Muslu Hukuk Bürosu forumumuzda!
-
@crazycells okudum hepsini.. soruma net bir şey bulamadım ama extra çok şey öğrenmiş oldum. teşekkür ederim.
-
@crazycells Merhabalar, sorular ne sıklıkla kontrol edilir tahminen ne zaman bir cevap alabiliriz avukatlardan?
teşekkürler.
-
@hope34, içinde söyledi: Muslu Hukuk Bürosu forumumuzda!
@crazycells Merhabalar, sorular ne sıklıkla kontrol edilir tahminen ne zaman bir cevap alabiliriz avukatlardan?
teşekkürler.
haftada bir kontrol ediyorlar, fakat sorunuz cok uzun ve ayrintili, dolayisiyla cevap alamayabilirsiniz, Muslu Hukuk Burosu'nun takdirine kalmis.
-
@crazycells mesela mülakata girdiyse neden vize almamış diye düşünebilirler, onların sorabilecekleri soruların cevapları olsun diye detaylı yazmıştım. Maalesef net bilgi alamıyorum hiç bir avukattan? özelden yazdıklarımdan bile...!! Bence durum hem çok haklı kazanma sebebi hem karışık geliyor onlara da..:S bu da bizim ailenin sınavıymış demek ki çok ama çok :( :( artık tıkandım bende ne yapıp, nereden yürümeliyiz bilmiyorum :S
-
Merhabalar , benim Muslu Hukuk bürosuna bir sorum olacak. Cevaplayabilirlerse çok sevinirim. Amerikada MBA için kabul aldım . Türkiyede bir şirkette 6 yıldır çalışıyorum. MBA eğitimi için istifa edeceğimi belirtip kıdem tazminatımı alma gibi bir şansım var mıdır ? Yani eğitim, kişisel gelişimim için olduğu için belki böyle bir insiyatif vardır diye düşündüm. @Claudia-J-Muslu @Yusuf-Saraçoğlu @crazycells
-
@cüneyt-tarıkman soruyu burada sormuyoruz ilk iletiyi tekrar okursanız seviniriz.
-
@cüneyt-tarıkman sorunuzu yeni bir baslik olusturarak sormalisiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor
-
hosgeldiniz, katkilariniz icin cok tesekkurler!
-
Merhaba, nişanlılık vizesi çıktıktan sonran abd ye gidip nikah yaptıktan sonra, kısa süreli işten istifa için Türkiye ye dönüş yapılır mı hemen?
-
@Beren80 bu bolumdeki basliklari amaci disinda kullanmaniz forumdan uzaklastirilmaniza neden olabilir, bilginize. sorularinizi ilgili basliklarda sormalisiniz.
-
C crazycells bu başlığı bölerek ayırdı
-
C crazycells bu başlığı bölerek ayırdı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum