DV2023 Sohbet Odası
-
@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@suat-gunay günaydın hocam ciddi ciddi siz her Orlando dedikçe GC çıkmışta gün sayıyor gibi hissediyorum
@SUAT-GUNAY abi günde 1 defa aç karna Orlando diyelim. Hep beraber umutlarımız yeşersin 😅😅
-
@suat-gunay harika o zaman 😃 günlük 1 saat kadar Google Maps te yürüyorum ben orlando da gezmedik sokak bırakmayacağım
-
@hasan-gündüz daha ne istiyorsun, kokoreç yapar satarız.
şaka bir yana ciddi bir turist hacmi var -
@hdemircanusa göl kenarlarında dikkat et, insan nüfusu kadar timsah var şehirde :)
-
@suat-gunay Geçmişte piton , semender gibi sürüngenlere ilgi duyup besleyen birisi olarak timsahları insanlardan daha çok seviyorum 😃
-
TK'da eski öğrencim olan bir arkadaşla konuştuk. "ula Orlando'ya direkt uçuş açın" dedim. "Abi zaten potansiyeli değerlendiriyoruz ama Miami'yi etkiler gibi duruyor" dedi. Dedim "siz açın, biz doldururuz". Bir de ekledim, "bizim Orlandogücü SK'ye sponsor olun". Verdiği cevabı burada söylemeyeyim :) Çok hoş değildi :)
-
@hdemircanusa he iyi, ailemizin timsah eğitmeni de var. Tamam yaa, her şeyimiz ile hazırız :)
-
@suat-gunay Hazır abi herşeyimiz hazır 😃
-
Suat hocam timsah eğitimi bilemem ama AFAD'cı lazımsa ben varım
-
@hdemircanusa e o zaman yavaş yavaş bavulları toplayın, şunun şurasında 1 yıldan az var :)
-
@birisi Ooo bu iyi işte hocam. malum illa lazım olur ilk yardım, ya da ne bilim göcük altında neyin kalırsak :)
-
@hdemircanusa hocam hangi programdan inceliyorsunuz? Google harita veya earth mı? Yoksa başka bir uygulama veya site mi?
-
Suat hocam malum ABD'de kasırga , tayfun vb afetler bol.
-
Eşim Orlando ben Houston diyodum sayenizde bizde Orlando olcaz galiba okudukça yazılarınızı aklım çeliniyor😂 Bizimde kızımız 6 yaşında sizin çocuklardan biraz küçük ama okul bilgisi deneyimi alırız bizde sizden 🙈
-
@birisi selamlar ben öncelikle mobese kamerasından canlı olarak eyalet farketmeksizin izliyorum , Zillow dan sürekli ev baktığım içinde google earth üzerinden sokakları geziyorum , 3.parti uygulamalar var ama güncel değil google gibi
-
@karya48 Hocam hiç sıkıntı yok benim kızlar birisi 2 yaşında , diğeri 3 aylık daha 😊 Okula başlayana kadar kendimi toparlarım 😀
-
Tunaydin,tum forum ailesi ve basta orlando gucu ekibine hayirli cumalar diliyorum. Hayallerimiz icin ettigimiz dualarin kabul olmasi dilegi ile 😊🤲
-
@gokhanbagatur amin hocam Hayırlı cumalar dilerim
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
günaydın herkese sabah sabah gelen ruhsat ne çıkar diye :)

Toyota RAV4 ten klonlamışlar
https://www.carsguide.com.au/toyota/rav4/towing-capacity/2002 -
@suat-gunay, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Orlandogücü ses ver...
Ses :hand_with_fingers_splayed:
Orlangücü SK Çok yaşa!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum