DV2023 Sohbet Odası
-
Yaklaşık 2 hafta kalmışken son duygularımı paylaşmak istedim. Sonuç yaklaşırken içimde ne bir heyecan ne bir haydi gidiyorum durumu var. Sanırım %1-2 oranın zaten az olan şansıma göre çok daha az olduğunu bildiğimden dolayı böyle hissediyorum çünkü 10 kişilik gruplarda bile defalarca çekilmesine rağmen çekiliş kazanamama gibi bir talihim var.
Her neyse bu duruma ilk çekilişim olduğundan dolayı açıklansın ve sonucu görüp hayatıma devam edeyim, diğer yandan bir plan veya arzu olarak beni canlı tutmaya devam etsin gözüyle bakıyorum ve ilerleyen dönemlerde de tekrarlamayı düşünüyorum.
Tabii çıkarsa farklı konular konuşmaya başlarım orası ayrı, hayatımdaki tüm şansı kullandığımı söyleyebilirim o zaman. Her şeye rağmen enseyi karartmamak lazım ama benim tarafımda durumlar budur.
Herkese gönlünce sonuçları görmesini diliyorum :four_leaf_clover: -
Ben dün işte biraz okudum burada, ekşi sözlükte, Twitter da falan gc ile ilgili bir şeyler.. Çok özür dilerim amacım kesinlikle yanlış anlaşılmak değil tamamen anlamaya çalışmak neyse kendini belki ailesini bilmiyorum geçindirebilecek parası olmayan (ilk başta yani hemen iş bulmak para kazanmak falan kolay olmayacaktır), öylesine başvuru yapıp çıksa bile gitmeyen ne çok insan var. Dil konusuna değinmiyorum çünkü ona herkesin çabalayacağını/çabaladığını düşünüyorum.
-
off çok fena şafak sıkıştırıyor. atarsa 15. ben mi yaşayayım bu şafaktan sonra TR'de? çıksa da gitsek.
-
Evet çıksa da gitsek artık
-
Günaydınlar,
Geliyor gelmekte olan az daha sabır arkadaşlar :) -
selamlar beklenen güne az kaldı kazananlar kaybedenler olacak hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun Allah herkezin gönlüne göre versin
-
forumdaki en az 100 kisiye cikacak her turlu
-
Arkadaşlar 15 Mayıs'ta askere gidiyorum 6 aylık, GC çekilişini kazanırsam ne yapacağım bu durumda... Yardımcı olursanız sevinirim...
-
@Ege-Yildirim sıkıntı yok. çıkarsa hafta sonu izninin birinde ds260 doldurursun yeterli. kasım ayında dönüyorsun nasılsa, ilk CN'lerden biri de olsa, dönüşüne göre randevu alırsın.
kışladan konsolosluğa, oradan ABD'ye... -
Günaydınnn ahali...
Az kalmış yahu.
Sucuk konusunu çözemedim, o yüzden ben vazgeçtim, gitmicem :) -
@SUAT-GUNAY teşekkür ederim Suat bey... Askere gittiğim yılda bu denk gelirse ilginç olur baya o yüzden ne yapabileceğimi sormak istedim. evet Kasım ayında terhis olacağım inşallah. Neyse, hedef 7 Mayıs :)
-
@Ege-Yildirim ekim ayında zaten ilk mülakatlar başlıyor ki senin numaran 1000 altında olursa sıkıntı olur zaten
-
@ayvalik10 Öyle bir durumda sizin öneriniz nasıl olur? Bu sebepten devletin tecil edeceğini düşünmüyorum, kaçak da olmak istemem...
-
Texas'a gitmeyi düşünen kovboylara gelsin o zaman bu şarkı benden :D
-
Şaka gibi Kıbrıs a bayram için bilet alayım eşime sürpriz yapayım dedim Kıbrıs ya bu 2 kişi git gel 7500 TL önceden yediğimiz içtiğimiz ile bu kadar etmiyordu ne hallere düştük
-
@SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Günaydınnn ahali...
Az kalmış yahu.
Sucuk konusunu çözemedim, o yüzden ben vazgeçtim, gitmicem :)Abi kafaya taktığın şeye bak. Orlandoya işyeri açarım sadece sucuk satarım, sen yeterki iste 🤠😂🤠
-
@OrlandoGücü piknik yerimizde hazır
-
@Ege-Yildirim eğer sen askerdeyken sana mülakat için tarih gelirse konsolosluğa mail atıp ileri tarihe attırabiliyorsun. SAKIN tecil gibi bir şey yapma
-
İnşallah gittiğimizde böyle iğrenç insanlarla karşılaşmayız.
-
@oznyldrm Amerika da yasal isen vatandaş bile olmasan herkes eşittir. Ondan dolayı haklı kim olursa olsun hakkını korurlar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
