DV2023 Sohbet Odası
-
zaman geçmiyor gibi gelmeye başladımı sizede :)
-
@chemeng Hemen açıklansa da yolumuza baksak... :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
-
Ben bayram sonrası iznimi aldım bile. Sonuçlar açıklandıktan sonra ya sevinip form nasıl doldurulurun peşine düşcem ya da 1 gün kederlenip 2. günde bir sonraki başvuru için kendime alarm kurcam. Kalan 16 gün 5 saat 52 dk bilmem kaç sn geçer elbet :grinning_squinting_face:
-
@madmizah sen sonradan geldin benim yazımı okumamışsın anlaşılan 4-5 mayıs gibi ds260 için tüm herşeyi paylaşıcam zaten ondan başka yerlere gidipte zaman kaybetme
-
@ayvalik10 bazı konuşmaları kaçırıyor veya hatırlamıyor olabilirim, doğrudur. Sorun değil demek ki senin peşine düşücem ((:
-
@chemeng ben ilk kez başvurdum buranın coşkusu bile beni heyecanlandırdı iyi ki kayıt olmuşum :)
-
@OrlandoGücü yaw tam Orlando'da en güzel Türk marketlerinden biri var. hatta açıldığında gitmiştim ama sucuk dediğin ayrı bişi. öyle Merve markası ile falan olmuyor. tamam tek tük Cumhuriyet, İkbal falan da geliyor da, ben direkt Afyon'dan özel getiriyorum.
hoş o konuda da size sürprizim olacak topluluğu kurunca. 2-3 ayda bir konteyner indiricez, istediğimiz, özlediğimiz her ürünü yükleticez TR'den. -
sadece Orlandogücü üyelerine özel :)
-
@Yahya-Öztürk ahahahahah. Sucukta Afyon, Pastırmada Kastamonu hocam kusura kalma :)
-
@marpessa buradaki çoşku ABD'nin kendisinde yok :)
-
@madmizah ben zaten ds260 paylaşıma verince bu şekilde duyuru yapıcam. Yaşı 25 üstü olanlar nostaljiye gelin
-
@madmizah şu sizin imzanızdan yapayım bakalım uğur getirecek mi :)
-
@ayvalik10 hem o yol var, hem de çıkarsa zaten izin kullanmaz, mülakat tarihinde izinini alır, halleder. bu da sadece senin dediğin gibi CN 1000 altı olursa ve mülakatlar ekimde direkt açılırsa.
çıksın da, çözümü dolu. -
@ayvalik10 30. sn deki abla gibi koşuyoduk arkasından ama fotoğraf çekmek için değil, kasanın arkasına binip de azcık yolculuk için.. tabii adam bizi fark edip kovalayana kadar :face_with_tears_of_joy:
-
İlk girişi dansla yapayım dedim 😂
-
@marpessa inşallah esas imzayı ABD'ye transferde atarız. amin :D
-
@SUAT-GUNAY gerçekten öyle görünüyor :)
-
şimdi 8 mayıs akşamı direkt telegram grubuna mı üye olucaz, nasıl olacak? :)
-
@SUAT-GUNAY CN ye göre ben direk bilet bakcam tek yön olarak
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum