@suat-yry Gebe bir bayan için rötgen şartmı? içinde söyledi:
Dv 2018 number 25xxx. Merhaba arkadaşlar size bir konu hakında bilgiye ihtiyacım var mülakatım 10eylül sağlık muanesi 13ağustosta eşim gebe 5aylık doktorun sitesinden okudugum kadarıyla hamilelerde rötgen çekimi zorunlu bu durumda çocuk için riskli rötgen cektirmesek doğumdan sonrasına olsa olurmu acaba bende cocugu abd doğsun istiyorum kafam cok karşık ne yapmalıyım rötgeni çektirmez isek sadece ben sağlık muanesinden geçsem eşim doğumdan sonra cucuğumuzla abd sorunsuz bir şekilde giriş yapabilirlermi?
Kursun yelek X-ray isinlarini engelliyor. Dolayisiyla kursun yelegin bebegin ustunu kapladigina emin oldugunuz surece bir sorun yasamazsiniz.
Maalesef dediginiz gibi rontgen olmadan saglik raporunun tamamlanmasi mumkun degil, esinizin de saglik raporu olmadan vize almasi pek mumkun degil. Ayrica az da zamaniniz kalmis cunku DV2018'lilerin tum sureci 30 Eylul'e kadar bitmeli... Eger su an sadece siz vize almak istiyorsaniz, daha sonra esinize ve bebeginize vize almak oldukca uzun bir surec gerektiriyor.
Bir de 5 aylik olmasi aslinda oldukca iyi, cunku 5. aydan sonra bebek rontgene daha dayanikli oluyor (temel organ ve kan hucrelerinin cogu olusmus oldugu icin)...
Ese daha sonra vize almak icin su konuyu inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/75/family-sponsored-green-card-aile-sponsorluguyla-green-card-almak