DV2023 Sohbet Odası
-
@marti2771 hayır değil tabiki de
-
@marti2771 unganlarda nasıl iğne yapıyorlar
https://video.memurlar.net/video/51431/oyun-oynayarak-bebege-igne-yapan-doktor.html
-
@ayvalik10 haha süper
-
@DignaTR Ozamana kadar aşı gerekliliği falan kalmaz bence.
-
kaldı 18 :)
-
@marti2771 ya üniversitede rahatsızlığımın teşhisi konuldu. Fakat o teşhisin konulduğu dönemden sonra çok şükür bir sorun oluşmadı. Kontrollerime de düzenli olarak gidiyorum. Psikiyatrik bir rahatsızlığı olan sağlık kontrolüne ilaçlarıyla gitmesi gerekiyormuş sanırım ondan kafama takıldı. Acaba eler mi orada diye.
-
az önce itibarsız olduğumu öğrendim
-
@marpessa o ne demek itibarsız olmak da nereden çıktı
-
@gariban art arda ileti atamıyormuşum
-
@gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@marpessa o ne demek itibarsız olmak da nereden çıktı
😂
İtibar puanından bahsediyor sanırım
Artık değilsin @marpessa 😁
-
-
itibar is loading :)
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
forum ailesi @marpessa yazdıklarına beğeni yapar mısınız yorum yazmada sorun yaşıyor ondan @hadi-BE aynen
teşekkür ederim
-
@hadi-BE evet teşekkürler :)
-
araba tutkunları buyrun bakalım new york otomobil fuarına
-
@marpessa tüm iletilere beğeni atıldı artık full itibarsınız :face_with_tears_of_joy:
-
@ayvalik10 aşı yapıldı mı onu bile anlamadım:)
-
@gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@marpessa tüm iletilere beğeni atıldı artık full itibarsınız :face_with_tears_of_joy:
Evet itibar kazandım bir anda😎 teşekkür ederim 🙂
-
@marti2771 handan hanım yada mehmet bey de aynısı imiş sohbet muhabbet hahaha hihihi derken 3 taneyi yapıyor sana
-
Iphone 14 tt olmuş Twitter da fakirliğin gözü kör olsun biz Türkler sadece okuyoruz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum