DV2023 Sohbet Odası
-
@Rhonster
Gel gel ozledik. 🙃 -
@Ping-PONG sabah hastaneye gidiyom :D bildirim var mı diye baktım :D ben yattım daha sonra gelecem :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ping-PONG sabah hastaneye gidiyom :D bildirim var mı diye baktım :D ben yattım daha sonra gelecem :D
Basladin mi calismaya?
-
-
-
10.13 olmuş usd.
GC lottery'a kadar nereye varacak acaba :)Memleketin haline bak, 2020 Şubat ayında sıfır olarak aldığım aracın ödemesini usd cinsinden de not almıştım, şuan ki ikinci el piyasa değerine göre değeri yine usd cinsinden tam olarak %112 artmış. Memlekete bakın abiler
-
GC çıkma ihtimaline binaen belirli bir miktar parayı dolar yapıp kenara koydum... Yoksa 50 bin 100 bin hiçbir değeri kalmadı. Bugun 500 bin tl parası olanın 6 ay sonra 1 sene sonraki dolar kuru ile kaç dolar alabilir çok büyük muamma... Görünen o ki artık GC çıksa da insanlar parasızlıktan gidemeyecek
-
An itibari ile 10.17 🥲
-
Dolar 2018de dv2019a başvurduğumda 3.80 'di peeee
-
@Ping-PONG Dolarda yeni rekor 10,21 TL
-
@deniz16, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ping-PONG Dolarda yeni rekor 10,21 TL
Abi yine yetisemicez heralde. Biz su kadar bu kadar derken daha once de yasadigimiz gibi arta arta gidecek heralde.
Bu dolar 2022 sonuna kadar kesin 15 i gorur. 🤬 -
ABD 'de yada Avrupa'da yaşayan arkadaşlar nasıl izliyorlar bu durumu acaba çok merak ediyorum? Tabii ki üzülüyorlardır, o ayrı mesele buna eminim.
Ama Türkiye'de de yatırım yapacaklarını düşünürsek, paranızın hiç bir şey yapmadan değerleniyor olması nasıl bir his arkadaşlar? :)
Düzeltme : 10 cent 1 liradan fazla :/
-
@Hopasej yabancılar açısından da aynı şekilde 2023 sonrasını onlarda kestiriyor en son garanti bankası mevzusu ülkemiz adeta batan geminin malları cinsinden
-
@Ping-PONG ytd diye ekle de sıkıntı olmasın
-
@deniz16 Yani ne diyeyim ki, dakika dakika fakirleşiyoruz yahu. 10 cent 1 liradan fazla ediyor memlekette.
Ama yurtdışından para gönderip / getirip Türkiye'de bir şeyler yapmanın avantajı hergün büyüyerek artıyor. Mesela ben ABD'ye gidebilirsem ordan annemlere her ay 250 usd para gönderirim harçlık yaparlar diye düşünüyordum, böyle kur böyle giderse ben onlara 250 usd gönderince onların emekli maaşlarını falan çoktan aşıp harçlık olmaktan çıkacak :)
-
@Hopasej tabiki dediğin açıdan haklısın burada dolar kazananlar içinde aynı durum geçerli valla bıktık ya hangi birine yanalım dönelim şaşırıyorum. aptalın teki çıkar samuray kılıçla dışarı devamını küfredeceğimden yazmıyorum diğer yöne bakıyon içler acısı allah sonumuzu hayır etsin demekten başka çare yok. iş yapacaklar önleyecekler üç maymunu oynuyor
-
Bu ileti silindi! -
@deniz16 Valla aynen, neresinden tutarsan tut elinde kalıyor..
Bir de bence asıl senaryoyu yaşamadık. Tüm inatlaşma ve sonuçlarına rağmen ( ben pas geçeceğini düşünüyordum ) ama Merkez Bankası 100 baz puan faizleri indirecek diye bir söylenti var. Sonrasında da ABD'de son 31 yılın en yüksek enflasyonu olduğu için FED'e faiz arttır baskısı var. Bu iki senaryo da gerçekleşirse komple şenlik olur zaten sıkıntı çok büyük. Resmen iflas etmişiz de kimse dillendirmiyor
-
@deniz16 genelde gate borsasinda para kazanılır binance yada coinbase gelenler yapacağını yapmış olur. tabiki kazanılır oralardanda ama %300 %500 gibi kar oranları güzel projeleri yakalayıp doğru yatırımla gate borsasinda yapabilirsiniz ancak dikkatli olmakta fayda var. Tabiki benim fikrim araştırın lütfen.
-
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Eşim ve ben bu yıl gerçekleşecek olan lottery'e başvurduk. Herkese bol şans dilerim :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum