DV2023 Sohbet Odası
-
Herkese selam arkadaşlar,
Forumun yeni talihli adayı geldi :airplane_departure:
-
Forumun 4-5 sene önce açılmış konularına bakıyorum da o tarihlerde yazan herkesin imzasında giriş tarihi yazıyor :) İnsan sayfayı aşağı doğru kaydırdıkça ya herkes mi gc aldı zamanında diye bir psikolojiye giriyor. Ama yine de o insanların hangi eyalete gitmeye karar verdiklerini, önceliklerinin ne olduğu tartışmalarını okumak ilginç bir keyif veriyor :)
-
@efe-kansaslıoğlu buna bugun bende taniklik ettim :) bende gecmise donuk konulari okurken hatta bazilarina yorum yazarken buldum kendimi..
-
@denizci10 Kesinlikle🗽🇺🇸
-
Bu ileti silindi! -
Sabahlar uzak bu sevda tuzak bana şarkısını kendime armağan ediyorum. Çık aklımdan greencard uyuyacam 🤕
-
@hadi-be Kıskanmayacaksın knk, orada görüşme planlarına başlayacağız ilk iş olarak :)
-
@hopasej, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hadi-be Kıskanmayacaksın knk, orada görüşme planlarına başlayacağız ilk iş olarak :)
Planlar planlar. O ilk şoku atlattıktan, "ee napıyorduk şimdi?" dedikten sonra başlarız 😁
-
@hadi-be Valla bu forum sağolsun ( yeri gelmişken bir kez daha emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim ) daha gitmeden hemen hemen bütün planlar belli gibi :)
Süreçler en başından sonuna kadar net bende 1-2 nüans dışında. Onun dışında gidilecek yer , yapılacak iş v.s hepsi planlı. Geriye sadece GC kaldı , e o da Mayıs'ta zaten çıkacak , bu durumda bi sorun yok :D
-
@hadi-BE
Sokak roportajlarina cikmissin 😂https://www.instagram.com/reel/CXra1jetFBj/?utm_medium=copy_link
-
Cümleten yeni haftanız mübarek olsun. Umarım hayatlarınızda hep daima mutlu haberler alırsınız. Güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle.. :)
-
@ping-pong, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hadi-BE
Sokak roportajlarina cikmissin 😂https://www.instagram.com/reel/CXra1jetFBj/?utm_medium=copy_link
Ülen ne cevap yazsam bilemedim 😂😂
-
A ayvalik10 bu başlıktan bahsetti
-
Şu çekiliş senede 2 defa olsa süper olurdu.
-
-
@skyh, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Şu çekiliş senede 2 defa olsa süper olurdu.
madem hayal kurucaz 2 ile sınırlandırmasak mı?
Haftada Bir olsa çok olur ama en azından ayda bir olsun derim ben :) -
günaydın forum ailesi sabh sabah biraz gülümsemek iyi gelir herkese
-
Green kart başvuru yaparken aracı kurumlar insanları nasıl kandırıyorlar işte en güzel video kaldı ki bu videoyu yayınlayan kişi de aracı kurumun kendisi :)
-
Amazon flex delivery işini yapmak yerine bu kısımda da çalışmak bence iyi bir alternatif olabilir
-
Sigarayı bıraktım millet..
Var mı şöyle yakın zamanda '' başarılı '' bir şekilde sigarayı bırakan, hem biraz içini döksün hem de bize ışık olsun? :)
-
@hopasej, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Sigarayı bıraktım millet..
Var mı şöyle yakın zamanda '' başarılı '' bir şekilde sigarayı bırakan, hem biraz içini döksün hem de bize ışık olsun? :)
23 nisan 2015te bıraktım. günlük minimum olduğu günde 2 paket içerdim. Bide yanımda eğer içecekli eğlence falan yapılırsa seviyorum diye pipo çantam olurdu. Hayatım tütündü yani. En son bi paket cafe creme blue içtim. VE SON
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum