Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Almanya Yeni Sağlıkçılarını Bekliyor

İlan ve Duyuru
33 14 1.9k 11

Benzer Başlıklar

• ABD'ye Ilac Getirme Konusunda Yardim

İlan ve Duyuru
    6
    4 Oy
    6 İleti
    217 Bakış
    E
    Merhaba benim de bu siralar turkiye den abd ye ucacak birinin yardimina ihtiyacim var normal recetesiz dahi eczanelerde satilan turden (beyaz) bir ilacim var. bu insani durum icin musait birinden yardim rica ederim simdiden hepinize tesekkur ederim. Allah sagliktan ayirmasin hastalara da acil sifa versin.
  • Abd'den Türkiye'ye Göz Damlası Getirme

İlan ve Duyuru
    3
    0 Oy
    3 İleti
    192 Bakış
    Emre DilekçiE
    @BMS bu reçeteli bir ilaç compounding eczanede yaptırıyorum ama teşekkür ederim yorumunuz için
  • Kopegimiz icin Amerika'dan Turkiye'ye ilac getirmek

İlan ve Duyuru
    9
    5 Oy
    9 İleti
    434 Bakış
    Z
    @Feka7 cok tesekkur ederiz cok sevindik Yarin sabahtan kargonun nya 17ekime kadar yetisme durumu icin veteriner ile gorusup sizle irtibata gececegiz
  • J1 Vizelerinin Açılması için Twitter tagine desteğe bekliyoruz !

İlan ve Duyuru
    5
    2
    2 Oy
    5 İleti
    223 Bakış
    Mert Ali YeterM
    İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim, konsolosluktan paylaşım geldi hashtag yağmurumuz sonrasında, isterseniz kendiniz de instagramdan bakabilirsiniz, buyurun: [image: 1614976943712-abd-ba%C5%9Fkonsoloslu%C4%9Fu-i%CC%87stanbul-abdbaskonsoloslugu-instagram-photos-and-videos-google-chrome-5.03.2021-23_39_38-resized.png]
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

29

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k