Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Kendim buraya gelirken yasadigim zorluklara istinaden yardimci olabilecegim insanlar olabilir diye dusundum.

• Çok güzel düşünceniz için teşekkürler, Chicago başlığına da yazın isterseniz.

• bu konu hakında merak etiğim bişi varda insanlar Chicago taşınmak istemiyorlarmış tehlikeli bir bölge fln diyorlar doğrumu sizce biraz tecrübeleriniz bize aktarırmısınız?

• @Muhammed-İlkan-Coşkun harikasınız!

• Merhabalar bu güzel düşünceniz için teşekkür ederim , şubat ayı gibi Chicago’ya gelmeyi planlıyorum , iletişim bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz

• @muhammed-i̇lkan-coşkun merhaba, Şubat ayında Chicago’ya taşınmayı düşünüyorum. Bi yandan okula giderken bi yandan çalışıcam. 3 yıldır NY’de Green Card’lı olarak yaşıyorum. İlanınız halen devam ediyorsa görüşmeyi çok isterim.

• @muhammed-i̇lkan-coşkun iyilik eden iyilik bulur.. herkezi sasirtan ama her sagduyulu kisiden beklenilen bir durum.
    Tskler ✋🏽

• Yasaklı

İyi ki sizler gibi yardım sever ve iyi kalpli insanlar var.

• @Muhammed-İlkan-Coşkun Muhammed bey merahaba, Chicagoda doğum yapmayı planlıyoruz. Turist vizesi ile geleceğiz. Doğum için hastane ya da doktor öneriniz olur mu ? Nasıl bir yol izleyebiliriz ?
    Ev kiralama konusunda nasıl bir yol izleyelim yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
    Teşekkürler.

• @ironman merhaba, doğum için amerika'da sınırlamalar getirildi haberiniz var değil mi? vizelerin iptali, bir daha amerika'ya girememe gibi durumlar konuşuluyor. gitmeden detaylı sormakta fayda var.

• Merhaba @nurcaglar2 detaylara ulaşabileceğim bir kaynak paylaşabilir misiniz rica etsem ?
    teşekkürler.

Benzer Başlıklar

• 1
  • 1
  • 1
  • 15
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

150

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.9k

| | | |