DV2022 Bekleme Odası
-
şöyle bir sorum olacak, ben 26 temmuzda ds 260 formunu yolladım hala bir mail gelmedi ne yapmam lazım.
-
@batosemo Evrak talepleri bu sene dosya numaralarından bağımsız olarak DS-260 submit tarihlerine göre gidiyor, henüz Mayıs ayı bitmedi. Evraklarınız hazırsa talep gelmesini beklemeden gönderin.
-
Merhabalar. Benim sıram 23 binde. Tahmini olarak randevu ne zamana verilir acaba?
-
Formu 17-07 tarihinde gönderdim. Case no 228xx Bu durumda sıram tahmini olarak hangi tarihte gelir? (Veya gelir mi???) Eğer çok geç gelecekse erkene almanın yolları var mıdır? Mesela farklı ülkelere giderek randevu yerimi değiştirsem daha erkene alma durumum olabilir mi?
@Murat-Garacca, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Merhabalar. Benim sıram 23 binde. Tahmini olarak randevu ne zamana verilir acaba?
-
@Murat-Garacca Bu sorunun cevabını kimse bilemez. Tahmin yürütmek de yanlış, o yüzden sürecinizi forum ve Telegram grubu üzerinden takip edin.
-
@Murat-Garacca sn. @Sono 'nun dediği gibi bu soruya kesin bir cevap verebilmek mümkün değil, bu arada forumdaki arkadaşların size daha net yardımcı olabilmesi için aşağıdaki linkteki yönergeleri takip ederek sürecinizi imzanıza taşıyın lütfen.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1614090308760
-
Bu ileti silindi! -
@Elif-Başargil çok teşekkür ederim. Peki bu süreçte yapmam gereken bir şey var mı acaba?
-
Merhaba ben formu doldurdum, excelde ismim ilk çıktı sonra yokoldu. Telegram grubuna alınmam ve excel listesine eklenmem konusunda yardımcı olabilir misiniz? Çok teşekkürler şimdiden.
-
@defnerman, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Merhaba ben formu doldurdum, excelde ismim ilk çıktı sonra yokoldu. Telegram grubuna alınmam ve excel listesine eklenmem konusunda yardımcı olabilir misiniz? Çok teşekkürler şimdiden.
Öncelikle sürecinizi aşağıdaki linlte anlatıldığı gibi imzanıza taşıyınız.
LINK >>> https://bit.ly/3cIMFIw -
@defnerman özel mesajla bilgi verdim size.
-
@gucarslan çok teşekkürler!
-
@smartcells doldurdum çok teşekkürler yönlendirme için.
-
@defnerman, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@smartcells doldurdum çok teşekkürler yönlendirme için.
Daha önceki başvuru formunuza baktım. Geçerli bir telegram kullancıı adı vermediğiniz için alınamamışsınız.
-
@Rhonster bu sene için talihlilerden biri benim. Aralık ayı için numaram aktif oldu fakat bir bildirim gelmedi. Süreçle ilgili bilgisi olan var mı?
-
@cemil-kaya artık evrak maili gelmeyecek direk mülakat maili gelecek aralık ayındaki bülten de aktif olduysan zaten mülakatın ocakta olacak.
-
@cemil-kaya merhaba.
sorularınızı uygun konu başlıklarında sormaya gayret gösterin lütfen.ve lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
-
Herkese selamlar arkadaşlar
-
2020 6 haziranda Green card hakkı kazandım 3 ekimde ds 260 formunu doldurdum
29507 numaram pandemiden dolayı beklemedeyim mülakatlar başladı mı
Ne yapmalıyım -
Haziran 2021 de DS-260 formunu gönderdim...Ancak Halen hiç bir dönüş Olmadı... Bu süreç normal mi Sizce?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
5
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum