DV2023 Sohbet Odası
-
@Ozkan-aksan Geçen yıl başvurdunuz çıkmadı, bu yıl da aynı tarihte başvurdunuz çıkmayabilir algısı yanlış olur :)
Şans faktörü öne çıkıyor ki ben bu konularda çok çok şansız bir kişiyim..
-
Bir gazeteci daha tutuklanmış ülkenin geldiği hale bak adamın tek suçu haber yapmak
-
@avar vidoeoda bahsi geçen ehliyet ile ilgili olarak bir şey eklemek istiyorum, biz Türkiye de ehliyet verirken kişi yabancı uyruklu ise kendi dilinde sınava alabiliyoruz. orada da mutlaka buna benzer bir kolaylık olmalı. Hatta Türkçe bilen biri size kopya vermemek kaydıyla soruları tercüme edebiliyormuş diye başka bir videoda izlemiştim. Barınma konusu yani ev kiralama ilk etapta zor olabilir belki. bekar bir kişi oda kiralayabilir belki otelde de kalabilir bir süreliğine, peki ailesi ile gidenler ne yapıyorlar onlarda iş bulana kadar otel veya airbnb demi kalıyor sürekli. Ev konusunda anlatıldığı kadar zorluklar olabileceğinide düşünmüyorum bir şekilde herkes barınacak bir yer bulabilir diye düşünüyorum.
-
@adgercu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@beceke Şu tabloda birtek istanbul dan kurtarıyorum.
benim en çok merak ettiğim "doğum şehri" istatistiği ona ulaşabilsek anlıcaz çıkıp çıkmadığını :)
-
@Rüştü-Gürbüz şu bir etken olabilir sanırım geçen sene yapılan başvuruda fotoğraf eklendiğinde uygunluğu site tarafından onaylanıp onaylanmadığını belirtiyordu, bilindiği üzere hatalı bilgi ve uygun formatta olmayan fotoğraflar kuraya dahil olmadan elenebiliyordu. geçmiş dönemde çıkmama nedenlerinden biri bu olabilir, belki ilk kez bu sene bizde kuraya katılıyoruzdur.
-
@Bünyamin-AKGÜN çok bir bilgim yok ama aynı fotoğrafla iki sene üst üste başvuran bir kişinin ikinci sene çıktığını falan okumuştum şu an hangi başlıkta hatırlayamıyorum
-
@Bünyamin-AKGÜN fotoğraf olayına takılmayın.
-
@marpessa, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ozkan-aksan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Bir istatistik yapmak lazım kim ayın kaçında başvuru yaptı diye hani belki kazanma oranı yüksek olan bi tarih olabilir
Ben başvuru yaptığımı bile unutmuşum hiç hatırlayamıyorum
Umarım Comfirmation Number ınızı saklamışsınızdır 😅
-
@marpessa geçen seneden önce (2022 başvurumda ) kullandığım fotoğraf formatını yeni sistemde denediğimde onaylamamıştı. belki o başvurum kuraya bile katılmadan elendi, bahsetmek istediğim tüm bilgi ve materyallerin sitenin istediği formata uygun girilip girilmediği ile alakalı. 2023 başvurusunda yapılan güncelleme ile en azından fotoğraf riski ortadan kalkmış oldu.
-
@dytmelek evet o duruyormuş buldum😊
-
manifest şarkılarımı paylaşmak istiyorum. sizin de böyle dinlemeyi planladığınız ya da sonucu beklerken dinlediğiniz bir şey varsa lütfen paylaşın. :face_with_tears_of_joy:
havaalanından otele giderken:
:musical_note: miley cyrus - party in usa
:musical_note: alicia keys - empire state of mindvatandaşlık alınca: rupaul - american :united_states: :grinning_squinting_face:
-
@Bünyamin-AKGÜN anladım benim ilk olacak zaten o yüzden geçmiş yılları pek bilmiyorum
-
@Erkand Selamlar dostum,
Az önce tavsiyene San Diego'dan başladım :) Keyifli duruyor diğerini bıraktım. Geliştirelim kendimizi USA için :star:

-
@ayvalik10 Teşekkürler… Kazanırsam inşallah iletişime geçerim sizinle..
-
@SUAT-GUNAY çok teşekkürler
-
Arkadaşlar İngilizce öğrenmeye çalışanlar varsa, dünyanın en iyi dil öğrenme programları arasında olduğu söylenen ve ücretli olan Rosetta stone uygulaması şu anda milli kütüphanede ücretsiz olarak kullanıma açıldı. Linke tıklayarak e-devlet üzerinden ücretsiz üyelik oluşturarak uygulamayı ücretsiz kullanabilirsiniz.
https://t.co/21ng4Gatmy
Siteye girince altta veritabanına giriş yap dediğinizde e-devlete yönlendiriyor otomatik olarak. -
@Rüştü-Gürbüz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Erkand Selamlar dostum,
Az önce tavsiyene San Diego'dan başladım :) Keyifli duruyor diğerini bıraktım. Geliştirelim kendimizi USA için :star:

@Erkand Valla teşekkür ederim. İndirdiğim versiyon da tüm USA haritası var ve şuan canlı internetten güncelleyerek radyosunu da dinleyebiliyorum. :)
-
Bana çıkarsa kendime söz veriyorum sigarayı bırakacağım
Bırakma demeyelim bir süre ara vericem diyelim.
-
@gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Bana çıkarsa kendime söz veriyorum sigarayı bırakacağım
Bırakma demeyelim bir süre ara vericem diyelim.
Ara demiyelim de, duruma göre azaltmaya çalışacağım diyelim. 😁
-
@Rüştü-Gürbüz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Erkand Selamlar dostum,

Ayıp be kardeşim, sendemi sattın bizi, hani orlando parklarında timsahlarla dans edecektik, hani orlando yollarında kırmızı ışıkta geçip sellektör atıp birde adam dövecektik 🤠😂🤠
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum