@Hardwell Gönderdiğiniz formun ellerine ulaştığına dair yazı göndermişler sadece
-
@Onur-AKYILDIZ düğmeye basıldıgına dair kaynak belirtirsen daha iyi olur onur bey
-
@abdiyos bir sey bilmeden sadece kaos yaratiyorsunuz 70 bilmem kac tane kisitli ulke var o zaman onlarin hepsi mahkemeye basvursun onlar onaylasin ne sacma konusma bu Green Kart herkesi kapsayan bisey sen basvurdun mahkemeye dur sana vereyim gibi bir sey sacmalik ve para kaptirmak icin avukatlara acilan yol onlarda kaos yaratip milletin parasini yiyor sacma sapan seylere inanmayin vermiyorsada vermesinler cokta fifi yani.
-
-
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
Dv2018 sorular..
-
Selamlar,
Bir DV2018 lottery talihlisi olarak bir kaç noktada yardımlarınızı talep etmekteyim.
- 2018 mali yılı olan 1 Ekim 2017 – 30 Eylül 2018 tarihleri Türkiye’deki işlemlerin tamamlanması / basvuru için mi yoksa dosyaların onay süreleri dahil geçerli tarihler midir? Kısacası şu an basvuru yapabilir miyim? Şansım ne kadar olur?
- Amerika’ya ilk girişte 3-5 gün kalmamız yeterli midir? Yoksa daha uzun mu kalınmalıdır?
- Greencard’ın basılıp teslimine kadar geçen süre zarfında Amerika’da olmamız gerekmekte midir?
- Greencard’lı biri olarak max ne kadar süre Amerika dısında kalabiliriz? Misal sadece senede bir giriş cıkış yapmamız durumunda herhangi bir incelemeye tabi tutulur muyuz?
- İş başvuruları sırasında Türkiye’deki üniversite diplomamız geçerli sayılır mı? Mühendis olarak çalışabilir miyim?
Teşekkürler ,
Saygılarımla
-
Bu sorularin cevaplari dv 2018 asamalarinda bulabilir siniz? Case numberiniz nedir cunku son numara aciklandi ayrica bu sorulari sormak icin fazla gec degik mi
-
aynen biraz geç kaldık gibi de bakalım case no 33454
-
@b-burak sorularınızın hepsi forumda detaylı bir sekilde açıklanmış. Bilgisayardan giriş yapınca linkleri atarım. Biraz siteyi inceleme sansınız olursa sizde görürsünüz.
-
@b-burak Dv2018 sorular.. içinde söyledi:
aynen biraz geç kaldık gibi de bakalım case no 33454
2018 yılı EU BÖLGESİ için son açıklanan numara 25775 sizin numaranız current olmadı maalesef, yani başvuru yapsanız dahi mülakat'a çağırılmayacaksınız :((
-
@aytac59 bu acıklanan numaraları nerden görebiliyoruz? Birde ne anlama geliyor onu da tam anlamadım..
-
@b-burak https://yesilkartforum.com/forum/topic/580/v-i-s-a-_-b-u-l-l-e-t-i-n-mulakat-tarihi-verilecek-case-dosya-numaralarini-gosteren-aylik-vize-bulteni
Şu anlama geliyor, numarası 25775'ten küçük olanlar işlemlere devam edebilecek.
-
@knnrn yani bu durumda ben daha öncede basvurmus olup dosyaları vs teslım etmıs olsaydım mulakat gunu alamayacaktım cunku sıra gelmeyecektı current olmayacaktı benım no. yaptıgım masraf vs yanacaktı.. dogru mudur?
-
@b-burak Doğrudur.
Mülakat günü almadan zaten herhangi bir masraf yapılmıyor. Sadece online bir form dolduruyorsunuz. -
Hazır Kenan hocamı yakalamışken sağlık ile ilgili bir kaç soru sorayım. Sn. @knnrn Cuma günü sağlık muayenesine gireceğiz ailemle. Ben tansiyon ilacı kullanıyorum. Bir arkadaşın kullandığı bir ilaç sorun çıkarmış Hindistan gezisinde. Nasıl bir ilaçsa artık.
Tansiyon ilacı için de bir sıkıntı yaşar mıyız. Testler de ek şey ler isterlermi sizce.?
Bir de ben Ortaokulda iken viral hepatit A geçirmiştim. Bir kaç gün hastanede serum alıp iyileştim. Bunun da bir yansıması olurmu ?
Saygılar, -
@arnblt Tansiyon ilacı bir sorun olmaz. Daha önce Hepatit B taşıyıcısı olanlar sorun yaşamadı, Hepatit A da bir sorun yaratmaz diye düşünüyorum.
-
@knnrn Cok teşekkürler Kenan Bey bilgilendirmeleriniz için.. Neyse bu hayalde boyle biter..
-
Arkadaslar uzun zamandir yazamadim benim durum soyle 7 hazirandaki mulakatima esimi ve cocugunuda eklememe ragmen ve gorusmeye onlari goturmedim yanliz gittim maddi ve manevi sebeplerle daha sonra sponsor muhabbetine f2a vizesiyle filan aldiririm dedim 25 haziranda amerikaya girdim ve 1 aydir newyorktayim burda sponsorlukla aileyi aldirmanin cok cok zor oldugunu ve 2-3 sene surdugunu ogrendim.Bende bi arkadasimin tavsiyesiyle ais.usvisa adresinden randuvumu kacirdim bolumumden esim ve cocuguma mulakat randuvusu talep ettim ve aciklama yazdim bize tekrar randuvu verilirmi esim ve cocuguma kart almak icin gerekirse turkiyeye Geri gelicem yoksa is isten gectimi bilgisi olan varsa yardimci olursa cok sevinirim delircem

Benzer Başlıklar
145
Çevrimiçi
60.7k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.5k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum