DV2023 Sohbet Odası
-
Merhaba arkadaşlar uzun süredir foruma giremiyordum. Dv-2023 başvuruları yarın başlıyor. Herkese bol şans diliyorum.
-
@TC-Ozgur-Ozbali, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@uzaysan bana il başvuruda çıktı fakat 51397 olunca biraz zor dedim ve kontenjanlar 42500 kişiye düşünce gidemeyeceğimi anladım hersene baş vurdum 2024 yılında pasaport sürem doluyor ve oğlum 20 yaşında oluyor benimde 1 kez daha başvuru yapabilirm
DV2023 In progress...
DV2022 Has not been selected.
DV2021 Has not been selected.
DV2020 Has not been selected.
DV2019 Has not been selected.
DV2018 Has not been selected.
DV2017 Has not been selected.
DV2016 Has not been selected.
DV2015 Has not been selected.
DV2014 EU00051397 KAZANDIMVay be tek sıkıntı %1-2 lik şansla kazanmak değil sıra da sıkıntı...
-
ya içimde çok farkli bi his varya sanki çıkıcak yerimde duramıyorum herkeste aynımı bu :)
-
@tlgkyz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
ya içimde çok farkli bi his varya sanki çıkıcak yerimde duramıyorum herkeste aynımı bu :)
merhaba, ilk başvurunuz mu?
-
Var ama yine de ona göre yaşamıyorum çıkmazsa bile planlarım var.
-
@hayallerabd evet ilk ama kardeşime başvurdum geçen sene çıkmadı kendime ilk
-
@İsveçCadısı aynen öyle tabiki çıkmazsa planlarım var ama ne bilim ya :)
farklı bi his -
@İsveçCadısı aynen öyle tabiki çıkmazsa planlarım var ama ne bilim ya :)
farklı bi hisÇıkarsa çok güzel olur.
-
@İsveçCadısı ne diyosun yaaa gidene kadar uyuyamam :)
-
@İsveçCadısı ne diyosun yaaa gidene kadar uyuyamam :)
Düşünsene çıkıyormuş ama Sıra 55XXX :D korku endişe herşey bir arada...
-
@İsveçCadısı off yemek yiyemezsin yaşayan ölü modu açık işe gider gelirim :)
-
@İsveçCadısı onu ben yaşadım amerikayı didik didik ettim gidersem diye ama olmadı
DV2023 In progress...
DV2022 Has not been selected.
DV2021 Has not been selected.
DV2020 Has not been selected.
DV2019 Has not been selected.
DV2018 Has not been selected.
DV2017 Has not been selected.
DV2016 Has not been selected.
DV2015 Has not been selected.
DV2014 EU00051397 KAZANDIM -
@TC-Ozgur-Ozbali yaşayan bilir :)
-
@tlgkyz bende de aynı his
-
@Cycraft Ben 5 yıldır araştırıyorum başvurmadığım halde videoaları izlerken heyecanlanıp bende gideceğim diyordum, aynı heyecan devam ediyor bu sene başvuracağım umarım tekte alırım.. (alacağıma inanıyorum 🙂)
-
@hayallerabd evet ilk ama kardeşime başvurdum geçen sene çıkmadı kendime ilk
genelde ilk başvuruda herkeste aynı his oluşuyor da o yüzden sordum.. 7 - 8'den sonra artık uğramıyor o his insana :D
şimdiden bol şanslar dilerim.. -
@hayallerabd evet ama güzel keşke bütün başvurular hep böyle olsa hissiyatı bol şans hepimize kaçıncı başvuru sizin :)
-
@hayallerabd evet ama güzel keşke bütün başvurular hep böyle olsa hissiyatı bol şans hepimize kaçıncı başvuru sizin :)
7 ya da 8 olacak.. artık saymıyorum.. :D
-
@hayallerabd yok artık ne diyosun ya ama artık zamanı geldi şimdi siz başvururken bişey hissetmiyosunuz ama çıkarsa o an 8 yılın birikmiş duyguları 1 saniyede çıkartırsınız :)
-
@hayallerabd yok artık ne diyosun ya ama artık zamanı geldi şimdi siz başvururken bişey hissetmiyosunuz ama çıkarsa o an 8 yılın birikmiş duyguları 1 saniyede çıkartırsınız :)
artık onu çıkarsa o zaman tecrübe edeceğiz ama 3 ve sonrasında duyduğunuz üzüntü giderek etkisini yitiriyor.. Sonuca bakıp hmm oldu o zaman deyip ekranı kapatıyorsun.. :D ama ilk 2 sonuçtan sonra bir süre kendime gelemediğimi hatırlıyorum.. :(
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum