Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Jackhead hızlı bir şekilde doldurmanız gerekiyor. Sayfada uzun süre geçirince oturum kapanıyor. Bu sebeple tüm soruları hızlıca doldurup öyle ilerlemelisiniz.


  • @olcay1 Çok teşekkürler. Edge'de bile birkaç kez attı beni ama sonunda başardım...
    @Riskymove size de cevabınız için çok teşekkğr ederim


  • Merhaba başvurular yapıldıkça buralar biraz sakinliyor galiba. benim merak ettiğim bir konu var konuşuldumu bilmiyorum ilk olarak konsoloslukta işlemler ds 260 üzerinden mi yapılıyor yoksa başvuru formuda oluyormu konsoloslukta. Başvuruları eleme olayı nasıl yapılıyor ilk önce bölge ve ülkelere ayırıp sonra hatalı başvuruları eleyip kalanlar arasından talihlileri belirliyorlar ikinci eleme ds 260 formu ile başvuru formunda ki bilgilerin eşleşmesi ile son elemede ds260 formu ile gönderilen belgelerin eşleşmesi ile mi yapılıyor süreç nasıl işliyor. konsolosluğa sadece tüm bilgileri doğrulanmış olanların dosyası mı gönderiliyor konsoloslukta elenme varmı varsa hangi nedenlerle oluyor.


  • arkadaşlar başvuruyu yaptım çok şükür confirmation number verdi işlem bitiyor dimi ondan sonra


  • @Jackhead arkadaşın dediği gibi hızlı ama emin bir şekilde doldur. sayfada uzun süre bekleyince seni sayfadan atıyor. gece girersen daha iyi olur.. ben crome kullandım. 3 kez sayfayı ilerletirken hata oldu. 4. kez ama hızlıca doldurup kaydettim.


  • arkadaşlar merhabalar ben de başvurumu bitirdim confirmation number verdi ondan sonra başka bir işlem yapmaya gerek yok dimi


  • @crazycells Cevapladığınız için teşekkür ediyorum. Yani başvurunun kopya olub olmadığını pasaport numarası ile mi check ediyorlar? Önümüzdeki sene hem pasaportu hem maili değişirsem inşAllah bunu önlemiş olurum. Yani insanların isimleri doğdukları yer baba adları aynı olabilir ama pasaport ve mail aynı olamaz bence de dediğiniz gibi pasaport ve mail ile hall edilir.. Bu yıl yapamam çünki önce başvurdum sonra bu mesele aklıma takıldı ve düşünmeden duramıyorum.


  • Herkese selamlar,

    Hepimiz için elbette böyle bir şey mümkün değil ama herkese bol şans diliyorum. İnsana yakışan, insanca bir hayat hepimizin hakkı. Umarım hepimiz bir şekilde istediğimizi elde ederiz.

    Bir sorum olacak, başvuru için bir fotoğrafçıda fotoğraflarımızı çektirdik ancak greencardphotocheck üzerinden kontrol ettiğimde fotoğraflarımızın uygun olmadığını görüyoruz. 591x591 piksel fotoğraflar ancak 600x600 olması gerektiğine dair uyarı veriyor. Bu fotoğraf üzerinde düzenleme yapılabilir mi? Yoksa sıfırdan fotoğraf mı çekilmesi gerekir? Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olabilirse çok memnun olurum.

    Teşekkürler


  • Erken başvurmanın bir avantajı var mı? Ankara'daki bir fotoğrafçı ne kadar erken başvurursan kazandığın taktirde sıra numaran o kadar düşük olur demişti. Benim bildiğim kadarıyla sıra numaraları tamamen rastgele veriliyor. Erken ya da geç başvurmak sıra numaralarını etkiliyor mu?

  • ⭐⭐⭐

    @Ubiquitous, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Erken başvurmanın bir avantajı var mı? Ankara'daki bir fotoğrafçı ne kadar erken başvurursan kazandığın taktirde sıra numaran o kadar düşük olur demişti. Benim bildiğim kadarıyla sıra numaraları tamamen rastgele veriliyor. Erken ya da geç başvurmak sıra numaralarını etkiliyor mu?

    Hayır etkilemiyor. Dediğiniz gibi rastgele tamamen şans meselesi.

  • ⭐⭐⭐

    @İsa-Muhammet-ÖZTÜRK, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    arkadaşlar merhabalar ben de başvurumu bitirdim confirmation number verdi ondan sonra başka bir işlem yapmaya gerek yok dimi

    Hayır başka bir işlem yok. Numaranızı iyi saklayın yeter🙂


  • @ShaloGame, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Selam arkadaşlar, GreenCard'a başvuru yapmak istiyorum. ilk defa yapıyorum. Malumunuz o kadar çok bunla ilgili reklam ve bir o kadar da greencard'a bizden de başvuru yapabilirsinz diye bir çok sahte siteler bile olabiliyor. GreenCard'a nasıl başvuru yapabilirim ? Daha önce onay alan oldu mu , aldıysa neler yaptı, nasıl yol izledi. Detay verirse süper olur.

    Aşağıdaki linki incelersen bütün bilgiler mevcut. Bir incele istersen.

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/4740/ücretsiz-dv2023-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır

  • ⭐⭐⭐

    @MrtGnr, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Herkese selamlar,

    Hepimiz için elbette böyle bir şey mümkün değil ama herkese bol şans diliyorum. İnsana yakışan, insanca bir hayat hepimizin hakkı. Umarım hepimiz bir şekilde istediğimizi elde ederiz.

    Bir sorum olacak, başvuru için bir fotoğrafçıda fotoğraflarımızı çektirdik ancak greencardphotocheck üzerinden kontrol ettiğimde fotoğraflarımızın uygun olmadığını görüyoruz. 591x591 piksel fotoğraflar ancak 600x600 olması gerektiğine dair uyarı veriyor. Bu fotoğraf üzerinde düzenleme yapılabilir mi? Yoksa sıfırdan fotoğraf mı çekilmesi gerekir? Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olabilirse çok memnun olurum.

    Teşekkürler

    Fotoğrafın ham halini isteyip kendiniz düzenleyebilirsiniz. Bir kaç sayfa geride nasıl yapacağınıza dair @ayvalik10 detaylı bir şekilde anlattı.


  • Arkadaşlar merhaba. Fotoğrafı https://tsg.phototool.state.gov/photo sitesinden kırpıp https://greencardphotocheck.com/tr/check.php baktığımda hepsi tikli ama https://dvlottery.me/dv-lottery-photo-checker sitesinden kontrol yaptığımda Head is bigger than allowed 69% hatası alıyorum. Bir sorun olur mu?


  • @crazycells Ve kesinlikle her kesden rica ediyorum en yakın dostlarınızla bile dikkatli olun, en özel bilgilerinizi paylaşmayın. İnsanlar biranda düşmanınıza dönüşebilir. belgelerinizin resimlerini falan hemen çekip göndererek iş halletmeye çalışmayın.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @ozlemmm, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Bu dönemde resmen psikolojim bozuluyor, kendimi sürekli florida dan ev ve iş bakarken buluyorum. Sağlık sektöründe idareciyim Türkiye de, kendi kendime Amerikan sağlık sektörünü bilmiyorum, sigorta bilmiyorum, ne yapmalıyım diye araştırıyorum falan üffff, sıkıcı bir süreç, çıksa bir dert çıkmasa başka, psikolojik sorunlarım var yani bu ara :)))))))

    Siz önce kazanın da, Floridanın muhtarı @Rhonster yol gösterir size. Kendisi de sağlık sektöründe ve Florida konusunda uzman.


  • @crazycells merhaba benım pasaportum üst kısımda isim ve soyisim türkçe karakterler ile girilmiş alt kısımda <<< ingilizce yazılı fakat ben basvuru yaparken ingılızce karakterler kullandım.acaba doğru mu yaptım ?

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Kclain Evet doğru yaptın.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Kamran196, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @crazycells Ve kesinlikle her kesden rica ediyorum en yakın dostlarınızla bile dikkatli olun, en özel bilgilerinizi paylaşmayın. İnsanlar biranda düşmanınıza dönüşebilir. belgelerinizin resimlerini falan hemen çekip göndererek iş halletmeye çalışmayın.

    Kimse kolay kolay bu bilgileri paylaşmaz zaten. Özelden vs, bu tarz yaklaşım sergileyenleri, yani bilgilerinizi isteyenleri mesajın detayları ile birlikte şikayet ediniz.


  • Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

100
Çevrimiçi

40.8k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum