Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @merkul phototoolda ilk önce kontrol etseydiniz keşke ama sistem zaten öyle hatalarda resimi katul etmiyor yeni resim istiyor sizden ama bu konu hakkında pek bir bilgim yok. Ama 600x600ün 2 katı olduğu için pek sıkıntı olmaz gibi düşünüyorum.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @merkul, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Bir sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim şimdi ben dün green card için başvuru sitesinde tüm bilgileri doldurdum fotoğraf da yükledim 600x600 ya da 1200x1200 olması lazım diye hata verdi bi internet sitesinden fotoğrafı 1200x1200 yaptım yükledim bilgileri girdim ve vize programına katılınız başarılı dedi bugün içime kurt düştü fotoğraf sıkıntı yapar mı acaba diye kendi sitesindeki fotoğraf örnekleri kısmından photo tool a başvuru yaparken kullandığım fotoğrafı yüklediğimde Görüntü aşırı sıkıştırılmış. Lütfen 20:1'den küçük bir sıkıştırma oranı kullanın hata ile karşılaşıyorum başvurum bu fotoğraftan dolayı direkt diskalifiye edilir mi yardımcı olursanız sevinirim ya da düzeltebilme şansım var mı

    600x600 - 956x956 - 1071x1071 ve ya 1200x1200 piksel boyutlarında olabilir. 50 KB altındaki resimler için 20:1 sıkıştırlmış resim hatası verir. KB yükseltme sitesinden ben de resmin KBını yükseltmiştim. Başvuru yapabildiğinize ve resmi kabul ettiğine göre bir sorun olmaması muhtemel. Resim ile ilgili konuları fazla da kafanıza takmayın.


  • @ibrahimasar Merhaba. Bizim fotoğraflarımız 656x656 ve 333 dpi herhangi bir problem olur mu acaba?


  • @Hyller Mayıs'ta da bunu okumamız dileğiyle 🙂 Hoşbuldum.


  • Arkadaslar merhaba
    Bende 2023 için başvuru yaptım ama başvuru yaptığım sayfada girmiş olduğum bilgileri ds-260 gibi tekrar gözden geçirebiliyor muyum? Birkaç kez ekran resmi almıştım fakat ekran yoğunluktan dolayı tekrar tekrar başa almak zorunda kaldım. Sanırım mailing adres yazarken hata yapmısım bir görselde ülkenin yanlıs girildiğini diğer görseldede doğru girildiğini farkettim . Adres polonyadaki kaldığım yer mailing olarak belirttiğim fakat birinde ülke polonya girmişim diğerine türkiye. Ama her iksiindede yazan polonya adresi en başta. Bu durumda napıcam bilmiyorum sanırım aynı pasaport no ile tekrar başvuru yapamam yada yeşil pasaportum ile. Onunda geçerlilik tarihi nisanda dolacak. Böyle birşey yapabilir miyim bilmiyorum. Aynı kişi birden fazla pasaportla çekilişe katılırsa elenir mi ?


  • Dv2022 ye ne kadar basvuru oldu bilen varmi birde bu sene tahminen ne kadar olur


  • arkadaslar merhaba
    2023 ıcın basvurumu bende gecen hafta yaptım ama bırkac kez basvuru ekranında uzun sure kaldıgım ıcın sayfa gıttı ve en bastan tekrar tekrar doldurmak zorunda kaldım. basvuru ekranını kontrol edemeyecegımı dusunerek bırkac kez ekran goruntusu almıstım ve suan farkettım kı maılıng adres yazarken polonyada oturdugum adresı fakat ulkeyı turkey olarak gırmısım 15.50 dekı ekran resmımde. 15.58 dekı ekran resmınde zaten confırmatıon no olan sayfa. fakan 15.15 tekı ekran resmıme bakarken maılıng adress polonyadakı adresım ve ulke olarakta polonya gırmısım. bunun dısında bır farklılık goremedım. suana kadar gordugum tek sey hatalı malıng adress ulkesı gırmıs olmam. yada ben bunu duzeltım gercekten bılmıyorum ama cıty-posta kodu-state hersey dogru ,polonyadakı adresım. fakat bırınde ulkey turkey olarak gorunuyor dıgerınde poland. gercekten ne yaptıgımı bılmıyorum. ds-260 formundakı gıbı o cekılıs sayfasınada gırıp degısıklık yapmadan gezınebılıyormuyuz? neyı nasıl son halıyle gırdıgımızı gormek ıcın. yoksa ben sımdıden elendım mı 2023 ıcın? bunu merak edıyorum gercekten......


  • Eşimin ikameti hala babasinin evinde gozukuyo bu sorun teşkil eder mi ? Yoksa aldiralimmi ikametini


  • Arkadaşlar beni yanlış anlamayın ama forumun başvuru servisi varken neden böyle risklere giriyorsunuz ne gerek var? hem bir hayır işlemiş olursunuz sevaba girersiniz hemde sayın @crazycells sizin sayenizde sevaba girmiş olur.sağolsun bugün bizim başvuru bilgilerimizi içeren maili gönderdi.oğlumun ingilizce seviyesi gayet iyi c1 üzeri gibi bendede biraz var bir dünya başvuru videoları izledim ama ona rağmen hata kabul etmeyecek ve de bu iş için en önemlisi en değerli şey olan zaman kaybettirecek(1 yıl,az değil) bir hata yapmamak adına bu işi kendimiz yapmak yerine bilen birilerine havale etmek en güzeli, üstelik hayır kurumlarına yapılması istenen bağış miktarı çok cüzi.


  • @efes22 hangı bagıs kurumundan bahsedıyorsunuz acaba? burası forum ve deneyımı olan arkadaslarımız bılgılerını paylasıyorlar.@crazycells bundan gercekten haberım yoktu(hayır kurumlarına yapılması ıstenen bagıs mıktarı?)


  • Merhaba. Greencarda yeni başvuracağım. Amerika’da bir tanıdığım var 30 yıldır orada. Bana ne gibi bir yardımı olur ? Başvuruda onu yazacağım bir yer var mı? Bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.


  • @efes22 İsteyenler tabi ki forum aracılığıyla başvurularını yaptırabilir ancak herkes kişisel bilgilerini her yerde paylaşmak istemeyebilir. Bu konuda insanları da anlamak lazım. Kendi başvuru yapacak arkadaşlarımız da hata yapmamak adına tekrar tekrar tüm şartları okumalı ve başvuru öncesindeki hazırlıklar ve başvuru esnasında yapılacaklarla ilgili kendilerine bir check list hazırlamalı diye düşünüyorum. Böylece hata yapma ihtimali oldukça azalır.

    Ama bağışlar da eksik kalmasın, sırf başvuruyu kendimiz yaptık diye de boş geçmeyelim bu vesileyle hepimiz bağışlarımızı da yapalım bir yandan 🙂


  • merhaba eşim fotografı cektirirken kulakları görünmüyor saclarından dolayı bazı yerlerde kulakların görünmesi gerektiğini soyluyorlar sorun olur mu?


  • @iremekr 30 TL sanırım, kimsesiz çocuklar vakfı, Darüşşafaka, vb yerlere bir bağış 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ferhat26, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @neo cevabınız için teşekkür ederim her hâlükârda mülakattan geçemeyiz sanırım konsolosun inisiyatif alacağını da düşünmüyorum, öyle bir yetkisi var mı onu da bilmiyorum

    sayin @ferhat26 , bu tur durumlarda acik lise diplomasi alabilirsiniz, bilginize. Bunu da konsolosluk kabul ediyor...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Serkan-akın, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    İyi günler Ds260 formunu doldururken kendim için bir adet doldurucagım submit edip göndereceğim eşim için ayrı bir ds260 formu doldurup göndericegim submit edip 17 yaşındaki çocuk için bir adet ds 260 formu doldurarak gönderiyorum hepsi için ayrı ayrı doldurucagız degil mi hocam toplamda 3 adet ds260 formu doldurmuş olacağım tek bir adet ailem için doldurmucam

    evet, Green Card alacak herkes icin ayri bir DS-260 formu doldurulmali.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @kae26, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Merhabalar, abilerim ,ablarım ben beden eğitimi ve spor öğretmenliği 4. Sınıf öğrencisiyim 21 yaşındayım sizlere bir sorum var üniversiteyi bitirip mi greencarda başvurayım yoksa hemen mi başvuru yapıyım ve sağlık mülakatında hangi hastaları genellikle eliyolar ?

    eger ABD'de yasama isteginiz varsa simdi de basvuru yapabilirsiniz, sartlari sagliyorsunuz.

    Sadece toplum sagligini etkileyebilecek bulasici hastaliklar problem oluyor..

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Serkan-akın, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @efes22 teşekkür ederim sagolasın ben eşim 17 yaşındaki oglum için ds260 formu doldurup göndericegiz anladığım kadarıyla üçümüzün ds260 formunu doldurup kendi email yazabilir iyim e mail formda vukutla nüfus kagıdı örnegi diger yaşları büyük 23 ila 25 çocuklarını bilgileri neden vermedin diye red almayız degil mi hocam

    gocmenlik yasalari 23 ve 25 yasindaki cocuklarinizi "cocuk" olarak gormuyor, o nedenle bir problem yasamazsiniz.


  • @iremekr Sakın tekrar başvuru yapmayın hatalı adres ile kazanıcak olursanızda iptal olur. Girdiğiniz bilgileri kontrol etme şansınız yok artık zaten adresinize henüz bir evrak gelmiyor olurda kazanırsanız konsoloslukta düzeltirsiniz. Canınızı sıkmayın şimdiden.


  • @napervam Kazanırsanız ileride amerikada kalacağınız bir adres istiyor sizden tanıdığınızın adresini verirsiniz ilk başlarda konaklama sıkıntılarından gitmeden ev bulma sıkıntılarından kurtulmuş olursunuz.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

86
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum