DV2023 Sohbet Odası
-
@crazycells çok saolun,sizin hakkınız şu dönemde ödenmez o kadar kişiye tek tek cevap yazmak kolay değil
-
@frkbzdg, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Herkese Merhaba, başvurumuzu eşimle birlikte tamamladik bizde. Kizimizida girdik sıkıntı olamadan case numberlarimizi aldik sakladik. Ama ikimizde sonardan farket kizimizin dogum yerini istanbul yazsik nufus kayitta zeytinburnu yaziyor herhangi bir sikinti olur mu acaba tabi cikarsa insallah. Simdiden gonulden isteyen herkese olmasi dilegiyle.
sorun olmaz.
Bu arada aldiginiz kod "onay numarasi" oluyor, dosya numarasi degil... dosya numarasi cekilisten secilme numaraniz...
-
Herşeyi dört dörtlük yapıp formumu gönderdim. Dileyen herkes kazanır inşallah.
-
başvuru yaparken çocuk sayısını soruyor. 2 çocuğum var ama tanesi 21 yaştan büyük. nasıl cevap verecem?
-
@crazycells evet pardon ben yanlis yazmisim tesekkur ederim onay numaramizi aldik. Sikinti olmayacagina sevindik. 😊
-
@AYSY33, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
başvuru yaparken çocuk sayısını soruyor. 2 çocuğum var ama tanesi 21 yaştan büyük. nasıl cevap verecem?
o durumda sadece 1 yazacaksiniz.
-
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRve1EDYN8cIhJxucGY-mH1kGS4PyTX61y9cQ&usqp=CAU
Bu çekilişte hayallerimizin gerçekleşmesi dileğimle, Hepinize bol şans diliyorum...
-
@crazycells selamlar. Öncelikle yardımlarınız için teşekkürler. Formu doldurduktan ve önizlemeyi gördükten sonra submitlediğim anda internet hatası aldım. Herhangi bir confirmation number görmeden önceki son submit adımıydı (önizleme adımı) ve confirmation number görmedim. Bende dolayısıyla tekrar doldurup submitledim ve başarılı oldu. Sistem 2 kere submitlemiş olarak görecek midir?
-
geçen sene bu zamanlar aşırı hevesliydim daha başvurular açılmadan aylar öncesinde forum hesabımı açıp burada vaktimi harcamaya başlanmıştım burada edindiğim bilgilerin haddi hesabı yok geçen seneye göre hevesim az ama yine de başvuracağım umarım gerçekten isteyen kişilere nasip olur
-
Herkese bol şans.. 🧿🇺🇸
-
ilk başvuru herkese bol şans.
-
sa arkadaşlar fotoğraf konusunda bir kaç konuda takıldık. yok şu kadar bilmem ne mm boyun görünecek yok çene görünecek diye. Nasıl yapacağız?
-
abim evlenip boşandı çocuğu yok bu durumda hangi seçeneği secmeliyiz,bir de 2 senelik üni okuyordu fakat dersleri vermedi ve üniyi bitirmedi mezun olmadı bu durumda hangi seçeneği seçmemiz gerekiyor cevap verebilir misiniz
-
@Filiz-Topçakan hayal kurmak iyidir, bunun için yaşamıyor muyuz 🤗🇺🇸
-
Sadece bas harflerin buyuk olmasi sikinti yaratir mi?
-
Herkesin hayallerine kavuşması dileğiyle o halde :) @Emtee
-
@İsveçCadısı peki neden bazı videolarda eğer üniversiteye yeni başladıysanız lise mezununu seçin deniyor? yada burada seçtiğimiz şeyin hatalı olması çekilişte sıkıntı çıkarır mı?
-
En nihayetinde ben, eşim ve 1,5 yaşındaki kızım içinde başvuruyu bu senede yapmış bulunmaktayım. Bu serüvende tüm forum ailesine başarılar diliyorum. Şimdi sıra 8 mayısı beklemekte. Herkesin şansı bol olsun.
-
@Filiz-Topçakan en çok hangi eyalet üzerine hayalleriniz var 😊
-
@Tufan-Yıldız
Fotoğrafcıda veya kendi çekmiş olduğunuz ham resminizi alın.Üstteki siteye girip Country Bölümüne - United States, Print size Bölümüne - Single Photo seçip resminizi yükleyiniz. Site sizi fotoğrafınızı ayarlamanız konusunda yönlendirecek. Ayarlamanızı yaptıktan sonra 88 sn içerinde resmi hazırlanmış şekilde indirebilirsiniz.
Ardından aşağıda vermiş olduğum 3 adet kontrol sitesinden resminizi kontrol edip eğer sıkıntı yok ise başvuru yapabilirsiniz.
https://dvlottery.me/dv-lottery-photo-checker
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum