"Ben hep 50 liralık'' alıyorum diyenlere
-
Hep 50 TL lik benzin alıyorum geyiği yapanlara gelsin bu tablo

-
Bu isin sonu yok, yani zam olayinin. Dollar 9.50 civarlarina su an icin demirlemis gorunuyor, yani bir daha 9'un altina inmesi yakin gelecekte mumkun degil gibi. Zaten 1 barrel of oil fiyati da $80 uzerinde. 1 barrel = 42 gallons = ~159 litre
-
Delaware'de cok uzun bir zamandan sonra 1 gallon regular benzin fiyati $3.20-3.30 civarlarinda. En son benim hatirladigim kadariyla 2008-2009 yillarinda $3 uzerine cikmisti.
-
Benzin 2 lira olunca tüp takmistik simdi ne takalim bilemedim. Sirali sistem deve sidiği olur mesela veya Suriyeli tezeği
-
@Calibraturbo @crazycells takacak yine 15 gün bir kerecikte olsa şu forumda insan gibi doğru bir cevap yazsan herkes şaşıracak
-
Almanya da ikinci dunya savasinda odunyakarak giden tosbagalar vardi cunku agac coktu. bizde de agac yok muz yiyip turk halkiyla dalga gecen lerin tezegini yakariz.
-
Hala bu başlıktaki gibi düşünenler varmı acaba
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum