DV2023 Sohbet Odası
-
@suat-gunay, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@omerozufacik lisansın elindeyse hoş geldin takıma, yazıyoruz seni de. orta sahaya. sol, sağ var mı tercihin? :)
hoşbuldum, solda olur sağda hiç fark etmez nerede ihtiyaç varsa🤣
-
Herkese selam bir süredir giremedim forum bayağı canlanmış bir solukta 15 sayfa kadar okudum😃 Orlando İçin artı 1 bizi de yazın nasipse bizde oraya yerleşmeyi düşünüyoruz bizim de 3.5 yaşında bir kızımız var ☺️
-
ooo Oralando'ya hepimiz birleşip bir uçak mı kiralasak?
-
@birisi, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Güzel fikir ev kiralarken de muhtemelen mahalleyi kapatırız 😃
-
Herkese mutlu haftasonları :)
Hayallerde yaşamayı geçip rüyada çekilişi kazanma noktasına gelmiş biri olarak merhaba :))) Türkiye'den 3. kişi olarak kazandım hem de. Değişik bir çekilişti ve bir odada katılımcılar izleyebiliyorduk. Anlamı güzeldir inşallah ve umarım tersi çıkmaz :grinning_squinting_face: Devamı gelsin diye tekrar uyudum ama nafile :face_with_tears_of_joy:
-
@madmizah saygı böyle olur işte. ilk sırayı almamış, bize bırakmış :)
çıkacak çıkacak, bu günler de
geççek
geççek
:) -
Tüm foruma ve Orlando gücüne selamlar iyi haftasonları
-
Lise mezunlarına çıkıyor mu GC ya djeejejrjrj bence lotoda çıkmıyor. Hiç çıkana rastlamadım. Ben ne yazık ki hata yapıp High School Graduated diye işaretledim lotoda oysa Şurda üniden mezun olmama 1 yıl kalmıştı :( neyse geçmiş olsun artık çünkü lise mezunu diye işaretleyenlere cidden çıkmıyor. Denk gelsem tamam bir ihtimal var derim ama yok yani. Denk gelemedim.
-
@sifaci, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
Nerdeyse Houstan vazgeçeceğim sayenizde :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@suat-gunay, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@madmizah saygı böyle olur işte. ilk sırayı almamış, bize bırakmış :)
çıkacak çıkacak, bu günler de
geççek
geççek
:)- Numarayıda bana bırakmış sanırım 😂😂. Olsun 2 numarada iyi benim için
-
@sifaci, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Mahalleye ilkokul,ortaokul ve lise de açtıkmı tamamdır
-
@hasan-gündüz muhtarsiz olmaz atlamayin 🙃
-
@gokhanbagatur, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hasan-gündüz muhtarsiz olmaz atlamayin 🙃
@SUAT-GUNAY abi belediye başkanı adayı, bende muhtar adayı olayım bari🤠🤠🤠
-
@SUAT-GUNAY abi aklıma gelmişken bana turist vizesini verirlerse ben ocak ayını bekleyemem , haziran ayında 40 yaşına giriyorum. Doğum günümü kutlayıp geri dönerim , enfazla 6-7 gün kalırım. Sizi orda karşılama ihtimalim yok abi. Gc yi kazanırsak kahvaltıda bende yanınızdayım 🤓🤓
-
@aurora-0 öyle bir şey yok. ne mezunu olursanız olun, en az lise mezunu olduktan sonra şansınız aynı...
-
Kuzey Amerika mı o? 😁

-
Evet çok benziyor
-
@hadi-be :) :) bak gördün mü kuzeyde bir sürü göz var, güney tertemiz :) :)
-
@SUAT-GUNAY abi nikimi değiştirdim nasıl olmuş 🤠🤠
-
Son 76 :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
8
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum