Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Almanya Yeni Sağlıkçılarını Bekliyor

İlan ve Duyuru
33 14 1.9k 11

Benzer Başlıklar

• Yeni Dogum Yapan Anneye Yardimci Araniyor

İlan ve Duyuru
    2
    0 Oy
    2 İleti
    276 Bakış
    B
    @selinr Merhaba , Çalışma vizesiyle Türkiye ' den kabul ederseniz Amerika ' da yaşamak istiyorum. Hepimizin bildiği bir markada satın alma uzmanıyım. Bebeğinize ve size seve seve destek olurum. Eğer düşünürseniz 5303375878 numaralı hattan detaylar için iletişim kurabiliriz. Sevgiler.
  • Zora Motors Yeni Yerinde!

İlan ve Duyuru
    35
    46 Oy
    35 İleti
    1k Bakış
    semaviS
    Tesekkurler Arkadaslar guzel dilekleriniz icin. Her ticaretin zorluklari var. Genel olarak suan itibariyle Amerika'da hemen hemen tum ticaret kollari istenilen seviyede degil. Bu sadece ticaret yapanlarla ilgili de degil, maasli calisan arkadaslardan da is kaybi yasayanlar yada istedigi fiyatlara is bulamayanlar oluyor. Maalesef pandemide yedigimiz hurmalar simdi bir sikinti yaratiyor tum Amerika'da. Bakalim secim sureci ve sonrasi nasil bir Amerika olacak. Yeni gelecek arkadaslara dikkatli olmalarini oneririm. Oyle gaza gelip takistle araba islerine falan girerken iki kere dusunsunler.
  • E-2 'ye uygun işletme aranmaktadır.

İlan ve Duyuru
    6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    F
    hali hazirda abd de olan veya vizesi olup işyeri almayı düşünen varsa ben fast food restorantimi satıyorum. 2022 senesinde aldım istanbuldan E2 vizesi aldım suan 2 lokasyon olduğu icin yetişemiyorum. 1 ini satmaya karar verdim buraya yerleşip E2 vizesi rahatlıkla alıp tek Dukkan ile rahat bir sekilde yaşayabilirsiniz. lütfen bütçesi yetip hali hazırda vizesi olan irtibat kurarsa sevinirim fiyat: 160,000$ Ciro: 750,000$ +/- [email protected] email atabilirsiniz.
  • 3 Oy
    4 İleti
    860 Bakış
    mutlukurt0534M
    @yalta Kesinlikle
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k