Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • gerçekten gün içinde kontrol ederek randevuyu erkene çekebilen var mı arkadaşlar günde belki 200 kere bakıyorum hep dolu


  • @Ac198, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    gerçekten gün içinde kontrol ederek randevuyu erkene çekebilen var mı arkadaşlar günde belki 200 kere bakıyorum hep dolu

    Ben de aynı şekilde,hiç erken tarihte boşalan bir randevu görmedim.


  • @ea83 pusudayız ama yok


  • Merhabalar . Amerika , İngiltere , Kanada ve Avustralya arasında bu ülkelere yapılan vize başvuruları sonuçlarının görüldüğü ortak bir sistem olduğunu duydum. Ben 1,5 sene önce Ankara anlaşması ile İngiltere'ye ECAA vizesi başvurusunda bulundum ve başvurum reddedildi. 1 Haziranda Amerika turist vizesi mülakatım var. Sizce bu İngiltere vizesi reddi Amerika turist vizesi sonucunu etkileri mi ? Çünkü ECAA İngiltere'de iş kurulmasına izin veren bir göçmen vizesi. Amerika benim başka bir ülkeye göçme niyetimin olduğunu düşünüp bunu turist vizesine ret verme gerekçesi yapar mı ?


  • Ekimdeki randevumu mayıs-hazirana çekmem lazım ama hiç umudum kalmadı


  • Eylül 2023'teki mülakatı lütfedip Eylül 2022'ye çektiler. 20 gündür sürekli girip bakıyorum 1 gün geri çekebilecek boşluk yok. Sıktı bu korona masalları. Yoğunluk filan yok hikaye. Diğer tüm ülkelerdeki büyükelçilerine baktım en fazla 75ya da 90 gün gördüm turist vizelerinde. Türkiye'nin kaderi bu arkadaşlar. Eskiden 3. Dünya ülkesi idi şimdi 8. Dünya ülkesi olduk.

    Bir diğer konu da, nasıl f1 lere paso ret döndülerse turistte de ret bombardımanı yapabilirler. Her şey legal ve güzel güzel ayarladık. Umarım verirler. Pek umudum yok ama. 320 doları pinç etmeseler bari.


  • 1 aydır gece gündüz eşimle birlikte kontrol ediyoruz. Yakin tarihte hiç boş randevu olmadı. Bence boşalan randevu varsa da acmiyorlar sistemde


  • @kingablu, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    1 aydır gece gündüz eşimle birlikte kontrol ediyoruz. Yakin tarihte hiç boş randevu olmadı. Bence boşalan randevu varsa da acmiyorlar sistemde

    Aynen açmıyorlar,yoksa mümkün değil bu kadar randevu arasından iptal olmaması


  • burada iki ihtimal geliyor cahil şahsımın aklına. 1. korona bahanesi ile vizeyi kıstılar ve bundan sonra 3-5 sene daha böyle gider. 2. yaza korona filan kalmayacak, şakkadanak diye hepsini açacaklar.

    Turist vizesiyle gidip oralarda bir bakınıp sonra F1 öğrenci ile yolumuzu çizme taraftarıyım. çünkü buradan F1 öğrenciye başvuranların %90ına yakını direkt ret yiyor. bir gidip bakalım diyoruz.


  • Selamlar,
    Forumda daha önce belki cevaplanmıştır ama göz gezdirdiğim kadarıyla denk gelemedim. O yüzden daha önce deneyim eden arkadaşlar varsa bilgilendirirlerse sevinirim.
    Sorum şu: B2 vizesi ile ABD de yaşayan green cart sahibi abimi ve ailesini ziyaret etmek istiyorum. DS-160 formunu doldururken ziyareti kimin karşılayacığı ile alakalı soruya cevap olarak abim sponsor olacak demenin bir artısı olur mu acaba? Ek soru olarak eğer kendim karşılayacağım dersem hesapta 3 haftalık gezi için ne kadar para göstermek makul olur?


  • Şu an randevu ekrani bende kapalı. Açık olan var mı acaba? Kişiye göre mi kapanıyor yoksa genel mi anlayabilmek için


  • @M-J masraflarımı abim karşılacak de, abini ziyaret etmen ve masrafını onun karşılaması ve abinin orda olması büyük bir artı, benim de abim amerikan vatandaşı geçen yıl vize alıp ziyaretine gittim, vize mülakatında da masraflarımı abim karşılayacak dedim, annem, kız kardeşim hep bu şekilde aldılar, hepimize de 10 yıl verdiler


  • @crazycells selamlar, ailem icin turist vizesine basvurduk ve ocak 2023e randevu alabildik su an. Surekli sistemi kontrol ediyoruz erken randevu icin. Bazi sitelerde maks 2 kere randevu guncellenebilecegi ve 2. Degisiklikten sonra 90 gun boyunca tekrar degisiklik yapamama cezasi lldugu seklinde bir sey okudum ancak resmi bir sey bulamadim. Boyle bir durum var mi ? Yoksa one randevu buldukca surekli degistirebiliyor muyuz? Tesekkurler cevaplar icin


  • @kingablu, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    Şu an randevu ekrani bende kapalı. Açık olan var mı acaba? Kişiye göre mi kapanıyor yoksa genel mi anlayabilmek için

    Bende de son günlerde akşam kapanıyor


  • @CoinLocker, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    @crazycells selamlar, ailem icin turist vizesine basvurduk ve ocak 2023e randevu alabildik su an. Surekli sistemi kontrol ediyoruz erken randevu icin. Bazi sitelerde maks 2 kere randevu guncellenebilecegi ve 2. Degisiklikten sonra 90 gun boyunca tekrar degisiklik yapamama cezasi lldugu seklinde bir sey okudum ancak resmi bir sey bulamadim. Boyle bir durum var mi ? Yoksa one randevu buldukca surekli degistirebiliyor muyuz? Tesekkurler cevaplar icin

    Sınır yok gibi,muhtemelen kendileri yeni randevu açmazlarsa randevunuzu daha erkene çekemeyeceksiniz.Hiç iptal olmuyor ya da iptallerin yerine yeni randevu açmıyorlar.


  • @Zamir-Dağın tamamdır, teşekkürler


  • Şimdi randevu ekranına girebiliyor musunuz,bende girilmiyor


  • @ea83 bende girilebiliyor şu an. Demekki kişiye göre hata veriyor. Sistemi cok sık kontrol edince yapıyor olabilir


  • @kingablu Aynen dediğiniz gibi olabilir,çok saçmaymış


  • @materialist, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    burada iki ihtimal geliyor cahil şahsımın aklına. 1. korona bahanesi ile vizeyi kıstılar ve bundan sonra 3-5 sene daha böyle gider. 2. yaza korona filan kalmayacak, şakkadanak diye hepsini açacaklar.

    Turist vizesiyle gidip oralarda bir bakınıp sonra F1 öğrenci ile yolumuzu çizme taraftarıyım. çünkü buradan F1 öğrenciye başvuranların %90ına yakını direkt ret yiyor. bir gidip bakalım diyoruz.

    Merhaba, F1 vizesi için red alındığını söylemişsiniz. Dil okulu için mi, yoksa yüksek lisans için mi? Bu aylarda birebir tanık olduğunuz durum oldu mu acaba?

    Bizde F1 başvurusunda bulunacağız ı20 formumuzu bekliyoruz. Gerçekten okuma niyetiyle gideceğiz ama yorumunuzu görünce moralim bozuldu.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

106
Çevrimiçi

40.6k
Kullanıcı

4.4k
Konu

423.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum