DV2023 Sohbet Odası
-
ne güzel hayaller kurmuşsunuz umarım hepimizin hayalleri gerçekleşir
-
@denizergün, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Zelene ev bakıyorum, eşyaları seçiyorum, beğendiğim eve eşyaları yerleştiriyorum

Yolcuğu düşünüyorum oğlanı o kadar saat uçakta nasıl oyalayacağımızı muhtemelen diğer yolcuların oflayıp puflamalarını duyacağımızı ama pek umurumda değil. Sonra tüylü oğluşumun kargo bölümünde gitmesi gerektiği için (o zamana kadar yasak kalkmış olacak diye umuyorum aksini düşünemem) ne kadar üzülüp tüm yol aklımın onda olacağını, kabin ekibini nasıl darlayacağımı falan...
Şimdiden hazırladığım bir excel tablom var tüm giderleri yazıp plan yaptığım umarım seneye bu zamanlar o tabloyu Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş başlığında her detayı ile paylaşırım
Uzun lafın kısası hayal kurmak bedava
Biz eskiden ev bakıyorduk, floridadan alabileceğimiz evleri bile ayarlamıştık kafamızda ama sonradan orada da ev fiyatları artınca tadımız kaçtı, bakmayı bıraktık

Çocuklarla yolculuk kısmı beni de düşündürüyor, tablete çizgifilm, animasyon vb yüklemek lazım ki bir süre idare edebilelim. Umarım önümüzde arkamızda çocuklara tahammül edebilen insanlar oturur
(Kesin gidiyoruz gibi yazmak da bir garip oldu
) -
@marpessa, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@adgercu evet ben de kendimden çok diğer insanları düşünüyorum yani asgari ücretle falan nasıl geçiniliyor aklım almıyor haklısınız susmak lazım maalesef
bitek ben mi bu şekilde düşünemiyorum acaba. asgari ücretli dendiği anda aklıma seçmen kitlesi vsvs geliyor. Bence şuanda içinde bulunduğumuz durumun müsebbibi asgari ücretli ve köylülerdir. Tabiki kişi kişi hepsi denilemez ama genelleme yapılabilecek durumda olduğumuzu düşünüyorum.
YTD
Bu tamamen kişisel fikrim olup kimseyi ilgilendirmez
-
@adgercu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hadi-BE kaç iletiden sonra yıldız alınıyor? Birde benim o bahsettiğiniz yerde herhangi bir grup adı çıkmıyor. Belli sayıya ulaştıktan sonra kendisimi çıkıyor ?
Sanırım her 500 yorum ya da itibar puanında 1 yıldız.
-
Az önce arkadaş tarot falı baktı sordum Amerikaya gidecek miyim diye, o da gideceksin ama umduğunu bulamayacaksın dedi. Ah bu fallar yok mu ahhhh
-
@avar açıkçası bizim evimize şu an iyi bir para giriyor ama biz mümkün olduğunca birikim hesabımızda tutuyoruz harcarken çok üzülüyorum diyorum ben buna bu kadar para veriyordum kaç kat artmış hesaplayamıyorum bazen sizin düşüncelerinize de katılıyorum insanlar açlıktan ölse yine bu ülkede bir şeylerin değişeceğini düşünmüyorum
-
@gariban bana da baksın

-
@marpessa adınla yaşını özelden at baktırayım
-
@MySea, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@adgercu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hadi-BE azaltma demeyelimde, marka değiştiricem diyelim

5 senedir tütün kullanıyorum. Acaba orada tütün var mı bilmiyorum çünkü normal sigaradan devam etmek istemiyorum artık. Tütün çiğneyip tüküren abileri görüp sormak lazım

E süper. Daha niceleri vardır. Cidden tütüne alıştım. Normal sigaranın aroması bile kötü geliyor.
Normal rutinimde günde 6 taneye kadar düşürdüm. Günde 5'e sabitlesek süper.
Son olarak, sigara sağlığa zararlıdır. -
@dytmelek ne güzel işte şimdiden plan yapıyoruz

Umarım tüm bu hayaller gerçek olur biz de sonra yaşananları keyifle yazıp paylaşırız
-
@gariban yok yok şaka yapıyorum inanmam zaten öyle şeylere teşekkür ederim ilginiz için

-
@hadi-BE bana çıkarsa net o dakika bırakıyorum sigarayı
-
@marpessa Sorun değil

-
@marpessa, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hadi-BE bana çıkarsa net o dakika bırakıyorum sigarayı
Sen gene de çok şaapma. Bana çıkarsa o saniye hemen azaltacağım falan de.

Bunda bile pazarlık yapıyorum yahu

-
bu arada sabah bir sürpriz yaşadım eşim de başvurmuş söylemeyecekmiş ama benim burada yazdığımı görünce açıkladı gösterdi numarasını falan aa dedim şansımız arttı
ben evden tek başvuruyorum sanıyorum -
@hadi-BE haha yok ya zaten bırakmak istiyorum kokusu gerçekten hiç hoşuma gitmiyor bahanem olsun:)
-
@gariban boşver, umduğunu bulmasanda olur, önemli olan hayal gerçekleştirmek
-
@OrlandoGücü çok da birşey ummuyorum aslında, sonuçta beyaz sarayda kırmızı halıyla karşılamayacaklar. Zaten burada halimiz ne ki oradan ne umalım, emannnn adı üzerinde fal işte
-
@gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@OrlandoGücü çok da birşey ummuyorum aslında, sonuçta beyaz sarayda kırmızı halıyla karşılamayacaklar. Zaten burada halimiz ne ki oradan ne umalım, emannnn adı üzerinde fal işte
Demekki beyazsarayda kırmızı halyla karşılayacaklar. Ummuyorum dedinya oyüzden dedim

-
@OrlandoGücü ben gidip göreyim yeter benim çocukluk hayalim Amerika. İlk defa imkanlarım el veriyor belki o yıl bu yıldır.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum