportun numarasını başvuru da kafadan mı attınız yoksa gerçek mi diye senden eski pasaportu görmek isteyecek. 7 mayısta kazandın hemen pazartesi günü yeni pasaport için başvuru yapın.
Benim öğrenci pasaportu var daha 4 yıldan fazla süresi var çıkarsa 10 yıllık yaparsam 4 yılda üstüne ekleniyor doğru mu anladım -
Bu ileti silindi! -
@ayvalik10 tecil nasıl bir problem çıkarır hocam ?
-
@Cycraft evet de neden şimdiden masraf yapasın ki
-
@Cycraft evet de neden şimdiden masraf yapasın ki
Eğer çıkarsa yapacağım o masrafı,bir de bir sorum daha varda ben temmuz 2023 gibi girmek istiyorum mülakata numaram düşük çıktı diyelim mülakatı nasıl temmuz 2023'e çekebilirim
-
@denizergün günü bitmemiş bile olsa pasaportunuzu 10 yıllık yapın eski pasaportu ama SAKIN geri vermeyin. Çünkü başvuru eski pasaportu konsolosluk görmek isteyecek .Yeni pasaporta zaten eski pasaportun günleri eklenecek. DS260 formuna sizler yeni pasaportun bilgilerini yazacaksınız. Çünkü vize yeni pasaporta basılacak. Fakat sizler pasaportun numarasını başvuru da kafadan mı attınız yoksa gerçek mi diye senden eski pasaportu görmek isteyecek. 7 mayısta kazandın hemen pazartesi günü yeni pasaport için başvuru yapın.
Bende şöyle birşey sorayım, ben tek başvuru yaptım kendi adıma. başvuru yaparken eşimi ve kızımı da ekledim. Pasaportum 10 yıllık problem yok. Fakat 1,5 yaşında kızım ve eşimde pasaport yok. Eğer çekiliş çıkarsa ds260 formunu doldurmadan önce eşim ve kızıma da pasaport almam mı gerekiyor ? Yoksa mülakattan önce pasaportları olması yeterli midir ?
-
36 ay dan büyük anaokuluna giden çocuklar için pasaport harç ücrti ödenmiyormuş sadece 225tl defter parası varmış. belki bu bilgi birinin işine yarar. benim kızım 2 yaşında kreşe gidiyor o olmaz dediler.
-
herkese merhaba öncelikle hepinizin yolu açık olsun bu süreçte. ben DV2023 sonucu bekliyorum ama şimdiden bazı araştırmalar yapıyorum ds260 formunda bütün çalıştığınız işyerlerini girmek gerekiyormu ben çok iş değiştirdim ve bilgilerini hatırlamadığım yerler var nasıl bir yol izlemeliyim eğer çıkarsa 1 yıl üzerinde çalıştığım yerleri girmem yeterlimi son 4 yıldır anne olmam sebebiyle çalışmıyorum
-
@Cycraft çok büyük bir risk çünkü 55k vize sayısı var tüm dünya için biterse sen mülakata giremezsin çünkü vize bitmiş olur.
-
@emre-c-kara amerika da iken bakaya kalırsın arama çıkar sonra ilk Türkiye girişinde yakalanırsın.
-
@bhdrergvn evet ds260 pasaport numaraları girileceği için her kişi için çıkartmak zorundasın.
-
@gülşahegemen incik incik tek tek araştırmıyor ki konsolosluk bu kadar sıkmayın kendinizi sadece aklında olanları yazman yeterlidir. İpucu veriyim sana kariyer net yada diğer sitelerden kendi profiline bakarsan sana ipucu verir
-
@hsnnzknn Son 5 yılda 1 yıldan fazla Amerika dışında derken örneğin ben 6 ayda 1 Amerika'ya giriş yapsam kabul olur mu? Mesela bu sene çıkarsa bana ilk 2 yıl Amerika'da yaşamayı düşünmüyorum. 6 ayda 1 giriş yapsam sadece Amerika'ya bu şekilde olur mu?
-
@ayvalik10 süper çok teşekkür ederim.
-
@Cycraft çok büyük bir risk çünkü 55k vize sayısı var tüm dünya için biterse sen mülakata giremezsin çünkü vize bitmiş olur.
O vakitten önce girersem büyük ihtimal bir iki belgem eksik olacak,eğer kazanırsam ne yapabilirim acaba?
-
@Atlantis00 6 aydan fazla kaldığın zaman neden kaldığını ispat etmen gerekiyor 2 yıldan fazla kalıpta dönenler pandemi olunca ses çıkarmadılar ama artık ses çıkarırlar o yüzden uzun süre kalacaksan amerikadan çıkmandan permit denilen izin kağıdı alman gerekiyor
-
@Cycraft eksik evrak olsan da gir sonra 2 evrağı posta ile gönderirsin sana eksik evrak var diye renkli kağıt verirler en azından hiç girmemekten iyidir.
-
@Cycraft eksik evrak olsan da gir sonra 2 evrağı posta ile gönderirsin sana eksik evrak var diye renkli kağıt verirler en azından hiç girmemekten iyidir.
Aa öyle bir şey var mıydı mükemmel o zaman,yaştan dolayı banka hesabı vs açamıyorum o vakit mezun olsam da iyi oldu tam 17 Haziran 2023'de tüm belgelerim hazır olacak çünkü
-
@Cycraft banka hesabı içinse sorun anne yada baban açıp ortak hesap yaparsın. Mezun olmadan da mülakata girebilirsin. Öğrenci olarak ds260 doldurursun sadece bu iki sorun mu var
-
@ayvalik10 Benim pasaport 2026 yılında bitiyor Gc çıksa yenilemek gerekiyor mu ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum