Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @green01 DV2018 AP durumu içinde söyledi:

    @crazycells cok tesekkurler. Pdf olani kalemle mi dolduralim yoksa word unu bulup onu mu dolduralim. Ne olur ne olmaz diye doldurup yanima almak istiyorum da.

    DS5535'in PDF'inin ciktisini alip kalemle doldurmalisiniz ve imzalamalisiniz.


  • @crazycells peki AP 'nin yetismeme durumunda nasil iptal edecekler onceki vizeleri ? Tekrar pasaportlari mi gondermemizi isteyecekler ? Cok detay bir soru oldu 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @filth_grinder DV2018 AP durumu içinde söyledi:

    @crazycells peki AP 'nin yetismeme durumunda nasil iptal edecekler onceki vizeleri ? Tekrar pasaportlari mi gondermemizi isteyecekler ? Cok detay bir soru oldu 🙂

    hayir, ben o aciklamada sunu demek istedim... tum farkli sonuclari dusununce vizelerin iptal edilmeleri en makul durum, o nedenle en bastan size iptal ederek verirler. Sonrasinda sana bunun icin pasaportunuzu istemezler diye dusunuyorum.


  • @crazycells DV2018 AP durumu içinde söyledi:

    na bunun icin pasaportunuzu istemezler diye dusunuyorum.

    Anladim. Ben ap ye kaldiktan sonra pasaportumdaki turist vizesi iptal edilmedi de o yuzden garip geldi durum.

    Neyse pozitif olup AP surecini kazasiz bir sekilde atlatacagimi dusuneyim en iyisi 🙂

  • ⭐⭐

    @green01 mülakatta verseniz bile o sırada inceleyip size cevap vermeyecekleri için bence hiç yanınızda falan götürmeyin. Bildiğim kadarıyla çok basit bir form. Mail gelince ki inşallah gelmez kısa sürede dolduruu gönderirsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @filth_grinder DV2018 AP durumu içinde söyledi:

    @crazycells DV2018 AP durumu içinde söyledi:

    na bunun icin pasaportunuzu istemezler diye dusunuyorum.

    Anladim. Ben ap ye kaldiktan sonra pasaportumdaki turist vizesi iptal edilmedi de o yuzden garip geldi durum.

    Neyse pozitif olup AP surecini kazasiz bir sekilde atlatacagimi dusuneyim en iyisi 🙂

    Bu durumda saniyorum konsolos sizin hakkinizda olumsiz dusunmemis, sadece sistem izin vermedigi icin vize verememis. Her idari isleme konsolos karar vermiyor, eger isminiz kara listede cikarsa dosyaniz ABD'ye gonderilmeden vize karari cikmiyor.


  • @crazycells kara liste olayindan emin degilim keza konsolos ''surec uzun surmez meraklanmayin'' tarzinda bir seyler soyledi mulakat bittiginde. Kara listelik olsak o sekilde konusmazdi saniyorum 😕

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @filth_grinder DV2018 AP durumu içinde söyledi:

    @crazycells kara liste olayindan emin degilim keza konsolos ''surec uzun surmez meraklanmayin'' tarzinda bir seyler soyledi mulakat bittiginde. Kara listelik olsak o sekilde konusmazdi saniyorum 😕

    ha o durumda sizin dosyaniz dedigimden cok farkli durumda, ABD'ye gitmedigi kesin, herhalde belge teyidi yapiyorlardir. Telaslanmanizi gerektirecek bir durum yok. Kisa surede sonuclanir o halde...


  • @crazycells PDF durumu benim için geçerli değil, değil mi ? Çünkü bana DS5535'i mail üzerinde Word formatında gönderdiler ve Word formatında istediler gibi görünüyor. Yanlış bir durum söz konusu olmasın ? İmza filan atmadım çünkü ben ? Word formatı halindeki DS5535 formunu doldurup önceki sayfada bahsettiğim iki adres üzerinden de kendilerine gönderdim sadece. Word'ü bilgisayarda doldur, yazdır, imzala, tarat, gönder yapmadım yani. Sadece doldurup gönderdim imzasız ama içerisinde case numaram vardı yine tabi.


  • @tirtil15 gelen mailde word formatindaki dosyayi bilgisayarda doldurup o sekilde word olarak yolluyorsunuz. Zaten o sekilde olmasi gerektigi de mailde yaziyor. Bir yanlislik yapmamissiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @tirtil15 DV2018 AP durumu içinde söyledi:

    @crazycells PDF durumu benim için geçerli değil, değil mi ? Çünkü bana DS5535'i mail üzerinde Word formatında gönderdiler ve Word formatında istediler gibi görünüyor. Yanlış bir durum söz konusu olmasın ? İmza filan atmadım çünkü ben ? Word formatı halindeki DS5535 formunu doldurup önceki sayfada bahsettiğim iki adres üzerinden de kendilerine gönderdim sadece. Word'ü bilgisayarda doldur, yazdır, imzala, tarat, gönder yapmadım yani. Sadece doldurup gönderdim imzasız ama içerisinde case numaram vardı yine tabi.

    Sayin @filth_grinder 'in dedigi gibi bir yanlislik yok. Imza atmaniza gerek yoktu, her sey normal, telaslanacak bir durum yok 🙂 sadece haber beklemelisiniz.


  • DS5535 'i ben konsolosluktan çıktıktan 1 saat sonra yolladılar. Aynı gün Telefonla doldurup yolladım. 🙂


  • IV Status Check durumum ''processing pending'' olarak guncellendi. DS5535 `i teslim ettikten 1 ay sonra ilk kez update olmustu (''need info'' yaziyordu). Bu gun de yani ilk updateten 5 gun sonra ''processing pending'' oldu. Bekleyis devam ediyor 🙂 Bunlari buraya birakiyorum ki AP sureci devam eden ya da gelecekte surece girecek arkadaslar icin bir referans olabilsin.


  • dayanamayıp cuma mail attım eksik bişey varsa yardımcı olmak isterim, 2 ay kaldı gibisinden cevap bile gelmedi😕
    üstelik pzt ve bugün kons sitesi güncellenmiş olmasına ragmen cevap gelmedi


  • @emrenaz DV2018 AP durumu içinde söyledi:

    ns sitesi güncellenmiş olmasına ragmen cevap gelmedi

    pazartesinden once en son ne zaman guncellenmisti durumunuz ?


  • @filth_grinder hatırlamıyorum lakin ceacda aylardır hiç güncelleme yok


  • @emrenaz DS5535 i yolladiktan sonraki bir iki gun icinde bir update oluyor CEAC `te biliyorsunuz. O updateten sonra bir daha hic mi CEAC update olmadi bugune kadar ?


  • @filth_grinder bi ara yine mail atmıştım durumu ile ilgili sormak için o gün güncellenmiş sadece hiç bi hareket yok anlayacağın


  • merhabalar biz de beklemedeyiz hala (10 Temmuz'daydı mülakat). ortalama 2 hafta süreceğini söylemişlerdi, DS5535'i mail atmışlardı aynı gün, tabii ki hemen doldurup gönderdik, ceac'de en son güncellenme 16 temmuz. inşallah bitsin bu süreç hayırlısıyla bir an önce.


  • @nihan-yılmaz DV2018 AP durumu içinde söyledi:

    en son güncellenme 16 temmuz. inşallah bitsin bu süreç hayırlısıyla bir an ön

    Size 2 hafta seklinde sure vermeleri cok ilginc bir o kadar da sevindirici. Umarim 2 haftaya kadar bir paket programla siz de dahil tum bekleyenlerin AP sonlandi maillerini yollarlar da yeni aya yuzumuz gulerek gireriz 🙂

    Bize ''uzun surmez'' demislerdi 12 Hazirandaki mulaktimizda. Sizle beraber durum 2 haftaya inmis olsun diye temenni ediyorum 🙂


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

108
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum