DV2023 Sohbet Odası
-
@Rüştü-Gürbüz hangi oyun bu
-
@Emtee texas ilk düşündüğüm yer ama çok hayal kurmuyorum :)
-
@FreeMen umarım biri ben olurum
-
@Şahan-Küçükbingöl hadi inşallah bakalım bu sene biri de ben olacak mıyım ✍️
-
@mungoli, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Abi bir günde ne kadar yorum yazılmış ... Yeni kullanicilar gelmiş yada biz yeni yorumlarını görüyoruz.. Sayılı günler hızlıca gelip geçer inşallah herkese çıkar da gideriz amerikaya...
Bir çıksın amerikaya yerleşelim 12 adet adak keseceğim...Kurbanı kime dağıtacaksın gelir alırız payımızı
-
@kugutex American Truck Simulator
-
@FreeMen, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Rüştü-Gürbüz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Erkand Selamlar dostum,
Az önce tavsiyene San Diego'dan başladım :) Keyifli duruyor diğerini bıraktım. Geliştirelim kendimizi USA için :star:

Wallmart'a yük getirdiğim bir günden :) ETS ve ATS'de geçirdiğim vakit Steam'de yaklaşık 2 bin saat falan, oynadığım tek oyun bunlar. Bir ara online beraber de oynayabiliriz.

Keyifle tabi neden olmasın oynayalım :)
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Arkadaşlar İngilizce öğrenmeye çalışanlar varsa, dünyanın en iyi dil öğrenme programları arasında olduğu söylenen ve ücretli olan Rosetta stone uygulaması şu anda milli kütüphanede ücretsiz olarak kullanıma açıldı. Linke tıklayarak e-devlet üzerinden ücretsiz üyelik oluşturarak uygulamayı ücretsiz kullanabilirsiniz.
https://t.co/21ng4Gatmy
Siteye girince altta veritabanına giriş yap dediğinizde e-devlete yönlendiriyor otomatik olarak.Merhaba, e-devlet üzerinden şifre aldım. O şifre ile giriş yaptıktan sonra rosetta stone da mailim ile giriş yapmaya çalıştığımda aşağıda ki gibi bir hata alıyorum. Çözümünü biliyor musunuz ?

-
@bhdrergvn @birisi bilir bence, daha önce bu uygulama ile ilgili bilgi yazmıştı.
-
@FreeMen, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Erkand Selamlar dostum,
Az önce tavsiyene San Diego'dan başladım :) Keyifli duruyor diğerini bıraktım. Geliştirelim kendimizi USA için :star:

Wallmart'a yük getirdiğim bir günden :) ETS ve ATS'de geçirdiğim vakit Steam'de yaklaşık 2 bin saat falan, oynadığım tek oyun bunlar. Bir ara online beraber de oynayabiliriz.

Keyifle tabi neden olmasın oynayalım :)
Bende gelirim konvoy yapariz steam adresimi verim eklerseniz girebiliriz..
https://steamcommunity.com/id/erkandogan01/ -
Herkese günaydın güzel günleriniz olsun, artık yavaş yavaş sayılı günün sonuna yaklaşıyoruz heyecan gitgide artıyor , Allah hepimizin hayırlı hayallerini kabul etsin
-
Günaydınnnn gençler...
seçilenler ile Unganlar'da,
seçilmeyenler ile meyhanede görüşüyor muyuz efkar dağıtmaya :) -
@bhdrergvn Aslında millet kütüphanesine kayıt olmaya gerek yok. Kayıt olduktan sonra herkese aynı linkii veriyorlar. https://secure.rosettastone.com/lp/ebsco/?custid=ns252343 adresine direk tıklayarak üyelik işlemlerinizi yapabilir ve ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz.
-
@Erkand Selamlar, steam adresime bağlı değil oyun ama bağlarsam sorun olur mu steam üzerinden oynamıyorum da :) Ekledim
Farklı bir yerden indirip oynuyorum ama şunu fark ettim menüde steam adresi ile bağlanabiliyoruz sanırım. Bilmediğim için.
-
@SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Günaydınnnn gençler...
seçilenler ile Unganlar'da,
seçilmeyenler ile meyhanede görüşüyor muyuz efkar dağıtmaya :)Unganspor :D
-
@bhdrergvn 89N3PDyZzakoH7W6n8ZrjGDDktjh8iWFG6eKRvi3kvpQ
https://mk.gov.tr/ContentFiles/rosetta_stone_kullanim_kilavuzu.pdf
-
-
@Sui işte sıkıntı burada zaten, buraya kayıt olmaya çalışırken hata alıyorum. kayıt olamıyorum.
-
@Erkand Selamlar, steam adresime bağlı değil oyun ama bağlarsam sorun olur mu steam üzerinden oynamıyorum da :) Ekledim
Farklı bir yerden indirip oynuyorum ama şunu fark ettim menüde steam adresi ile bağlanabiliyoruz sanırım. Bilmediğim için.
Nereden indirdiniz
-
@Erkand, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Nereden indirdiniz
Zamunda :smiling_face_with_sunglasses:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum