@gucarslan teşekkür ederim
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2023 Sohbet Odası
-
günaydın umudunu kaybetmeyen - kaybetmemek için green karta tutunan kişiler kaç gündür benim paylaştığım site olan idphoto4you resimler 3 adet kontrol sitesinden geçiyor fakat kılavuzda yer alan photo tools programında neden hata alıyoruz ile ilgili sürekli yazıyorlar mesaj atıyorlar. Artık aşağıdaki resimlerden sonra kimse hala ben bu hatayı alıyorum diye yazmazsa sevinirim. Bu hata ile ilgili olarak açılan başlığa da buraya gelip bu ispat ettiğim olaya bakmaları için de ileti bıraktım.
aşağıdaki ilk resim internet bulduğum bir vesikalık resim

bu resmin ayrıntısına bakar mısınız

şimdi ilk bu resmi idphoto4you olarak düzenledim. aşağıdaki resim düzenlenmiş resim

idphoto ile düzenlenmiş resmin ayrrıntısı

şimdi aynı vesikalık resmi photo tools düzenlemek için yüklüyorum bana gelen hata

İŞTE EN BÜYÜK OLAY BURADA PATLAK VERİYOR ÇÜNKÜ HATAYI OKURSANIZ EN AZ 600 X 600 OLMASI GEREKİYOR DİYOR
bu hata üzerine koyulan resim aşağıdaki gibidir

bu koyulan resmin AYRINTISINA ÇOK DİKKATLİ BAKIN

daha sonra photo tools ile resim düzenledim

ASIL BOMBA BURADA BİZ BURADA RESMİ AYRINTISI KAÇ KOYMUŞTUK 602 x 602 FAKAT PROGRAM NE YAPTI

sonra her iki resmi de kontrol sitelerinden kontrol ettim önce id photo düzenlenen resimler





şimdide photo tools ile kontole sokalım





SONUÇ: idphoto4you resmi tam olarak 600x600 olarak ayarlıyor. Ancak phototools kendisi 600x600 getirdiği için bu hatayı alıyorsunuz. Önce yüksek 600 üstü bana yükle diyor sonra ben indiricem diyor. Her iki kontroller arasında ki tek fark budur işte. Bu arada KCC bu kadar cetvelle ölçüm yapıyor mu ASLA sana verilen kriterlere uyuyor mu uyuyor bu kadar ARTIK KAFANIZA SOKUN SİZLER KAZANAMADIYSANIZ RESİMDEN DEĞİL ŞANSINIZ YOK. Bu kadar basit siz seçilemediniz diye sağa sola sataşmayın hataları başka yerde aramayın kurada çıkmadı bu kadar tombala oynarken beklediğin rakam çıkmayınca bu rakam torba da yok mu diyorsunuz ondan artık suçlu aramayın sadece şansınız varsa çıkacak bu kadar basit.
-
@Resp3xt
Seçeceğin eyalete/şehire bağlı evinin etrafında ihtiyacın olan her şey varsa bisikletlede iş görebilirsin veyahut küçük bir yerde oturuyorsan araba alman gerekir. -
@ayvalik10 en sonunda seni de çileden çıkarmışlar



-
@SerkanB geçmişi okumayan tembelin kralı var forumda sen daha dur yarın asıl adresi nasıl yazıcam merkez ilçe olarak mı ilçe mi yoksa başka bir şey mi yazıcam üniversite de okuyorum ne yazayım yada adres sığmıyor aynı soruyu yüzlerce defa soracaklar bende tablo yapıcam okumuyoruz geçmişi okumuyoruz. En son iletiye yapıştır soruyu 3 ileti önce cevabı duruyor.
-

New York'ta Gün Batımı... -
@Erkand İstanbul'da sabah soğuğunda güne uyanmak
.. -
@ayvalik10 gerçekten çok güzel bir paylaşım olmuş.
-
@Cycraft 18 yaş altı başvuru yapabiliyor mu? @ayvalik10 dün ısrarla sormuştun ama arkadaş cevap vermemişti yaşını.
-
@Rüştü-Gürbüz Mülakat gününe kadar lise diploması olması gerek
-
@Rüştü-Gürbüz tahsili lise veya meslek puanı en az 7 ise başvuru yapabilir sanırım
-
@frkbzdg sürekli bir sorun sıkıntı yaratıyor insanlar kafaları boşalsın
-
@Rüştü-Gürbüz evet yapabiliyor
-
@ayvalik10 18 yaş altı diye, askerlik vs. arkadaş ısrarla sorunca 6 Ekim - 6 Kasım arası yapabiliyor mu merak ettim de. Sizin sorunuza karşı cevap vermeyince sormak istedim. Teşekkürler hocam
-
@Rüştü-Gürbüz KCC bu kurum senin her yazdıklarına inanıyor. Yani yıl sonunda ben liseden mezun olucam dediği için lise mezunu high school degree yazabilir. Ancak kazandı ds260 high school degree dedi KCC tamam dedi ancak evrak talep mailinde lise diplomasını yada mezuniyet belgesini mail olarak atamazsa ret alır mülakat maili gitmez bu kadar basit burada amaç senin başvuru da okul bilgilerin ds260 yazdıklarını ispat etmen gerekiyor evraklarla amaç bu zaten ilk başvuru da evrak istmeiyor ondan ispat etmene gerek yok
-
@ayvalik10 Harika bir açıklama olmuş gerçekten.Çok daha kötü fotoğralar ile başvurup kazananları duydum.Tabi ki kimse kötü bir fotoğrafla başvurmak istemez.Fakat çekilişi kazanıp kazanamayacağınızın en büyük faktörü şans dediğiniz gibi.
-
@Orcrist geçmişte buzdolabı ile birlikte çekilen var ondan resim bahane değil. İnsanlar o kadar çok bağlanıyor ki sağlıksız bir şekilde bir yerden suçlu arıyor fakat gerçeği kabullenmek istemiyorlar.
-
Adana da olanlar gelsin bizim evde beyaz duvar var

-
@Rüştü-Gürbüz evet başvurabiliyor,diploma mülakatta talep ediliyor Ali hocamın dediği.o yüzden mülakata eksik belge ile gidip sonrasında diğerlerini 30 eylül 2023 tarihine kadar gonderip alabilirsin
-
Askerliğimi Kıbrıs'ta yapmıştım. Herhangi bir sorun teşkil eder mi ? Yurt dışında bulunma vs ile ilgili bir şey görmüştüm o yüzden sormak istedim.
-
@kevintheair askerlik olduğu içim gerek yok sadece 6 ay yada 1 yıl yurtdışında kalanlar için polis evrağı temiz kağıdı alman gerekiyordu ancak sen askerdin ondan gerek yok
Benzer Başlıklar
125
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum