DV2023 Sohbet Odası
-
@Tufan-Zeren, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
malesef... Sadece kardeşim kktc doğumlu, ben 1 yaşındayken buraya geldik..
bu arada emin olayim, hem dogdugunuz ulke hem de cekilise uygunluk ulkesi Kibris olarak mi gorunuyor? yoksa dogdugunuz ulke Turkiye, cekilise uygunluk ulkesi Kibris olarka mi gorunuyor?
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Doğduğum şehri corum girdim ancak ülke kısmını kıbrıs olarak girmişim. Ve evet dediğiniz gibi uygunluk ülkesi de kıbrıs görünüyor.
-
@crazycells Selamlar, Turkiye'de her yıl kaç kişiye greencard çıkıyor? Ya da son 5 yılın istatistiğini yıllara göre paylaşabilir misiniz? Örneğin; 2015 yılında 2600 kişiye çıktı gibi.
-
@Tufan-Zeren, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@crazycells, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Doğduğum şehri corum girdim ancak ülke kısmını kıbrıs olarak girmişim. Ve evet dediğiniz gibi uygunluk ülkesi de kıbrıs görünüyor.
Eger secilirseniz vize alip alamayacaginiza konsolos karar verecek, fakat bence beklentilerinizi minimumda tutun.
-
@Crisp, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@crazycells Selamlar, Turkiye'de her yıl kaç kişiye greencard çıkıyor? Ya da son 5 yılın istatistiğini yıllara göre paylaşabilir misiniz? Örneğin; 2015 yılında 2600 kişiye çıktı gibi.
Su basliktan istatistiklere erisebilirsiniz:
-
@crazycells peki, çok teşekkür ederim yardımlarınız için..
-
@crazycells başvuru formunu doldururken bende arkadaşlar gibi sorunlar yaşadım en sonunda success gördüm confirmation numarasını aldım. Tüm başvuru bilgileri doğru eksiksiz eminim bir tek pasaportu veren ülke kısmından emin değilim isim numara tarih doğru sadece yanlışlıkla Türkiye yerine doğum yerim olan Almanya'yı girmiş olabilirim. İşin kötüsü ne hata yaptım diyebiliyorum ne de yapmadım diyebiliyorum.yaptiysam düzeltme imkanı varmı yapmadiysam nasıl öğrenebilirim.
-
@crazycells keske bakmasaydim, umudum kırıldı biraz :) üstelik son 2,3 yılın verileride pandemiden dolayı yok sanırım. 1800 kiside baya azmış. Üstelik greencard çıktığında vize alabilenlerin oranı da düşük gözüküyor :/
-
@eco keşke başvuru yaparken baştan sona kadar videoya kaydetseydiniz,ama sonuçta ucunda ölüm yok çok üzmeyin kendinizi.nasipsiz dayak bile yenmezmiş :)
-
Bu ileti silindi! -
@Orcrist 1 yıllık
-
inşallah çıkar yıldızımdan güç alıyorum şans getirir!
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@bidünya, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@ouz3838, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@neo fotograf yükledim.. photorf recevord . diye yazdı. ama success i gördüm. corfim numaramı aldım. kusura bakmayın biraz yaşlıyım.
Yani fotoğraf onaylandı alındı anlamında bir şey. Success i gördüyseniz zaten sorun yok. Bol şanslar
Photo received demek istemiş :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
Evet sanırım🙂
hani twitter da karşınıza çıkar ya doğrusunu unuttum diye tam öyle :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@efes22 o nasıl örnek abicim akşam akşam yarıldım:face_with_tears_of_joy:
-
@Resp3xt, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
inşallah çıkar yıldızımdan güç alıyorum şans getirir!
Umuyorum ki ilk başvurunuzda size çıkacak.İsteyen herkese şans diliyorum.
-
@Kerem-Erdem-Koyuncu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merhaba benim pasaportumun süresi 2022 Şubat ayı içerisinde doluyor, yani 4 ay sonra bitmiş olacak bu başvurmam için bir engel oluşturuyor mu?
Başvuru anında geçerliyse sorun yok. Ama çekilişi kazandığında o eski pasaportu da görmek istiyorlarmış. Güzel sakla.
-
@hayallerabd, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
herkese iyi pazarlar.. gereksiz başvuru tek cümle ile nasıl engellenir, ektedir.. :D

Şunu gördükçe mutlu oluyorum :D
-
@İsveçCadısı aman aman haberdar etme kimseye, gizlilik olsun az :(
-
@İsveçCadısı vay anasını :) pempe kart var garanti parayıda biz ayarlıyoruz arkadaşına söyle uçak bileti otel 3 aylık yaşam giderleri ve iş herşeyi biz ayarlıyoruz o hiç bişey yapmıyor pembe kart :)
-
@deniz16 😁
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum