DV2023 Sohbet Odası
-
@corleone93 duyarsızlaşma denen şey insan çabuk alışıyor doğrusu. Bende eski heyecan kalmadı ama heyecanı canlı tutmak İçin haftalık sayaca girip bakıyorum çıkmazsa seneye yine aynı döngü ama o her sene bu sene çıkar mı durumu hiç bitmiyor bence insanoğlunda

-
@ping-pong Göklerden gelen bir karar vardır...
-
@sonar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@ping-pong Göklerden gelen bir karar vardır...
Hedef 2024

-
Migrosun otoparkında duruyor

-
Ah tatlı çilekli turtam , üzümlü kekim Florida bekle beni geliyorum!
-
Arkadaşlar benim gibi evli olup gidecek olan varmı eşim ve iki minik kızımla gideceğim inşallah Onların şansına başvurdum
-
Çıkarsa bende eşim ve oğlumla gideceğim ama ben önden giderim ailem arkadan gelir. Bende sadece oğlum için istiyorum.
-
@hdemircanusa forumun %60ı evli ve çocukludur tahminimce
-
@sonar Bekar olarak el kaldırıyorum

-
@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Arkadaşlar benim gibi evli olup gidecek olan varmı eşim ve iki minik kızımla gideceğim inşallah Onların şansına başvurdum
Çok kişi var..
-
@hdemircanusa aynı şekilde bizde eşimle ayrı ayrı bu yıl ilk kez başvurduk, iki oğlum var yaşları 5 ve 7, son 1-2 yıla kadar Türkiye yi terketme düşüncesi aklımın ucundan bile geçmezdi ama malum genel ülke gidişatı ve çocukların geleceğini düşününce şansımızı deneyelim dedik Bakalım artık hayırlısı

-
@sonar bekleye bekleye herkes çoluk çocuk sahibi oldu yıllardır

-
@bozo

bende aynısını diyecektim. Bekarda olsanız, beklerken çoluk çocuğa karışıyorsunuz -
@bozo valla bizde erteliyorduk 2 yıldır çocuk olayını. Baktık çıkmıyor ertele ertele nereye kadar
çocuk şimdi yolda geliyor çok şükür temmuzda bekliyoruz. Belki uğurlu gelir bu sefer çıkar
yeni doğan çocukla daha da zor olacak ama bakalım -
@ugurkrtl Hayırlısı inşallah
-
Merhaba, herkese bol şans.
Önceki senelerde aklımda olmasına rağmen bir türlü başvuramayıp bu seneye ertelediğim bu süreçte umarım şanslı kişilerden olabilirim.
Ve ayrıca umarım gerçekten gitmeye kararlı, green card şansını yakmayacak kişilere talih yüzünü gösterir.Hakkımızda hayırlısı (:
-

-
arkadaşlar beni eksi 1 kabul edin. Başvuru esnasında kullandığım resim standartlara uymayacak ve büyük bir ihtimalle resimden eleneceğim.
-
@birisi Yüzünüzü kapatan bir şey olmadığı takdirde eleneceğinizi zannetmiyorum
-
@mysea Türkiyenin geleceği yurt dışına kaçıyor özellikle yakın zamanda insanlar muayene olacak doktor bulamayacak e artık bir hocaya üfletirler kendilerini

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum