DV2023 Sohbet Odası
-
@ayvalik10 18 yaş altı diye, askerlik vs. arkadaş ısrarla sorunca 6 Ekim - 6 Kasım arası yapabiliyor mu merak ettim de. Sizin sorunuza karşı cevap vermeyince sormak istedim. Teşekkürler hocam
-
@Rüştü-Gürbüz KCC bu kurum senin her yazdıklarına inanıyor. Yani yıl sonunda ben liseden mezun olucam dediği için lise mezunu high school degree yazabilir. Ancak kazandı ds260 high school degree dedi KCC tamam dedi ancak evrak talep mailinde lise diplomasını yada mezuniyet belgesini mail olarak atamazsa ret alır mülakat maili gitmez bu kadar basit burada amaç senin başvuru da okul bilgilerin ds260 yazdıklarını ispat etmen gerekiyor evraklarla amaç bu zaten ilk başvuru da evrak istmeiyor ondan ispat etmene gerek yok
-
@ayvalik10 Harika bir açıklama olmuş gerçekten.Çok daha kötü fotoğralar ile başvurup kazananları duydum.Tabi ki kimse kötü bir fotoğrafla başvurmak istemez.Fakat çekilişi kazanıp kazanamayacağınızın en büyük faktörü şans dediğiniz gibi.
-
@Orcrist geçmişte buzdolabı ile birlikte çekilen var ondan resim bahane değil. İnsanlar o kadar çok bağlanıyor ki sağlıksız bir şekilde bir yerden suçlu arıyor fakat gerçeği kabullenmek istemiyorlar.
-
Adana da olanlar gelsin bizim evde beyaz duvar var 😂
-
@Rüştü-Gürbüz evet başvurabiliyor,diploma mülakatta talep ediliyor Ali hocamın dediği.o yüzden mülakata eksik belge ile gidip sonrasında diğerlerini 30 eylül 2023 tarihine kadar gonderip alabilirsin
-
Askerliğimi Kıbrıs'ta yapmıştım. Herhangi bir sorun teşkil eder mi ? Yurt dışında bulunma vs ile ilgili bir şey görmüştüm o yüzden sormak istedim.
-
@kevintheair askerlik olduğu içim gerek yok sadece 6 ay yada 1 yıl yurtdışında kalanlar için polis evrağı temiz kağıdı alman gerekiyordu ancak sen askerdin ondan gerek yok
-
@ayvalik10 sağolasın bilgilendirme için
-
@kevintheair lafı bile olmaz biz aileyiz birbirimize yardımcı olacağız tabiki de
-

İleride birilerimiz buralardan birinde yaşayacak... 🙂🙂
-
@Erkand Bilindik eyaletler hariç diğerleri bana yabancı geliyor.Mesela Wyomıng,Lowa,Nebraska
-
@Orcrist
home snacks ve niche isminin sonuna bu eyalet isimlerini google arattırırsan sana detaylı bilgi gelirörnek home snacks wyoming / niche wyoming
https://www.homesnacks.com/wy/
https://www.niche.com/places-to-live/s/wyoming/ -
Arkadaşlar merhaba. Yeşilkart forum da ilk yorumum. Ben eşim ve 6 yaşında ki oğlumuz ile beraber Amerika'ya yerleşmek için bizler de başvurumuzu yapacağız. Genel olarak planlamalarımız hazır. Umarım ihtiyacı olan, gerçekten amacı kendisine ve ailesine bir şeyler katmak isteyen ve geleceği için gitmek kişilere çıkar. En önemlisi öylesine başvurup ve sonrasında gitmeyecek olan arkadaşlar lütfen başvurmayın, insanların hayallerine keyfi olarak lütfen çomak sokmayın...
Herkese bol şans diliyorum... -
@ayvalik10 İki site de çok iyiymiş.Merak ettiğim bir kaç eyaleti inceliyorum şuan.Çok teşekkür ederim.
-
@Erkand Belki de o birileri biz oluruz... :winking_face:
-
@kotpantelon, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Erkand Belki de o birileri biz oluruz... :winking_face:
İnsallah 🤲
-
@Erkand inşallah,hepimiz çok istiyoruz
-
@Cycraft 🤲 Keşke hepimiz gitsek orada mangal partisi verirdik ne güzel olurdu...
-
@ayvalik10 Artık bunu da anlamadık demezler umarım. Daha nasıl açıklanabilir ki. Emeğine sağlık.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum