Dolar Çıldırdı
-
@Ping-PONG ben zaten sana birşey demedimki ben o yazıyı yazana söyledim sen geldin bana abi hayırdır dedin ben o yorumu kimin yazdığınada bakmadım senle tutuştuk :) ne güldüm he akşam akşam
-
@Bahadır-Kükrer, içinde söyledi: Dolar Çıldırdı
@Ping-PONG ben zaten sana birşey demedimki ben o yazıyı yazana söyledim sen geldin bana abi hayırdır dedin ben o yorumu kimin yazdığınada bakmadım senle tutuştuk :) ne güldüm he akşam akşam
Abe ne zaman gelsen bu hamama çıkarırsın mesele 😂
Al dinle o zaman benden sana gelsin. 😂
-
@Ping-PONG :)
-
@Ping-PONG :)
Bir konuda dikkatini çektin ama hesabı kapatıp reel kimliğimle üye olacağım tekrar foruma. Bu şekilde insanlarda bir güvensizlik oluşuyor.
Hafatada/Ayda bir de birileri gelip bu it ci felan değil boş beleş eğitimsiz bir adam boş boş konuşuyor yazıyor. 😂 -
@Ping-PONG bencede valla dalacaktım senin yüzünden 4 saattir makae geçmişe dönük mb açıklamasını okuyorum.
-
@Ping-PONG bencede valla dalacaktım senin yüzünden 4 saattir makae geçmişe dönük mb açıklamasını okuyorum.
Bak bitcoin uzun süre sonra ilk defa haftayı 51k dan kapatıyor. Boşver şimdi makaleyi, pozisyon al.
Metaverse coin lerinde yukarı odaklı minimum 20-30% hareketlilik gerçekleşir bir günde 52k yı kırarsa eğer.
😂 -
borsada %40 verdiler elimize o akşamki açıklama sonrası oradan 100 k kurtarırsam alırım
-
@Bahadır-Kükrer
Seninle tartışırken takip etmeyi unuttum. Ters pozisyonda kaldıklarım olmuş. 200$ borçlusun bana 😂 -
@Ping-PONG tamam bi gideyim doların merkezine helalinden 200 gönderirim :)
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: Dolar Çıldırdı
@Bahadır-Kükrer
Seninle tartışırken takip etmeyi unuttum. Ters pozisyonda kaldıklarım olmuş. 200$ borçlusun bana 😂Psikolojik kırılımları okuyamıyorum hala🥲
Hep şansıma güvenmek zorunda kalıyorum.
Çoğu zaman küçük zarar veya karla çıkıyorum ama geliştirmem lazım kendimi biraz daha. 😩 -
@Bahadır-Kükrer şimdi sana inat 1000$ bozup tekrar tl alıcam makas farkı olmadan zarar etmeden fotoğraf atıcam sana 😂
-
@Ping-PONG https://www.kitapyurdu.com/kitap/yatirim-psikolojisi/352390.html bunu oku bak ama cin ali kitabı gibi değil 5 defa oku ezberle çok faydasını göreceksin.
-
@Ping-PONG şimdi yaparsın tabi şimdi değil 7 gün 24 saat
-
@Ping-PONG https://www.kitapyurdu.com/kitap/yatirim-psikolojisi/352390.html bunu oku bak ama cin ali kitabı gibi değil 5 defa oku ezberle çok faydasını göreceksin.
Alıyorum hemen.
Teşekkür ederim. -
Haydaa tatlıya bağlanmış olay. Çekirdek çitleyip okuyorduk @Bahadır-Kükrer @Ping-PONG 😂
Şaka tabi. Her yerde yeterince sıkıntı var. Buradan aman uzuk dursun. Tatlıya bağlandığına sevindim.
-
@hadi-BE :) ya yapma kardeşim bi yanlış anlaşılmadan olay kardeşimle nerelere gitti ama ben ona hitaben yazmadım o geldi bana kafa attı :)
-
@hadi-BE :) ya yapma kardeşim bi yanlış anlaşılmadan olay kardeşimle nerelere gitti ama ben ona hitaben yazmadım o geldi bana kafa attı :)
😂
Şimdi napıyoruz? Likit alıp afrika pezosuna mı basalım? Napalım? 😂 -
@hadi-BE, içinde söyledi: Dolar Çıldırdı
Haydaa tatlıya bağlanmış olay. Çekirdek çitleyip okuyorduk @Bahadır-Kükrer @Ping-PONG 😂
Şaka tabi. Her yerde yeterince sıkıntı var. Buradan aman uzuk dursun. Tatlıya bağlandığına sevindim.
Yahu abicim söylediğim hiç bir şey yalan değil ve dayanaklı neden benimle uğraşıyor bu kadar sert diye düşünüyorum.
Yanlış anlaşılma olduğunu anladığıma ben de sevindim. SWAP dondurulduğu zaman diliminde işlem yaptığımı iddaa ettim sanmış anladığım kadarıyla.
Öyle bir durum olmadığını farkedince yanlış bir tartışmanın içinde olduğumuzu fark ettik. 😂 -
@Ping-PONG, içinde söyledi: Dolar Çıldırdı
@hadi-BE, içinde söyledi: Dolar Çıldırdı
Yahu abicim söylediğim hiç bir şey yalan değil ve dayanaklı neden benimle uğraşıyor bu kadar sert diye düşünüyorum.
Yanlış anlaşılma olduğunu anladığıma ben de sevindim. SWAP dondurulduğu zaman diliminde işlem yaptığımı iddaa ettim sanmış anladığım kadarıyla.
Öyle bir durum olmadığını farkedince yanlış bir tartışmanın içinde olduğumuzu fark ettik. 😂Olur öyle arada. Aman kalpler kırılmasın.
-
@hadi-BE yok canım ne kalbi kırıcam 1 yıldır yazmıyorum ama ben şunu ilk yorumumda diyorum en düşükten aldım en tepeden sattım diyene laf söylüyorum bunu söylemeyen kardeşimiz gelip bize dalıyor :) ben isim vermedim .He bende dedim ki demekki bu demiş tartışma başladı bitmek bilmiyor :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum