DV2023 Sohbet Odası
-
Ekim ayında başvurumu yaparken asla büyük beklentiye girmeyeceğimi söylemiştim kendime. Fakat gün yaklaştıkça çok fazla umutlanıyor insan ister istemez. Bin bir türlü hayali geliyor gözleri önüne. İnşallah Allah hepimize nasip etsin bu sene kazanmayı çekilişi :)
-
@kwhatever Ben fulltime Tupac dinliyorum :)
-
Herkese iyi geceler, ne zormuş son günleri beklemek, en son askerde böyle şafak sıkıştırmıştı :)
-
Herkese bayram hediyesi olması dileğiyle. Rabbim gönülden isteyen herkese nasip etsin inşallah. 😊
-
@delpooro haklısın arkadaş çıkacağındanda değil ya saldım artık bi umuttur bekliyoruz
-
Bu gidişle yaşlanacağız mezara green card sayarak gircez artık
-
Ungana bi gitcem ne saç kalmış ne sakal dişler dökük ciğerler kömür gibi tövbe estafurullah.
-
Ay durun ben de heyecanlandım yine
-
Bazen unutmak gerek 7 mayısı.. Zaman hızlı geçiyor..
-
@Rüştü-Gürbüz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Erkand Selamlar dostum,
Az önce tavsiyene San Diego'dan başladım :) Keyifli duruyor diğerini bıraktım. Geliştirelim kendimizi USA için :star:

😄😄 Allah lastiğine taş deyirmesin
-
You have been randomly selected 🗽
Çok güzel bir cümle değil mi 🥹
-
@Rüştü-Gürbüz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Erkand Selamlar dostum,
Az önce tavsiyene San Diego'dan başladım :) Keyifli duruyor diğerini bıraktım. Geliştirelim kendimizi USA için :star:

Bunu online olarak arkadaşınla da oynayabiliyorsun. Atıyorum sadece 2niz. Başka online kullanıcı yok. Tabi 2 tarafta da aynı dlc'ler olması lazım. Yapalım bir ara uzun yol seninle 😁
-
@hadi-BE Neden olmasın, müsait zaman yapabiliriz :)
-
@marpessa eyalet secimi var mı ?🤗
-
@Emtee amerikada hiç tanıdık yok ama texas/houston bana mantıklı geliyor başlangıç için ideal gibi, çıkarsa asıl ozaman ailecek oturup net bi karar vermemiz gerekecek
-
Abi bir günde ne kadar yorum yazılmış ... Yeni kullanicilar gelmiş yada biz yeni yorumlarını görüyoruz.. Sayılı günler hızlıca gelip geçer inşallah herkese çıkar da gideriz amerikaya...
Bir çıksın amerikaya yerleşelim 12 adet adak keseceğim... -
@delpooro kesinlikle haklısın. Çıkarsa eğer diye düşünüyorum bazen hayalden hayale dalıyorum 🤗🗽
-
@Emtee ömür umuttan önce bitmeli sevgili dostum, hayal kurabilmek çok güzel bişey kavuşmak daha güzel. Umarım hepimiz hayallerimize kavuşuruz.
-
@Ping-PONG ajhsajdasjd Dolar 1,5 tl olursa E2'ye dalıyoruz direkt :D
-
@beceke Geçen sene izmirden başvuru yapanların çok fazla kazandığını gördüm ilginçti.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum