İlan ve Duyuru sayfamız açılana kadar bu bölümü kullanabilirsiniz!
-
Forumun bu bölümünü, yesilkartforum.com/ilan sayfamız açılana kadar ilan ve duyurularınız için kullanabilirsiniz.
-
Bu ileti silindi! -
@revan-ahmedov Maalesef yasal olmayan duyurulara forumda izin vermiyoruz.
-
@admin neden yasal diyilki? Sanki burda her kes yasal yol ariyor bir tek bende yasal diyil. Destek olmak yerine kostek oluyorsunuz
-
@revan-ahmedov İlan ve Duyuru sayfamız açılana kadar bu bölümü kullanabilirsiniz! içinde söyledi:
@admin neden yasal diyilki? Sanki burda her kes yasal yol ariyor bir tek bende yasal diyil. Destek olmak yerine kostek oluyorsunuz
Green Card almak amaciyla sahte evlilik yapmak yasal bir durum degil. Baska platformlarda duyurularinizi yapabilirsiniz.
-
2017-2018-ci illerde Greencard qalibleri kimlerdi? Burdalarsa zehmet olmasa mene yazsinlar 1-2 sualim olacaq. Tesekkurler
-
@tural-dasdemirov İlan ve Duyuru sayfamız açılana kadar bu bölümü kullanabilirsiniz! içinde söyledi:
2017-2018-ci illerde Greencard qalibleri kimlerdi? Burdalarsa zehmet olmasa mene yazsinlar 1-2 sualim olacaq. Tesekkurler
Siz sorunuzu forumdaki uygun basliklarda sorun, onlar cevaplarlar Tural Bey... Eger DV2019 qalibi iseniz su konuyu kullanabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari -
Arkadaşlar nezaman konsolosluktan mesaj geliyor2019 bilgi verirseniz
-
@ayseonderturk İlan ve Duyuru sayfamız açılana kadar bu bölümü kullanabilirsiniz! içinde söyledi:
Arkadaşlar nezaman konsolosluktan mesaj geliyor2019 bilgi verirseniz
sorunuzu tam ve acik bir sekilde sormalisiniz. Konsolosluktan ne mesaji bekliyorsunuz?
-
Merhaba arkadaşlar. Ben Aksaray da oturuyorum ve internet üzerinden ve fiilen gıda pazarlaması ve satışı yapıyorum. Ülkeye tatile gelen siz gurbetçi arkadaşlara uygun fiyatlarla gıda satmak istiyorum. Neler var derseniz...
1)Kendi tarlamda ürettigim AKSARAY SARIMSAGI var Sarımsagın 1 kg su 7.5 TL.
2) Devlet Üretim Çiftliklerinde üretilmiş, katkı ve ve benzeri şeyler olmayan tamamen dogal ÇİÇEK VE ÇAM BALI var. 460 gr. lık kavanozlar 45 TL 850 gr lık kavanozlar 75 TL.
3) Aydınlı oldugum icin birebir erişimim olan ZEYTİN VE ZEYTİNYAGI AYRICA KURU İNCİR var. ZEYTİN in kg su 20 tl. (Hem siyah hem de yeşil çizik zeytinim var) ZEYTİNYAGI nın kg su (soguk sıkım yani sızma=organik) 25 TL. KURU İNCİRİN KG SU DA 25 TL İlgilenen arkadaşlar dilerlerse facebook sayfamdan mesajla dilerlerse 05532900949 numaralı telefon ile ulaşabilirler. Ürünlerimi de şu facebook adresimde görebilirsiniz. Herkese selamlar...
https://www.facebook.com/Sinemin-Dükkani-1898524860165256/ -
Tekrar selam Ekleme yapayım Domates ve Biber Salçam da var Domates salçası kg u 10 tl Biber salçası kg su 15 tl bilginize sunarım. Ayrıca an itibariyle Kuşadasındayım ailemin yanında. Elden de alabilme imkanınız var..Sinem
-
...........
-
-
-
Arkadaşlar merhaba.
Seattle da yaşayan üyelerden bir konuda bilgi rica ederim.
Seattle’ da Turkish communlty ve Türk grupları bulunuyormu.? Netten baktım ancak bulamadım. -
Merhaba arkadaslar,
Yakin zamanda Amerikaya tasincagimdan oturu aracim satiliktir.
Biliyorm bir cok kisi burdan goc ediyor zaten neden benim aracimi satin alsin diceksiniz. Belki bir esinize dostunuza lazimdir Aklinizda bulunsun amac :)
Tesekkur ederim. -
Aslında burada, gidenlerin elden çıkarmak istedikleri bir listeleme, olası alıcıların "bir sorunu olmasa satmazdı" kuşkusunu aşmasına, gidenlerin de daha kolay elden çıkarmasına yararlı olabilir @crazycells ne dersiniz?
-
@freelander İlan ve Duyuru sayfamız açılana kadar bu bölümü kullanabilirsiniz! içinde söyledi:
Aslında burada, gidenlerin elden çıkarmak istedikleri bir listeleme, olası alıcıların "bir sorunu olmasa satmazdı" kuşkusunu aşmasına, gidenlerin de daha kolay elden çıkarmasına yararlı olabilir @crazycells ne dersiniz?
Aynen oyle sayin @FreeLander
Bu zaten notlarim arasinda var, lakin henuz gercek ilan sayfamizi acamadigimiz icin fikir olarak bekliyor:
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

alice-5.jpeg