DV2023 Sohbet Odası
-
Ben de iş aramak için LinkedIn ve indeed kurdum ama geri sildim. Kendimi fazla kaptırdım gibi geldi
-
@birisi aaa ne kaptırması, sorun bana hangi iş ne kadar maaş biliyorum. Indeed'den her gün 10 mail geliyor, hepsine bakıyorum fikrim olsun diye. linkedin seviyesine mülakattan 1 ay önce gecicem :)
-
Yok yemek menülerine hiç bakmadım ama okulda kaç öğrenci var, kursları neler, aktiviteler vb. baktım.
Bana da herhangi iki siteden iş ilanları geliyor.
-
Ben okadar detaylı bakmadım. Sizin maşallahınız var. Zihnen Amerikadasınız zaten.
-
Peki giderseniz hangi işi yapmayı planlıyorsunuz?
-
Bana da o iki siteden günlük iş ilanları geliyor
-
@birisi ben şu an yaptığım işi orada yapmak için bir iki sertifika almam lazım. en az 1 yıl sürer. o zamana kadar ne iş olsa yaparım, ücreti en yüksek makul iş. radarımda bir kaç ofis işi var.
siz peki? -
Benim öyle bir imkanım olamayacak (ofis işi). Ben iş makinesi operatörlüğü ve/veya sıhhi tesisat ( eğer kura çıkarsa gitmeden kursa gidip eğitim alarak) tarzı bir iş öncelikli hedefim.
-
@birisi gayet güzel bir düşünce, getirisi de yüksek...
-
Genelde iş arama sitelerine bakarken bu mesleklere bakıyorum.
-
@SUAT-GUNAY Hangisi ile daha kolay ve geliri iyi bir iş bulabilirim? Tavsiyen nedir?
-
@suat-gunay gerçekten önünüzde saygıyla eğiliyorum 🙌🏻 😊 umarım mayısta sizden de güzel haberler alırız 🙏🏻
-
@birisi yorum yapamayacağım bir konu bu, daha doğrusu yapmak istemem. tamamen size kalmış bir durum. ama düşündüğünüz kişisel beceri, ustalık getiren işlerde eleman ihtiyacı da var, ciddi gelir de. saatliğe vurduğunuzda bir usta güzel paralar kazanıyor. bu operatörler için de geçerli. daha da güzeli her daim ihtiyaç oluyor.
-
@dytmelek estağfurullah ne demek... gelin katılın aramıza. hepimiz bu hayallere ulaşmanın düşük ihtimal olduğunu biliyoruz ama işte hem maksat muhabbet olsun, gülelim, eğlenelim, hem bildiklerimizi paylaşalım, hem de evrene pozitif mesaj verelim. sonuçta birilerine çıkacak bu daaa işte, neden biz, ya da bizim aramızdan birileri olmasın :) heh işte o yüzden çıkarsa, her şeyi ayarlamış olalım :)
-
Planlarımı kura sonucuna göre kesinleştireceğim. Zaten çıkmazsa gelecek seneki kurayı bekleyeceğim. O zamana kadar kişisel gelişimime daha fazla önem veririm
-
şimdi forumun facebook sayfasında bir arkadaş yazmış. GC çıkmış, hem de CN 14000. ama DS260'ı Kasım ayında yollamış (umarım sıkıntılı bir durum yüzünden değildir). İşte biz DS260'ı açılır açılmaz yollayacak insanlar olarak burdayız, saniyesinde hem de :)
-
Hayal kurmayı bile unuttuk artık.
-
@birisi hayal kurmak güzel şeydir esiri olmadığınız sürece. bunda çekinecek, üzülecek bir şey yok. bizi bu duruma getiren olaylar ve kişiler utansın. yoksa kim ister vatanından, ailesinden, sevdiklerinden uzaklaşmayı...
-
Forumu fazla meşgul ettik herhalde. Arkadaşlarımıza rahatsızlık verdiysek affola.
-
doğru olabilir, affola. ben de susayım...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum